Dodaj do ulubionych

Wiesz, że jesteś zajebista

24.03.09, 14:19
i że cię kocham bardzo.

Takiego esa dostałam.
Nie od męża.
Obserwuj wątek
    • razzmatazzy Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 14:23
      Treść pozytywna, nawet bardzo, rzekłabym :) Chyba, że Ci osoba nadawcy niemiła.
      • funny_game Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 14:26
        Miła, potwornie :)
        To od mojej Przyjaciółki P. ukochanej :)))
        Aż mnie łezki stanęli :)
        • razzmatazzy Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 14:29
          No to superowo :))) Jednak fajnie być kobietą, bo się słyszy takie rzeczy i od
          mężczyzn i od kobiet. Faceci sobie raczej takich komunikatów nie nadają ;)))
          • milleniusz Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 14:41
            razzmatazzy napisała:

> Faceci sobie raczej takich komunikatów nie nadają ;)))

Oj, niektórzy nadają. Np. co siódmy krasnal. :]
          • funny_game Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 14:46
            No.
            Co najwyżej se z otwartego łapska w plecy strzelają, że im zarost zamiast
            koperku się do ogórkowej sypie!
            • razzmatazzy Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 14:54
              :))))

Też fajnie, ale nie ma to jak taki otwarty komunikat :)
              • funny_game Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 14:55
                I nie ma to jak odcisk głębokiego talerza w twarzy!
                • razzmatazzy Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 14:56
                  Można taki odcisk wystawić na allegro, obok boskiego oblicza na toście ;)
                  • funny_game Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 15:00
                    Ty, a podoba Ci się ten pośrodku poniżej?
                    Wołaj Ines, on jest chyba do Dextera podobny!!!
                    • razzmatazzy Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 15:26
                      Ale który, ten co na trąbce pogrywa? Za bardzo policzki wydyma, trudno ocenić ;)
                      • funny_game Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 15:32
                        Ale na zdjęciu niewydętym.
                        • razzmatazzy Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 15:36
                          Ten w czerwonym szaliku? viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=62381077&albumID=1020497&imageID=8992409 Wygląda trochę jak młody Lenin :D
                          • funny_game Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 15:45
                            Nie wiem co to za zdjęcie i w ogóle nic nie wiem, no dobra :F
                            • razzmatazzy Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 15:46
                              To mi wrzuć o kogo chodziło ;))) Bo coś słabo kontaktuję ;)
                              • funny_game Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 15:59
                                O tego z dołu z Cafe.pl i o jego podobieństwo do Dextera Morgana!
                                • razzmatazzy Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 16:02
                                  :DDD A ja kliknęłam w Twoją sygnaturkę ;))) Nawet nie zauważyłam, że nowe ciacha
                                  rzucili. No faktycznie trochę podobny. Oceniam pozytywnie, po części ze względu
                                  na ksywkę ;)
                                  • funny_game Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 16:04
                                    :DDD

I APC chyba słucha, jeśli mnie dziś umiejętność czytania ze zrozumieniem nie
                                    zawodzi.
          • puszysta_gimnazjalistka Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 15:18
            Eee tam, z kolegami bardzo lubimy się czasem tak czule dowartościować :)
            • razzmatazzy Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 15:23
              Potem rośnie kolekcja niekasowalnych smsów, co? ;)
              • puszysta_gimnazjalistka Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 15:25
                I mejli z gorącymi wyznaniami. Kobiety mogą nam zazdrościć :)
                • razzmatazzy Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 15:27
                  Etam od razu zazdrościć - my mamy własne kolekcje ;))
        • cytrynka_ltd lesbijka?;) 24.03.09, 14:42

• funny_game Biedna jesteś ;) 24.03.09, 14:47
            Skoro tylko taka opcja jest Twoim zdaniem możliwa.

To mogła być np. Mama. Jest moją Mamą i Przyjaciółką.
          • zoofka Re: lesbijka?;) 24.03.09, 15:00
            A jak nawet to co z tego? :)
            Ja mam przyjaciółkę lesbijke i też mówimy sobie kocham cię :)
            kochać można na różne sposoby.
            Ona akurat ma partnerkę :) i ją kocha inaczej niż mnie.
            • infoman2 Re: lesbijka?;) 05.12.13, 12:07
              Przeczytałam ostatnio świetny artykuł. Gorąca polecam kurierpolski24.pl/artykuly/lipiec/byc-i-kochac-incognito
            • layla-kahina Re: lesbijka?;) 19.04.15, 17:36
              To, czego brakuje ludziom w życiu codziennym to przede wszystkim zdrowe i racjonalne myślenie. Codziennie mamy do czynienia w wieloma sytuacjami, które mają wpływ na naszą przyszłość i nie zawsze mamy wszystko pod kontrolą. Brak kontroli, pewności i bezpieczeństwa prowadzi do stresu. Zwykle popadamy w przygnębienie i poczucie bezradności zanim się upewnimy czy faktycznie nie ma już drogi odwrotu. Stąd nie powinniśmy spoglądać tam, gdzie stawiamy sobie bariery i nie szukamy pozytywnych rozwiązań. Nie powinniśmy szukać sobie dodatkowych problemów zamartwiając się tym, co już mamy.

Nie każdy zwraca uwagę na potężną moc słów. Siła dźwięku wpływa na ludzki mózg hipnotycznie, dlatego trzeba je ważyć, bowiem sami sobie możemy wmówić, że nasze życie zmierza w złym kierunku i jesteśmy skazani na porażkę. Dlatego bardzo ważna jest harmonia naszych myśli i działań. Mówimy, myślimy i działamy pozytywnie. Tylko w ten sposób zarazimy się sukcesem i zarazimy nim innych.

Każdy powinien zastanawiać się nad tym, co robi, jakie będą konsekwencje jego działań. Nie warto skupiać się ciągle na zastanych problemach bez pomysłu na ich rozwiązanie, dlatego powinniśmy spoglądać tam, gdzie widzimy swoje szczęścia i zmierzać ku temu. Tylko w taki sposób osiągniemy cel i przełożymy negatywy na korzyści dla nas samych. Podstawową drogą do sukcesu jest wiara w zwycięstwo, pozytywne nastawienie, planowanie, determinacja i konsekwentność w działaniu. Jeśli chcesz iść do przodu – nie patrz za siebie, bo stracisz kontrolę nad tym czemu musisz wyjść naprzeciw. Jasne spojrzenie na przyszłość to najodpowiedniejsza droga. Nasze myśli będą nas kierować tam, gdzie chcemy. Odwaga potrafi ponieść daleko, wysoko, do celu.

Każdy, kto pragnie osiągnąć taki cel, jestem w stanie pomóc. Celem jestem jest odrzucanie wszelkich negatywnych wzorców, myśli. Program, który stworzę będzie doskonale rozumiany przez podświadomość osoby szukającej pomocy. Podstawą do osiągnięcia celu jest umiejętność skupienia się na nim. Sama technika jest kwestią drugorzędną. Najważniejszym zadaniem jest postępować według określonych reguł, zachować konsekwencję w taki sposób, by cała operacja nie zaburzyła działania naturalnego cyklu. Wszystko powinno podążać zgodnie z maksymą „Chcę żyć, chcę być szczęśliwy i osiągnąć upragniony cel”.

Bez podporządkowania się takim zasadom moja pomoc nie będzie działać. Zdarza się jednak, że dana osoba tłumi w sobie pewne wzorce zaburzające proces pomocy. Bowiem jeśli osoba nie jest w stanie sama w sobie przemóc chęci do poprawy własnego życia, nikt nie zrobi tego za nią.

Jeśli jesteś osobą, która jest pewna, że potrzebuje mojej pomocy – zapraszam. Dostaniesz jedyną w swoim rodzaju okazję do wyjścia na prostą. Twoim priorytetem staniesz się Ty sam. Odkryjesz w sobie pokłady energii, które sprawią, że spojrzysz na siebie na nowo i odkryjesz rzeczy, o których być może nie miałeś pojęcia. Nauczę Cię jak osiągać cel i nie wypuszczać go z ręki. Nauczę się jak żyć w zgodzie ze sobą, swoimi pragnieniami. Poczujesz, że jesteś w pełni wartościową osobą, której na drodze do sukcesu możesz stać najwyżej Ty sam. Zrozumiesz, że nic Cię nie ogranicza i jesteś wolną istotą, która dzięki wierze, nastawieniu i uporowi osiągnie wszystko, co zamierza. Ja Ci zaproponuję swój program a Ty dasz z siebie maksimum możliwości i będziesz tą drogą podążał konsekwentnie. Pokonasz własne słabości i będziesz korzystał ze swoich talentów, możliwości i wyjątkowych cech. Bardzo ważna jest świadomość procesu, jaki będziesz przechodził. Unikanie rutyny i utartych schematów to podstawa. Nauczę cię jak pokonywać trudności samemu, jak uczyć się na własnych błędach. Jak być samowystarczalnym, by osiągnąć cel.

Musisz uwierzyć, że to co chcę ci przekazać jest dla Ciebie dobre dlatego tak ważna jest w ty procesie afirmacja. Dzięki niej szybko i skutecznie dostosujesz się moich wskazówek i odczujesz zmiany jakie w Tobie zachodzą.

Pomogę Ci uzyskać poczucie równowagi, symbiozy z otoczeniem i synchronizację z procesami zachodzącymi wokół Ciebie. Miedzy wszystkimi ludźmi na świecie, którzy w jakiś sposób na siebie oddziałują, zachodzi synchronizacja. Nauczę Cię jak brać to, co najlepsze, czuć oddziaływanie od innych i zachować swoją indywidualność i pełną wewnętrzną harmonię. Będę Twoim koordynatorem, który naprowadzi Cię na właściwą drogą w taki sposób, byś w pewnej chwili mógł sam nią kroczyć pewnie i dumnie.

To nad czym będę pracować będzie Twoja dusza, karma, wzorce emocjonalne. Twoja mentalność, wewnętrzna energia. Spojrzę tam, gdzie rodzą się przyjemności, namiętności. Tam gdzie człowiek najczęściej się gubi i traci grunt pod nogami. Twoje wnętrze jest tak samo źródłem sukcesów jak i porażek, dlatego musimy spojrzeć tam, gdzie wszystko ma swój początku. Zrozumiesz, że przyjemność jest rzeczą kruchą i nie można na niej opierać życia czy swoich przekonań. Pokażę Ci gdzie szukać stabilności i równowagi. Podniosę Twoją samoocenę bądź sprawię, że polepszy się Twoja sytuacja finansowa, jeśli takiej właśnie pomocy szukasz.

To, co przeczytałeś powyżej jest podstawą wiedzą dla osób szukających pomocy w życiu. Jeśli szukasz odpowiedzi na swoje problemy – zapraszam! Tekst linka
    • liisa.valo Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 14:26
      Zajebiście :-)
      • funny_game Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 14:28
        I tak mi jest :D
        • grassant Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 22:51
          funny_game napisała:

> I tak mi jest :D
          >
          Ament.
    • milleniusz Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 14:42
      Ja to bym odpisał, że "cię" z dużej litery powinno być. :DDD
      • funny_game Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 14:48
        Strzelić Jej focha aż do świąt? :D
        • milleniusz Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 14:49

> Strzelić Jej focha aż do świąt? :D

Poważnie bym to rozważył. :D

PS. Akurat "jej" powyżej to z małej. :P
          • funny_game Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 14:54
            Rozważać jest nudnie. Albo strzelam, albo nie! To musi być potrzeba chwili i
            głęboka uraza.

Co do P. S.-a, to nie umiem :)
    • hsirk Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 14:47
      patrz, a ja nigdy takiego od przyjaciela nie dostalem...

bu.
      • funny_game Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 14:48
        Ale od Siostry na pewno :)
    • karka831 Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 14:50
      Masz szczeście. :)

Takie spontaniczne wyznania są najlepsiejsze. :>
      • funny_game Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 14:54
        Ciekawe, co Ją napadło.
        Dodzwonić się nie mogę.
        :)))
        • zoofka Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 15:01
          to odpisz :)
          może nie chce gadać o czymś tak oczywistym? :P
          • funny_game Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 15:02
            Oczywiście odpisałam, ale nie odpisała!!! :DDD
            • zoofka Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 15:09
              upaja się :)
              • funny_game Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 15:33
                A ja tęsknię!
    • thank_you Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 16:11
      Bomba :-)
    • forumowicz_pospolity Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 16:27
      i nie ode mnie ale pod pierszo czescio na luzaku moge sie podpisac:)
    • dr.verte Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 17:50

ale wykurwista to byłoby chyba lepiej
    • i.nes Re: Wiesz, że jesteś zajebista 24.03.09, 20:59
      zrób forward do mię :]

dziś by mi się przydało...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka