2szarozielone 16.04.09, 21:28 a Ty wiesz, że w Bydzi zagra we wrześniu Opeth i Dream Theater? :-D Ostatni Opeth mi przepadł, ale teraz to chyba nie odpuszczę - zwłaszcza, że jeszcze Dreamów uwielbiam :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serek.z.pyty Re: eeej, Funny!!! 16.04.09, 21:39 jak beda Childreni, to moge sie przejechac. :P Odpowiedz Link
2szarozielone Re: eeej, Funny!!! 16.04.09, 21:48 to nie biegają po lesie głupio pomalowani? :) nie wiem, tak mi się kojarzyli jakoś - tak czy owak nie lubię ;] Odpowiedz Link
serek.z.pyty Re: eeej, Funny!!! 16.04.09, 22:22 od tego zespolu sie moja "przygoda" z metalem rozpoczela - wiec grzecznie mi tu :P Odpowiedz Link
funny_game Re: eeej, Funny!!! 17.04.09, 08:44 Wiem, wiem, w święta się dowiedziałam :) Nie wierzyłam, więc ten jeden raz usiadłam u Mamy do kompa, sprawdziłam i... nikt mi nie wierzył, jak puszczałam to info dalej :D Dopiero, jak do Opetha dodawałam DT, to zaczynali wierzyć. Bo tą kapelę kilka lat temu Kuźnia w Bydzi rozpropagowała. Potwornie się cieszę, będę na 100%, już sobie 1 października zaklepałam wolne, bo pewnie się znajomi zjadą na 30 września :D Lalalalalalalalalaaaaaaa!!!!!! Odpowiedz Link
2szarozielone Re: eeej, Funny!!! 17.04.09, 19:02 Tylko załóż rajstopy na głowę, bo Cię nie poznam inaczej :) Odpowiedz Link
funny_game Re: eeej, Funny!!! 17.04.09, 20:18 Gópia :D Czy ja mam w takim razie założyć, że Ty przyprowadzisz smocze dziecko na koncert? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: eeej, Funny!!! 18.04.09, 04:29 nie wiem jakie :) wiem jakie nie powinno być - flaszkokształtne. a smok jest fajny. Klikaj na niego, a kiedyś wypali Ci dziurę w żywopłocie :) Odpowiedz Link