mnop2 06.04.09, 14:47 Podobnięż nikogo tu nie ma... ale nie mogę się pohamować i... Dziewczyny!!! 20-latkowie, gładcy, sprężyści wyjszli na ulice, wylansowani jak 150! Jeny! Dreszcze dreszcze dreszcze! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursyda Re: Podobno. 06.04.09, 14:51 a ja lubię szpakowatych panow w okularach! takich 38-45 Odpowiedz Link
stedo Re: Podobno. 06.04.09, 14:55 I domyli się raz przed Wielkanocą? A spodnie takie bardziej dopasowane też przywdzieli coby pokazać "conieco" co mają do dyspozycji? I czyste buty mają? Odpowiedz Link
mala_mee Re: Podobno. 06.04.09, 14:58 Ale że co? Ze snu zimowego się obudzili??? Bo nie kumam... A tacy to za młodzi. Odpowiedz Link
mnop2 Re: Podobno. 06.04.09, 14:59 Dziefczyny! Naprawdę nie wiem co mi sie stalo ale przechodze obok takich fajnych 20-latków na ten przykład i nagle te dreszcze! Bidulka jestem, pożalujcie mnie czy cóś ;) Odpowiedz Link
mnop2 Re: Podobno. 06.04.09, 15:04 thank_you napisała: > Nie wierzę :D Zaprzeczasz moim uczuciom? :DDD Odpowiedz Link
mnop2 Re: Podobno. 06.04.09, 15:09 oooo, to ja Ci zaraz elegącko powiem co czujesz! ;D Odpowiedz Link
mala_mee Re: Podobno. 06.04.09, 15:03 Dreszcze niespokojne potargały sad... Może masz braki w zaspokajaniu podtswowych potrzeb??? To Cię pożałujamy mocno :)))) Odpowiedz Link
mnop2 Re: Podobno. 06.04.09, 15:07 mala_mee napisała: > > Może masz braki w zaspokajaniu podtswowych potrzeb??? Niestety, Pani Dohtór, zaspokojona jestem ponad wyraz :)))) Raczej nadpobudliwa może jestem? > To Cię pożałujamy mocno :)))) Za mało... :-) Odpowiedz Link
mnop2 Re: Podobno. 06.04.09, 15:14 Byłam w warszawie i tam: bosssko! W tramwajach 15-latkowie liżą się na potęgę;)))) Wróciłam do kraka: boskciej jeszcze! Odpowiedz Link
thank_you Re: Podobno. 06.04.09, 15:15 Tylko w tramwajach? Aaaa, to już wiem czemu nie zauważyłam tego zjawiska :D Odpowiedz Link
mnop2 Re: Podobno. 06.04.09, 15:17 Polecam Ci poświęcenie się i zaobserwowanie! Dla mnie to było wielkie przeżycie... ...skasowanie biletu... :D Odpowiedz Link
stedo Re: Podobno. 06.04.09, 15:28 Ale, ale sprecyzuj, jakiego rodzaju. Bo dla mnie/chyba już stara jestem jednak;))/ jest to trauma, taka para obśliniająca się i obmacująca publicznie w środkach transportu miejskiego.Staram się wtedy zmienić miejsce postoju, tak mnie to deprymuje. Powiedzcie młodzieży jak odbieracie takie zachowania. Odpowiedz Link
mnop2 Re: Podobno. 06.04.09, 15:37 A dla mnie to jest egzotyka jak afryka i stoję i się gapię! Stałam właśnie z mym lubym i też się poczułam jak 15tka. ps nie calowałam się;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podobno. 06.04.09, 15:19 Hmmm, chyba się ruszę dalej niż do furtki ogródka? Ale w sumie, co mi to patrzenie da? Oskoma :( Odpowiedz Link
funny_game Re: Podobno. 06.04.09, 15:17 thank_you napisała: > Fany, pociesz mnie :D Co się stałosię? Coś z aparatem? Odpowiedz Link
mnop2 Re: Podobno. 06.04.09, 15:20 funny_game napisała: > thank_you napisała: > > > Fany, pociesz mnie :D > > Co się stałosię? > Coś z aparatem? No właśnie: coś z aparatem?? Odpowiedz Link
thank_you Re: Podobno. 06.04.09, 15:22 Kochani! Gdyby coś się stało z aparatem to uwierzcie, nie pojawiłabym się więcej na forumie :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Podobno. 06.04.09, 15:22 Nie :D Aparat czuje się dobrze, leży jeszcze w łóżku :D E, chodzę na kurs salsy, podoba mi się jeden chop i co i co? Żonaty jest ;D A na dodatek reporter :D Tak dobrze mi się z nim tańczyło a teraz co? Strach będzie wziąc go za rękę :DDD Odpowiedz Link
thank_you Re: Podobno. 06.04.09, 15:31 Co radzisz? :D Ja of kors żartuję. Po prostu fajny chop. O! Odpowiedz Link
funny_game Re: Podobno. 06.04.09, 15:36 No to jak "po prostu fajny chłop", to żona chyba w niczym nie przeszkadza. Fajny chłop nie zachowa się jak dupek i relacja pozostanie koleżeńską, choćbyś go łapała za rękę biustem :) Odpowiedz Link
mnop2 Re: Podobno. 06.04.09, 15:39 funny_game napisała: > No to jak "po prostu fajny chłop", to żona chyba w niczym nie przeszkadza. Fajn > y > chłop nie zachowa się jak dupek i relacja pozostanie koleżeńską, choćbyś go > łapała za rękę biustem :) prawda oraz 3xtak na murze! Odpowiedz Link
thank_you Re: Podobno. 06.04.09, 15:39 Nie przeszkadza :-) Może nawet tam jest :-) A on tak świetnie tańczy, że aż mi żal. Naprawdę będę się wstydziła ;D Odpowiedz Link
funny_game Re: Podobno. 06.04.09, 15:59 thank_you napisała: > wydyma Też jestem na wiosnę monotematyczna, ale nie aż tak :DDD Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Podobno. 06.04.09, 15:36 Nie mów tylko, że to Twój wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=93695030 Odpowiedz Link
thank_you Re: Podobno. 06.04.09, 15:41 :DDDDDDDDDDDD No przecież żartuję!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDD Chodziło mi o to, że ja jestem na kursie z kumplem, a on z żoną(?) :D Więc zwisa mi, jak i gdzie kumpel trzyma jakieś kobiety. A jego żonie może to nie zwisac, więc nici z fajnego tańca :-)))) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Podobno. 06.04.09, 15:45 Sparuj żonę z jakimś smukłym wymuskanym, potem jeszcze trochę manipulacji i być może w małżeństwie zacznie się rywalizacja, kto fajniej swojego partnera będzie przytulał :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podobno. 06.04.09, 15:47 No to mój kumpel, jak nic :D Ale ale! Jak zneutralizowac kogoś, kto siedzi obok mnie? :DDDD Bo widzę tutaj dwie przeszkody :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Podobno. 06.04.09, 15:50 Zneutralizować należy poprzez odwrócenie uwagi. A co najbardziej przyciąga uwagę to już sama się domyśl :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podobno. 06.04.09, 15:55 Puszysty vel Weź mnie za rękę lubi pojechac kodem :D Odpowiedz Link
mnop2 Re: Podobno. 06.04.09, 15:45 Nieeee, no teraz to Cię pocieszam i w ogóle solidarka w bólii :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Podobno. 06.04.09, 15:54 Tyle łaski na mnie spadło od rana, nie wiem jak to ogarnę :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Podobno. 06.04.09, 15:56 mnop2 napisała: > Ja Ci zawsze, wszystko zrozumię!!! > > :DDD Qrde, a jak ja jestem szczęśliwa, to taka trochę mniej empatyczna się robię chyba, tzn.l lecę i chyba pewnych rzeczy nie widzę albo nie czuję. Bardziej uwrażliwiona (nie mylić z: przewrażliwiona) jednocześnie. Rozumiecie coś z tego? Odpowiedz Link
mnop2 Re: Podobno. 06.04.09, 15:58 funny_game napisała: > mnop2 napisała: > > > Ja Ci zawsze, wszystko zrozumię!!! > > > > :DDD > > Qrde, a jak ja jestem szczęśliwa, to taka trochę mniej empatyczna się robię > chyba, tzn.l lecę i chyba pewnych rzeczy nie widzę albo nie czuję. Bardziej > uwrażliwiona (nie mylić z: przewrażliwiona) jednocześnie. > Rozumiecie coś z tego? > Ja Ci zawsze, wszystko zrozumię!!! Odpowiedz Link
funny_game Re: Podobno. 06.04.09, 16:00 No, o. Tu mi dobrze więc w tym kawałku wątka :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Podobno. 06.04.09, 16:11 Idę gotowac grzybową :D A Ty podrzuc mi przepis na cukiniową :D Odpowiedz Link
stedo Re: Podobno. 06.04.09, 16:40 Takich np.?Ty chyba wolisz bardziej "jasnych" tak mi się wydaje? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podobno. 06.04.09, 15:26 to nie dwudziestolatkowie:F btw, gramy w lidze gdzie własnie w druzynach sa kolesie po 20 lat powiedzmy jak dostaną w dupe to szukają tanich usprawiedliwień, kompletna nieumiejetnosc dojrzałego i trzezwego przełkniecia porazki rzenóła! Odpowiedz Link
funny_game Re: Podobno. 06.04.09, 15:30 Dobra, dobra. Jak Ci poszło w łikęd w piłę, Starcze z Gór? :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podobno. 06.04.09, 15:32 funny_game napisała: > Dobra, dobra. > Jak Ci poszło w łikęd w piłę, Starcze z Gór? > :) > jak wyżej:) w dupe oberwali bez mydła te dorodne 20-latki, te lansery;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Podobno. 06.04.09, 15:34 Tylko na powiedz, czy Ty byłeś z nimi czy przeciwko? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podobno. 06.04.09, 15:35 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Tylko na powiedz, czy Ty byłeś z nimi czy przeciwko? kurde Puszek wydedukuj to moze z wczesniejszych postów;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Podobno. 06.04.09, 15:37 forumowicz_pospolity napisał: > funny_game napisała: > > > Dobra, dobra. > > Jak Ci poszło w łikęd w piłę, Starcze z Gór? > > :) > > > > jak wyżej:) > w dupe oberwali bez mydła te dorodne 20-latki, te lansery;) > Mujborze, jak Ty mi imponujesz <zajebiście szybko trzepocze rzęsami, wzrok przygłupi, cycek do przodu> :F Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podobno. 06.04.09, 15:39 f > > > Dobra, dobra. > > > Jak Ci poszło w łikęd w piłę, Starcze z Gór? > > > :) > > > > > > > jak wyżej:) > > w dupe oberwali bez mydła te dorodne 20-latki, te lansery;) > > > > > Mujborze, jak Ty mi imponujesz <zajebiście szybko trzepocze rzęsami, wzrok > przygłupi, cycek do przodu> > :F > > załóż osobny wątek, taki afekt nie może sie zmarnowac wsród 10tek nonsensownych postów;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Podobno. 06.04.09, 15:44 A nie, to Ty byś musiał założyć wątek i ja bym go mogła przerobić na swój, inaczej nie umiem. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podobno. 06.04.09, 15:48 funny_game napisała: > A nie, to Ty byś musiał założyć wątek i ja bym go mogła przerobić na swój, > inaczej nie umiem. > a nie, to se trzepocz anonimowo:D ta da da da da da di da dam dziś bede w wydarzeniu kultury wysokiej jak 150-siąt uczestniczył i nie bedzie to mecz koszykówki;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Podobno. 06.04.09, 15:53 Trzep se anonimowo??? :P W jakim??? Znasz się na telewizorach? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podobno. 06.04.09, 15:58 funny_game napisała: > Trzep se anonimowo??? :P > > W jakim??? > kąsjerto:) > Znasz się na telewizorach? > ale w jakim sensie? zepsuł ci sie? czy chcesz kupic? nie znam sie za bardzo, tzn wiem tyle jaki powinienem miec zeby lepiej sie sportem delektowac ale na razie nie mam jakos i deletuje sie o 8 procent mniej;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Podobno. 06.04.09, 16:02 A jak się nie znasz to juz nic nic :) Baw się dobrze na kąsjerto i nie zapominaj zalotnie odginać małego paluszka co i rusz :F Nie przejmuj się, jak Ci jakaś damulka na nim torebkę powiesi. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Podobno. 06.04.09, 16:07 funny_game napisała: > A jak się nie znasz to juz nic nic :) > > Baw się dobrze na kąsjerto i nie zapominaj zalotnie odginać małego paluszka co > i > rusz :F > Nie przejmuj się, jak Ci jakaś damulka na nim torebkę powiesi. > > nie powiesi, bo jak przy..bie k..wa w pi..du j..ane to sie ch.za nie podniesie;)) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Podobno. 06.04.09, 21:40 Odnotowałam ;) Jakie łydki dzisiaj widziałam! :P Odpowiedz Link