kitek_maly 19.03.09, 23:59 Taką minę zrobiłam jak zerknęłam przez okno. Aż wyszłam na balkon zrobić zdjęcie. To się nazywa przedwiośnie (?) ... A pojutrze już wiosna?... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: o_O 20.03.09, 00:04 No to teraz, Twój tajemniczy wielbiciel bez problemu Cię zlokalizuje. ;D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: o_O 20.03.09, 00:15 Chodzi o tego, z którym ponoć już uprawiałam seks? :P Wiesz, ja mam wielu wielbicieli. :/ Odpowiedz Link
kitek_maly Re: o_O 20.03.09, 00:20 Z moim szanownym wielbicielem, któregoż zaloty odrzuciłam a on nie potrafi tego zaakceptować i stosuje anachroniczną metodę - jak będę silnie upierdliwy, to się dziewczyna zlituje. ;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: o_O 20.03.09, 10:43 > Skąd ty mieszkasz, gdzie ty rower zostawiasz? No przecież widać, że na Północy. :P Roweru nie posiadam. Odpowiedz Link
vandikia Re: o_O 20.03.09, 00:11 to sie nazywa czarna dupa :P buhuhuhu gdzie te pąki na drzewach i pierwszy świergot ptaków? gdzieee ??? łaaaaj?? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: o_O 20.03.09, 00:14 Jedyna mądra co się przejęła misja przewodnią wątku a nie komentowała zdjęcia/okolicy/osiedla. ;) Busi. ;) Odpowiedz Link
barshtchu Re: o_O 20.03.09, 00:12 Bardzo ładne zdjęcie. Nawet ono jest milutkie. Wymiękam... ;) Odpowiedz Link
lacido Re: o_O 20.03.09, 00:16 a wiesz ze u mnie tak samo ;) znaczy oprócz tego placu zabaw :) Odpowiedz Link
tora83 Re: o_O 20.03.09, 00:19 To ja bym Was dopiero zdenerwowala, jakbym wyslala zdjecie zza swego :D <okna :)> Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: o_O 20.03.09, 00:25 klasyka pogodowa polska pt "wiosna, pierdolnął gęsty śnieg":) Odpowiedz Link
hsirk Re: o_O 20.03.09, 00:36 proszy sniezek proszy kiciusiowi w uszy i jak kicius ma spac kurwa jego mac ? Odpowiedz Link
wiarusik Re: o_O 20.03.09, 00:58 widzisz tę czerwoną toyotę? właśnie tam siedzę z laptopem,aparatem fotograficznym,lornetką i zamarzam jak możesz to zejdź i przynieś mi termos z gorącą kawą Odpowiedz Link
kitek_maly Re: o_O 20.03.09, 10:41 Dla spóźnialskich. ;) Odpowiednio skadrowane. Oj, bo mnie Berta przestraszyła, że moi wielbiciele są tacy nie do końca zrównoważeni czasem. Wiadomo co komu strzeli do głowy? Jeszcze będzie mnie ktoś śledził ze zdjęciem podwórka. ;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: o_O 20.03.09, 10:42 Ojej, jakie malutkie wyszło. :| Nie wiem czemu. Ale chodzi głównie o połać śnieżną na dzień przed przyjściem wiosny. ;P Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: o_O 20.03.09, 10:46 kitek_maly napisała: > > Ojej, jakie malutkie wyszło. :| > Nie wiem czemu. Ale chodzi głównie o połać śnieżną na dzień przed przyjściem > wiosny. ;P > fajna fotka;))) załączam link do lupy:) magnifier.sourceforge.net/ Odpowiedz Link
i.nes Re: o_O 20.03.09, 10:54 kitek_maly napisała: > Odpowiednio skadrowane. noooo zajebiste... nic nie widać :P Odpowiedz Link
kitek_maly Re: o_O 20.03.09, 11:01 Nosz przecież mówię, że nie wiem łaj ono takie, jak wkleiłam adres do tego zdjęcia: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1708719,2,1.html Odpowiedz Link
i.nes Re: o_O 20.03.09, 12:10 Kitku, jeśli ktoś jest w stanie po tym zdjęciu dojść, gdzie mieszkasz, to rispekt :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: o_O 20.03.09, 16:39 To fakt, ale wcześniej zdjęcie pokazywało więcej. A wiesz, po świecie chodzi wielu świrów i wielu ma dostęp do netu. I nie prowokuj mi tu, bo jeszcze ktoś podejmie wyzwanie. :P Odpowiedz Link
i.nes Re: o_O 20.03.09, 19:15 łiii, pokazałaś mi takie okrojone? no nieee... foch! normalnie foch ;P Odpowiedz Link
stedo Re: o_O 20.03.09, 11:27 Oj marudzicie, dzieci i marudzicie, jakbyście dopiero w nasz klimat zawitali;)). Ja pamiętam taki rok, kiedy na 1szego maja było 25 stopni i panie w letnich kieckach występowały, a 3ciego spadł śnieg wielkimi płatami. I co??? I nic. I lato było gorące:)) Odpowiedz Link
milleniusz Re: o_O 20.03.09, 16:43 stedo napisała: > Oj marudzicie, dzieci i marudzicie, jakbyście dopiero w nasz klimat zawitali;)) Ja zawitałem z trzydzieści parę lat temu i niezmiennie mnie on wnerwia. To jakaś dziejowa pomyłka z tym klimatem. Gdzie indziej już od dwóch tygodni rośliny się puszczają. Żebyśmy jeszcze ropę mieli, a tu nie, węgiel. Po co mi węgiel? Odpowiedz Link