vandikia 07.04.09, 18:00 przepraszam Cię publicznie za poprzedni piątek :) jak bedziesz jutro na gadu, to Ci kilka słów napiszę, bo nawet pocztowo nie chcę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: Ania! 07.04.09, 19:09 uh skarbie przegapiłeś w życiu całą masę rzeczy pewnie ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ania! 07.04.09, 19:16 To prawda. Co więcej, nie przestaję ich przegapiać. I co jeszcze więcej, nie powiedziałem ostatniego słowa! No. Odpowiedz Link
vandikia Re: Ania! 07.04.09, 19:19 Może i lepiej, wszystkich informacji byśmy chyba nie znieśli :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Ania! 07.04.09, 18:51 tak się teraz zastanawiam czy to o mnie chodzi czy nie :> Odpowiedz Link
vandikia Re: Ania! 07.04.09, 19:12 nie :) jestem wykonczona psychicznie dzis przez jednego ćwoka z pracy, normalnie ręcę mi opadły, cycki też i wszystko w ogóle porażka po całości, jak stąd do Magaluff, a może i nawet do Afryki czy wyrażam się zrozumiale? :) nie wiem jak ludzie mogą być tak podli i przede wszystkim głupi już sama nie wiem co robić, czy stać się kapusiem, czy go zabić na przykład :) no, to idę się wyżyję przedświątecznie na szafkach kuchennych..generalnie ciężko ostatnio, w oparach absurdu i masy bzdur i jeszcze ten typ. strata sensu :/ Odpowiedz Link
baba_krk Re: Ania! 07.04.09, 19:15 oddychaj, głęboko oddychaj :) a na padalca poszukaj jakiegoś sprytnego sposobu Odpowiedz Link
vandikia Re: Ania! 07.04.09, 19:18 sprytnego, jak on tnie w ch.ja? na beszczela totalnego? dosyć już mam po prostu. spadam :( Odpowiedz Link
baba_krk Re: Ania! 07.04.09, 19:27 ciężko tak kombinować ze sposobami na dupka, jak się nie zna szczegółów :/ Odpowiedz Link
vandikia Re: Ania! 07.04.09, 19:52 że tak powiem on to czyta, analizuje i tworzy własne wersje historii w sumie moge mu zadedykowac: fuck you jutro pogadamy, pa :) Odpowiedz Link
vandikia Re: Ania! 07.04.09, 19:20 aha chodzi o Ciebie, tylko myślałam, że pytasz w innym sensie :) kurde nerwy wyprowadzają mnie z równowagi i nie pozwalają logicznie myśleć. o Ciebie o Ciebie, ale w dobrym sensie :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Ania! 07.04.09, 19:26 chodziło mi tylko o to czy to do mnie skierowany ten tytuł wątku, no ale jak napisałaś "nie" to doszłam do wniosku, że przecież niejednemu psu burek ;))) Odpowiedz Link
vandikia Re: Ania! 08.04.09, 20:43 nie mogłam o tej porze :/ to o co walczyłam..hm 30 % udane, 70 % nie :/ nie wiem co z jutrem, bo mam zakręconego klienta z dużym projektem.. umawiam się znim od kilku dni i podobno wreszcie jutro ma mieć czas.. w sumie mam teraz chwilę, ale nie wiem czy zrozumiesz telegraficzny skrót, poza tym wszystkiego nie mogę :) Odpowiedz Link
vandikia Re: Ania! 08.04.09, 20:43 aha, wez sie do mnie odezwij, bo mialam oczywiscie format dysku i nie mam Cie tu na gadulcu :P Odpowiedz Link