hanka19841 31.03.09, 21:35 poza nowym płaszczem, który nareszcie mogłam założyc:)no i kooopiłambutki:)kurcze tylko znowu fotki nie mam, ale takie baletki hilfigera:)Ale jestem dumna tej wiosny:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: i ja też mam.... 31.03.09, 21:47 gratki :D tak tak stanowczo nadszedł czas na lans, ja dzisiaj też bujałam się w nowym ślicznym płaszczyku :) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: i ja też mam.... 31.03.09, 22:13 A ja kupiłam sznurówki do starych butów, bo głupio się chodzi z tylko jednym zawiązanym. Odpowiedz Link
hanka19841 Re: i ja też mam.... 31.03.09, 22:18 ja to spłacając raty za autko, juz widziałam czarno tą wiosnę, ale okazało sie, ze dzieki promocjom i lekkiemu dofinansowaniu(ze stony mamusi)jednak moge wyjśc do ludzi:))) A swoją drogą jakaż to przyjemność i od razu lepiej sie czuje, jak mam na sobie porządne ubrania, a najlepiej, jeżeli są z przeceny:) Tylko jeszcze owe autko musze na myjnie zaprowadzić:/bo brudne jakies... Odpowiedz Link