2szarozielone 05.04.09, 17:42 czy niezdrowo? zwracacie na to uwagę w ogóle? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qw994 Re: jecie zdrowo? 05.04.09, 17:58 Ostatnio bardzo zwracam uwagę. Mam do zrzucenia parę dobrych kilogramów :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: jecie zdrowo? 05.04.09, 18:00 Mnie się jakoś razem z wiosną przestawiło. Zimą to sobie folgowałam trochę z kalorycznym i mało wartościowym comfort food ;) Ale teraz jem zdrowiej, tylko nie jestem pewna, czy na tym schudnę ;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: jecie zdrowo? 05.04.09, 18:06 Ja w zasadzie mogę nic nie solić. Smakuje mi takie. No i staram się, nie tyle zdrowo, co cienko :( Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: jecie zdrowo? 05.04.09, 18:09 ja niebałdzo. tzn takie to u mnie poprzeplatane. czasem bardzo zdrowo kilka dni, potem kilka dni bardzo niezdrowo. ale po mnie i tak nie widać, to mogę sobie na to pozwolić. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: jecie zdrowo? 05.04.09, 18:18 hmm. raczej niezdrowo. tzn mam przebłyski ,że mnie bierze na zdrowe żarcie . ale raczej jak u masona, mieszanka Odpowiedz Link
justysialek Re: jecie zdrowo? 05.04.09, 18:25 Zdrowo, bo mam chory żołądek. Chociaż zimą faktycznie troszkę mniej zdrowo było ;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: jecie zdrowo? 05.04.09, 18:29 No tak, ale co to jest - zdrowo? Ostatnio się dowiedziałam, że muesli które kupuję jest złe, chleb wasa - zły, chrupki ryżowe - złe. Niejedzenie ziemniaków - bez sensu. Ogórki, pomidory - nie maja wartości. Jogurty - bomby kalorii.... Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: jecie zdrowo? 05.04.09, 18:47 Ja dzisiaj wszamałam chińską zupkę i dlatego piszę, że nie bardzo. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: jecie zdrowo? 05.04.09, 18:30 Ja niezdrowo i chyba dlatego tak dobrze się czuję :) Odpowiedz Link