funny_game Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 13:34 Nie, wręcz przeciwnie :) Ale jak mu musi być ciężko w tych słuchawkach na małej łepetynce, on się nie śmieje, tylko płacze. A może to ona. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Odpowiedz Link
wilowka Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 13:41 Łojej jej nie pomyślałam, :( ale płakać nie będe, pocieszę się kajmaczkiem :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 13:45 A ja mam daleko do domu i pada śnieg, a w domu mam dulce de leche! Czyli tez kajmak ale z Hiszpy mi P. przywiozła!!! BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
karka831 Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 13:47 Tort kajmakowy od Sowy... Poezja. :> A ja mam marchew. Nie dość, ze to tylko marchew, to jeszcze jest niesmaczna. A tfu! :> Odpowiedz Link
wilowka Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 13:48 Słyszałam o nim, ale na szczęście nie jadłam (bo bym się uzależniła pewnie, więc wolę nie próbować ;)) Odpowiedz Link
karka831 Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 13:50 Ja spróbowałam i wpadłam po uszy. :> Odpowiedz Link
funny_game Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 14:14 To spróbuj jeszcze u Sowy kostki "Krówka"... Odpowiedz Link
wilowka Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 14:20 Czy widzisz Pański krzyż, a kysz a kysz... dobrze że mam do Sowy daleko :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 14:22 I takiego mini-torciku śmietanowo-czekoladowego przełamanego lekką masą półpłynną taką budyniowo-kajmakową i czarną porzeczką. Odpowiedz Link
funny_game Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 14:25 Przepraszam. I czekolada Wedla do picia, z chilli :F Odpowiedz Link
karka831 Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 14:37 Buu :( Ty do mnie o takich rzeczach, a ja uczulona i na czekoladę i na pikantne. :) Ale pamiętam stare, dobre czasy gorącej czekolady. Najpyszniejsza była z przyprawą piernikową. ach. Odpowiedz Link
funny_game Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 14:50 Ojej. To babeczki z owocami i taka masą śmietankową i z galaretką. Odpowiedz Link
karka831 Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 14:52 Ale, że z truskawkami, bananem i kiwi? O, tak. Babeczkę poproszę. :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 14:58 Te też, ale te większe, letnie, sezonowe, z np. samymi poziomkami na tej masie i w galaretce... Odpowiedz Link
wilowka Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 13:47 No dobra 1:1 dulce de leche Ci zazdroszczę, ale jestem w domu i zaraz zmierzam pod kołderkę :) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd ja sobie wyobrażam, jak podśpiewuje sobie:)) 24.03.09, 14:39 przecież wiadomo, że to żart i nic mu się takiego nie stało. wilówka ma gorszą sygnaturkę. Odpowiedz Link
funny_game Re: ja sobie wyobrażam, jak podśpiewuje sobie:)) 24.03.09, 14:51 cytrynka_ltd napisała: > przecież wiadomo, że to żart i nic mu się takiego nie stało. NO COŚ TY???!!! > wilówka ma gorszą sygnaturkę. > Odpowiedz Link
karka831 Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 13:28 :)) Zwierzaki zawsze mnie 'rozbrajają'. :> Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 14:38 śliczny:)) szkoda, że nie ma dźwięku. Odpowiedz Link
zoofka Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 15:03 o jaki ffffajny :) kocham różowe noski małych kotów. I łapki też :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 15:07 Ja też :) Nasz jeden kot jest rudi i ma różowy nos i ma ksywę Świnka :) Jest z charakteru bidokiem totalnym w stylu młodej Babe, świnki z klasą :D Odpowiedz Link
zoofka Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 15:08 musi być fajny :) jak urodzę i wprowadzę się do nowej chaty to też biorę kota! Odpowiedz Link
zoofka Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 15:51 nie miałam ale zawsze chciałam mieć. A to ma znaczenie? myślisz że nie dam rady sobie? nie chcę skrzywdzić kota Odpowiedz Link
funny_game Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 15:58 Dasz radę, z kotem jest łatwo iść przez życie. Chodzi tylko o to, że (nie jestem specjalistą, więc się dopytaj) dobrze jest, jeśli się miało już kota, jak się go chce mieć przy małym dziecku, bo rzekomo organizm wytworzył antyciała na od-kocie choroby. Może to bzdura i lekarz by mnie wyśmiał, że jakieś gusła opowiadam, więc się popytaj fachowców. Odpowiedz Link
zoofka Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 17:58 a możesz mieć rację kto tam wie! Zapytam oczywiście :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 18:01 Fany pewnie chodzi o toksoplazmozę. Ale prawda jest taka, że szybciej zarazi się toksoplazmozą od surowego mięsa czy warzyw niż od kota. Ale...lepiej dmuchac na zimne. Odpowiedz Link
thank_you Re: Uśmiechnijcie się :D 24.03.09, 16:14 Któregoś dnia śniło mi się że odbieram poród kota mojej babci. Trzymałam za ręcę kotkę (ona stała na tylnich łapkach) i strrrasznie krzyczała. 2 kociaki były podejrzanej maści a ostatni był owinięty wstążkami!!! Odpowiedz Link