gapuchna 23.04.09, 15:06 Millek mnie zainspirował, pospołu z Thank You. Nikogo nie uwodzi widok dziewczyny w płaskich pantofelkach? Przecież to takie dziewczęce. Takie lekkie. W szpilkach się kroczy, w pantofelkach się stąpa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:09 To mi sie kojarzy z pantofelkami: "Na głowie kwietny ma wianek, W ręku zielony badylek, A przed nią bieży baranek, A nad nią lata motylek" Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:12 Toż to sama klasyka: i ojciec i syn :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:13 Ojciec i syn a potem Kazik :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:23 Złapałaś mnie!!!!!!!!!!!!!! Nie wybaczę ci!!!!!!! :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:27 Idę 476 razy przepisać: "Mickiewicz wielkim poetom był" :DDD Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:28 Ok, ale na papierze a nie metodom kopiój wklej ;D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:29 Kopiuj - wklejom - nie stosunkowywuję :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:34 :D:D:D:D A ja już chyba wiem, czego będę dziś słuchała w samochodzie ;D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:37 A ja w samochodzie jestem zdana na Zetkę. Ewentualnie Trójka. I mam jedną płytę: a na niej np to: www.youtube.com/watch?v=qfzJT_UXLZI&feature=related I jak mi to pomaga osiągać przyzwoite prędkości :))))) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:41 www.youtube.com/watch?v=SpwK3vFGJp0 A zarzucasz tak grzywą? :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:44 Jeszcze nie - ale pokornie ćwiczę :))) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:47 Obyś ABSów od tego nie dostała ;D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 16:12 A takie abeesy? :)))) www.youtube.com/watch?v=9pkLDEEs20U&feature=related Odpowiedz Link
funny_game Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:18 Jak to śpiewam, to mi zawsze wychodzi: "A przed nią bieży motylek, a nad nią lata baranek" ZAWSZE! :F Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:28 :DDD Mi kiedyś zadedykowali wstęp do Celyny ;/ "Tę burzę włosów każdy zna, przu ustach dłoni chwiejny gest: :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:30 musiałam zamruczeć... Celyna, Celyna, Celyna..... :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:33 :D:D:D U mnie ciut inaczej śpiewali, ale nie sprzedam się z moim "loginem" wśród znajomych :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:31 Pani Burzo! Pani Burzo! :D A na GP jest przepis na miód z mlecza! Muszę zrobić :) Jak się czasem specyficznie narąbię, to mi H. mówi, że "Oho, Martusia już jest panią wiosną" :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:33 Ahahaha :D Błagam, wklej tutaj ten przepis :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:37 Paczypani :) fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,94274651.html Serio chcę zrobić, tylko kleszcze na łonkach :/ Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:39 No co Ty, nie ma tych robali. U babci ostatnio śmigałam i próbowałam robic zdjęcia ptaków. Zastanawiałam się tylko czemu tak przede mną uciekają. A potem spojrzałam na mój żółty płaszcz :D:D:D:D Mhm, ten miód może byc pyszny! Odpowiedz Link
funny_game Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:45 Dlatego muszę go zrobić, bo coś czuję, że co najwyżej takie słodycze w bardzo niewielkich ilościach mi będzie wolno :( A na dodatek jak się dostaje packmana po ziółku i się lubi słodkie... Jak ja to wytrzymam? Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:46 Nie wiem. Ale możemy razem rzucic słodycze. Będziemy wyszukiwały fajne przepisy na przekąski i wspierały się. Asqe rzuca seks, my rzucimy słodycze :D Odpowiedz Link
llatarnik Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:17 Najbardziej miła memu oku jest bosa stopa, nawet jak jest od chodzenia boso lekko przybrudzona. Najmniej miła stopa w wysokich szpilkach, szczególnie jak od nich kobieta porusza się ze zgiętymi w kolanach nogami Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:25 O!to to to.... O! to to to ...... Uwielbiam łazić na bosaka i na płasko. I kilka dni temu kupiłam sobie 9 cm szpilki. Zamszówki. Niby jakoś lezę, ale to nie chodzenie, a uważanie, co by nie upaść. Nie dostrzegam w sobie wielkiego halo. :) Odpowiedz Link
llatarnik Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:33 Ja też lubię boso chodzić, bo to jeszcze jeden rodzaj wolności... Odpowiedz Link
trypel Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:27 coś takiego Ci sie podoba? www.piekarska.net/userfiles/Babie_lato.jpg Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:28 Z lekka przegięcie, ale lepsze niż takie coś: :DDD Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 16:04 Ja tam się na stopy nie patrzę, szkoda czasu :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 17:01 To w nagrodę dla cię: www.youtube.com/watch?v=MXxTOjzAQ8A&feature=PlayList&p=0D65EDF69F32CE3D&index=0&playnext=1 Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 16:42 Uwodzi, uwodzi.:-) Jeszcze lepiej jak sandalki. Bez pretensji do tego ze wiem lepiej, ale moja osobiste upodobanie faworyzuje plaskie. Pewnie to wynika z osobistych doswiadczen :-) A fakt, ze idealem bose stopy. Szpilki maja swoja klase ale to jakby codziennie kawior jesc :-)) Odpowiedz Link
milleniusz O! 23.04.09, 22:42 > Szpilki maja swoja klase ale to jakby codziennie kawior jesc :-)) Że też zmilczeliście tę odpowiedź. Tu szwagier napisał wszystko na temat! Odpowiedz Link
gapuchna Re: O! 23.04.09, 22:47 Czyli co? W szpileczkach tylko do łóżka powędrować? Czy zbyt brutalnie napisałam? Odpowiedz Link
milleniusz Re: O! 23.04.09, 22:50 gapuchna napisała: > Czyli co? W szpileczkach tylko do łóżka powędrować? Czy zbyt brutalnie napisałam? Zbyt brutalnie to nie, ale chyba niezbyt celnie, bo akurat o łóżku nie myślałem. :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: O! 24.04.09, 00:08 Gapa coś w tym jest :D Sądzę, że na takiej 10cm szpili to jedyny dystans jaki mogłabym pokonać to np. z kuchni do wyra właśnie ;))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: O! 24.04.09, 00:15 Bozia nie dała talentu do chodzenia na szczudłach. W moim przypadku 6 cm to max i stabilny obcas, a nie jakaś tam śpilka wywrotówka ;))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: O! 24.04.09, 00:35 i jeszcze gdyby podeszwa miała 2 cm i całość jakimś cudem byłaby ładna, to mogłabym w takich chodzić codziennie, a nie tylko od święta ;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: O! 24.04.09, 00:39 A ja coś takiego trafiłam. Wloskie, zamszowe, dość wysokie, ale pod stopa całkiem wysoka podeszwa - nie czuję wysokości. :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: O! 24.04.09, 00:49 No to zazdroszczę, bo ja jeśli chodzi o parametry, które podałam to na same obuwnicze porażki trafiam Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 00:00 > Szpilki maja swoja klase ale to jakby codziennie kawior jesc :-)) Ukłony :D Za co? Zobacz moją wizytówkę ;DD Odpowiedz Link
niski.oktan Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłem się, ... 23.04.09, 16:44 ... że jestem już stary. I wisi mi serdecznie, jak "się wygląda" w jakim sezonie. Gdyż popkultura jest tak pop-dolona, że nie odrzuciłem automatycznie jako totalnie nieprawdopodobnej wersji, że oto platfus stał się cool. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby uroił to sobie jakiś pedzio, powtórzyłaby to ze trzy razy jakaś Rypanna, inna Beckhamowa ogłosiłaby, że ma już umówiony termin operacji ortopedycznej, i już. Poooszłooo... Dopiero później przeczytałem ,że to nie o stopę chodzi, ale o opczasik. :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 16:54 ... też jestem stara, kilka dni temu miałam urodziny :( A płasko lubię, ale nie czuje się przez to jakoś oszałamiająco kobieco. I się na forumie upewniam. No. posłuchaj początku koniecznie :) www.youtube.com/watch?v=ea0CDieb4yM Odpowiedz Link
milleniusz Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 17:10 > A płasko lubię, ale nie czuje się przez to jakoś oszałamiająco kobieco. > I się na forumie upewniam. No. A może niekoniecznie dobrze, że się upewniasz. Skoro byłem inspiracją, to wezmę się w sobie i się wypowiem na poziomie (niekoniecznie wysokim), ale to później. Na razie będę kątempluł. :] Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 17:19 Na tym to ja się nie znam, jak powinna się ubrać kobieta, aby poczuła się kobieco. Ale wolę mniej wybajerzone wersje, ponieważ nie cierpię wybajerzać własnego siebie. Za to kiedyś wydawało mi się nawet, że wiem, co ja powinienem robić, aby kobieta nie przestawała się czuć kobieco. Ale to było bardzo kiedyś. :D > posłuchaj początku koniecznie Już nie mogę, za młodu słuchałem PR3. Nie wchodzi mi już, nie przyswajam. :| Odpowiedz Link
gapuchna Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 17:24 Oktuś napisał: :| = co się dzieje? przecież to nie uśmiech.... Kiciuś, czyżbyś miał kryzys wieku? a moze to? :D www.youtube.com/watch?v=7y9fYDyFuHU&feature=related Odpowiedz Link
gapuchna Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 17:27 A to to już chyba powinno zadziałać:)))))) www.youtube.com/watch?v=pWi4sqYLTJY&feature=related U Ś M I E C H !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 18:06 Boney M to akurat w PR3 raczej niechętnie grali. A to niemieckie widziałem teraz (słyszałem też) pierwszy raz w życiu. Ale wcześniej protestowałem przeciw częstowaniu mnie kawałkami niemiłosiernie zajeżdżanymi przez całe dekady, i w konsekwencji zajechanymi ze szczętem. Jak choćby ten powyższy Iglsów, czy Another Brick ... PF, czy Epitaph King Crimson. Nie. Nie, nie, i nie. Już nie. Dosyć. Mówiąc dzisiejszym językiem - błe rzygi. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 18:09 ok, przepraszam, że nadszarpnęłam wrażliwość muzyczną. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 18:24 Na szczęście Youtube nie ukrywa tytułów klipów. :D A wersję z trąbą nawet włączyłem, ale też znam, i też nie lubię. Ale jakie "przepraszam"? Co "nadszarpnęłam"? Skąd mogłaś wiedzieć? :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 21:07 w każdym razie speszyłeś mnie. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 22:29 No co ty opowiadasz? Bóg cię opuścił? :) :* Odpowiedz Link
gapuchna Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 23:31 > No co ty opowiadasz? Bóg cię opuścił? :) :* = łoł, pan kościelny się odezwał :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 20:39 Kupiłam sobie szpilki :D Piękne, fioletowe, mraaaaau :-) A jakie wygodne :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 21:47 Takie coś mi się podoba, a już te nowe obcasy to po prostu cuuudo :))) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 22:18 Ładne, ale czy te wycięcie nie jest za duże? Ja kupiłam te. Ale na tych nogach dziwnie się układają, ogólnie to cała stopa jest zabudowana, tutaj te paseczki są źle ułożone. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 22:22 Nie potrafiłabym w czymś takich chodzić :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 22:27 Przecież to taka sama wysokośc obcasa :D A te dzięki wiązaniu w kostce będą stabilniejsze od tych wrzuconych przez Ciebie. Serio. Przymierz takie :-) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 22:35 Sa mocno oryginalne, ale to nie dla mnie, nie w moim stylu :) pokażę ci, co lubię :) Takie wiązane w kostce uwielbiam. mam chyba z 7 par :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 22:38 Jezuski :D Bardzo fajne :D Ja teraz poluję na jakieś japonki. I muszą miec wiązanie w kostce, nie ma nic wygodniejszego :-) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 22:46 Zgadza się. Bardzo lubię firmę Tamaris. Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 22:48 Nie znam? A ja chcę te: www.aldoshoes.com/us/women/sandals/fashion-flats/72857898-copa/22 (do moich hippisowskich sukienek :D ) www.aldoshoes.com/us/women/sandals/fashion-flats/73466434-lauranzina/70 (j.w.) www.aldoshoes.com/us/women/sandals/fashion-flats/73466434-lauranzina/97 (j.w. :D ) www.aldoshoes.com/us/women/sandals/fashion-flats/72856908-stawicki/24 (mają super kształt, szkoda że są z jakiegoś gada ;/ ) www.aldoshoes.com/us/women/sandals/fashion-flats/73137163-falkenberga/81?flagid=gladiatorglory (do dżinsów ) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 23:08 ja muszę mieć piętę wolną :) bez zabudowy. zbyt często obcieram, mam okrutnie wrażliwą skórę i zawsze stękam :) Ot, takie coś, tylko żadne złoto czy srebro :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 23:15 A ostatnio zakochałam sie w czymś takim: Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 23:20 Piękny ten płaszcz. Cudowny. !!!!!!!! Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 23:27 To są moje kolory! czerń i te piękne niebieskości.... Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 23:31 W Solarze jest czarna sukienka i spódnica z pięknym kwiatowym haftem :-) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 23:37 W Toruniu Solar ma jakiś taki ubogi sklep. Mam tylko jedną torebkę i jedne korale :) Niunia, ja jestem skromna osoba i 13 lat starsza od ciebie! :DDD Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 23:46 Że niby ja nie jestem skromna? :D I co się tak chwalisz, że jesteś starsza, a? :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 23:47 A nie wiem sama. mam jakiś uraz chyba? Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 00:08 Musisz to zaakceptowac :D Ja powoli zaczynam siwiec :D:D:D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 00:23 Oj, za wcześnie! u mnie choroba i ból wygenerowały trochę siwych pasków. dopiero niedawno. Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 00:24 Myślisz, że to z tego powodu? Za dużo stresu? A u mnie to sama rozumiesz...kto z kim przystaje sam takim się staje ;D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 00:29 thank_you napisała: > Myślisz, że to z tego powodu? Za dużo stresu? = chyba tak, bo tak jakoś z dnia na dzień:) > > > A u mnie to sama rozumiesz...kto z kim przystaje sam takim się staje ;D = oj nie! hehehhehhhe, no rozśmieszyłaś mnie:) Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 00:33 A farbujesz włosy? Wiem :DDDDDDDDD Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 00:43 W tym roku zaczęłam. kojarzysz mój kolor? naturalny był sto razy ładniejszy, niż to co jest teraz.... niby czerń, a jednak nie tak do końca, no lubiłam moje własne włosy. sztucznie tego nie otrzymam. i byle nie w jakiś kasztanach, czy innym sztucznym odcieniu. ale jednego nie rozumiem, nie dość, ze to przykra czynność, to w T. zaraz stówę zabierają! Dlaczego??? Odpowiedz Link
thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 00:48 Pewnie, że kojarzę. Śliczny kolor i śliczne włosy. Obawiam się, że będę musiała się za parę lat farbowac. A ja nie chcę niszczyc włosów ;/ Stówę za farbowanie? Ło bosz, nie powiem Ci ile zapłaciłam ostatnio za fryzjera :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 01:24 No ba! - nie każdy ma zaraz długie wlosy...:) Spadam do wyrka - dobranoc Jedes :) Odpowiedz Link