Dodaj do ulubionych

Podniecająca stopa płaska.

23.04.09, 15:06
Millek mnie zainspirował, pospołu z Thank You.

Nikogo nie uwodzi widok dziewczyny w płaskich pantofelkach? Przecież to takie
dziewczęce. Takie lekkie. W szpilkach się kroczy, w pantofelkach się stąpa.
Obserwuj wątek
    • trypel Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:09
      To mi sie kojarzy z pantofelkami:

"Na głowie kwietny ma wianek,
      W ręku zielony badylek,
      A przed nią bieży baranek,
      A nad nią lata motylek"
      • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:12
        Toż to sama klasyka: i ojciec i syn :)

• thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:13
          Ojciec i syn a potem Kazik :D
          • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:23
            Złapałaś mnie!!!!!!!!!!!!!! Nie wybaczę ci!!!!!!!
            :D
            • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:24
              :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
              • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:27
                Idę 476 razy przepisać:

"Mickiewicz wielkim poetom był" :DDD
                • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:28
                  Ok, ale na papierze a nie metodom kopiój wklej ;D
                  • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:29
                    Kopiuj - wklejom - nie stosunkowywuję :)
                    • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:34
                      :D:D:D:D

A ja już chyba wiem, czego będę dziś słuchała w samochodzie ;D
                      • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:37
                        A ja w samochodzie jestem zdana na Zetkę. Ewentualnie Trójka. I mam jedną płytę:
                        a na niej np to:
                        www.youtube.com/watch?v=qfzJT_UXLZI&feature=related
                        I jak mi to pomaga osiągać przyzwoite prędkości :)))))

• thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:41
                          www.youtube.com/watch?v=SpwK3vFGJp0 A zarzucasz tak grzywą? :D
                          • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:44
                            Jeszcze nie - ale pokornie ćwiczę :)))
                            • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:47
                              Obyś ABSów od tego nie dostała ;D
                              • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 16:12
                                A takie abeesy? :))))

www.youtube.com/watch?v=9pkLDEEs20U&feature=related
      • funny_game Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:18
        Jak to śpiewam, to mi zawsze wychodzi:

"A przed nią bieży motylek,
        a nad nią lata baranek"

ZAWSZE!

:F
        • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:28
          :DDD

Mi kiedyś zadedykowali wstęp do Celyny ;/ "Tę burzę włosów każdy zna, przu ustach dłoni chwiejny gest: :D
          • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:30
            musiałam zamruczeć... Celyna, Celyna, Celyna.....

:)
            • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:33
              :D:D:D U mnie ciut inaczej śpiewali, ale nie sprzedam się z moim "loginem" wśród znajomych :D
          • funny_game Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:31
            Pani Burzo! Pani Burzo! :D

A na GP jest przepis na miód z mlecza!
            Muszę zrobić :)

Jak się czasem specyficznie narąbię, to mi H. mówi, że "Oho, Martusia już jest
            panią wiosną" :D
            • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:33
              Ahahaha :D Błagam, wklej tutaj ten przepis :D
              • funny_game Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:37
                Paczypani :)
                fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,94274651.html

Serio chcę zrobić, tylko kleszcze na łonkach :/
                • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:39
                  No co Ty, nie ma tych robali. U babci ostatnio śmigałam i próbowałam robic zdjęcia ptaków. Zastanawiałam się tylko czemu tak przede mną uciekają. A potem spojrzałam na mój żółty płaszcz :D:D:D:D

Mhm, ten miód może byc pyszny!
                  • funny_game Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:45
                    Dlatego muszę go zrobić, bo coś czuję, że co najwyżej takie słodycze w bardzo
                    niewielkich ilościach mi będzie wolno :(

A na dodatek jak się dostaje packmana po ziółku i się lubi słodkie... Jak ja to
                    wytrzymam?
                    • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:46
                      Nie wiem. Ale możemy razem rzucic słodycze. Będziemy wyszukiwały fajne przepisy na przekąski i wspierały się. Asqe rzuca seks, my rzucimy słodycze :D
    • llatarnik Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:17
      Najbardziej miła memu oku jest bosa stopa, nawet jak jest od chodzenia boso
      lekko przybrudzona. Najmniej miła stopa w wysokich szpilkach, szczególnie jak od
      nich kobieta porusza się ze zgiętymi w kolanach nogami
      • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:25
        O!to to to.... O! to to to ......

Uwielbiam łazić na bosaka i na płasko. I kilka dni temu kupiłam sobie 9 cm
        szpilki. Zamszówki. Niby jakoś lezę, ale to nie chodzenie, a uważanie, co by nie
        upaść. Nie dostrzegam w sobie wielkiego halo. :)
        • llatarnik Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:33
          Ja też lubię boso chodzić, bo to jeszcze jeden rodzaj wolności...
      • trypel Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:27
        coś takiego Ci sie podoba?
        www.piekarska.net/userfiles/Babie_lato.jpg
        • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 15:28
          Z lekka przegięcie, ale lepsze niż takie coś:

https://www.obrazky.pl/obrazky/szpilki-gwozdzie-786-OBRAZKY.PL.jpg

:DDD
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 16:04
      Ja tam się na stopy nie patrzę, szkoda czasu :)
      • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 17:01
        To w nagrodę dla cię:

www.youtube.com/watch?v=MXxTOjzAQ8A&feature=PlayList&p=0D65EDF69F32CE3D&index=0&playnext=1
    • szwagier_z_niemodlina Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 16:42
      Uwodzi, uwodzi.:-) Jeszcze lepiej jak sandalki.
      Bez pretensji do tego ze wiem lepiej, ale moja osobiste upodobanie faworyzuje
      plaskie. Pewnie to wynika z osobistych doswiadczen :-) A fakt, ze idealem bose
      stopy. Szpilki maja swoja klase ale to jakby codziennie kawior jesc :-))
      • milleniusz O! 23.04.09, 22:42
        > Szpilki maja swoja klase ale to jakby codziennie kawior jesc :-))

Że też zmilczeliście tę odpowiedź. Tu szwagier napisał wszystko na temat!
        • gapuchna Re: O! 23.04.09, 22:47
          Czyli co? W szpileczkach tylko do łóżka powędrować? Czy zbyt brutalnie napisałam?
          • milleniusz Re: O! 23.04.09, 22:50
            gapuchna napisała:

> Czyli co? W szpileczkach tylko do łóżka powędrować? Czy zbyt brutalnie napisałam?

Zbyt brutalnie to nie, ale chyba niezbyt celnie, bo akurat o łóżku nie myślałem. :)
            • gapuchna Re: O! 23.04.09, 23:29
              ALE JA MYŚLAŁAM!!!!!!!!!!!
              • milleniusz Re: O! 24.04.09, 00:04
                A, no dobrze, może być. Czemu nie. :D
              • baba_krk Re: O! 24.04.09, 00:08
                Gapa coś w tym jest :D
                Sądzę, że na takiej 10cm szpili to jedyny dystans jaki mogłabym pokonać to np. z
                kuchni do wyra właśnie ;)))
                • twardycukierek Re: O! 24.04.09, 00:11
                  Hmmmmm ;DDD
                  • baba_krk Re: O! 24.04.09, 00:15
                    Bozia nie dała talentu do chodzenia na szczudłach. W moim przypadku 6 cm to max
                    i stabilny obcas, a nie jakaś tam śpilka wywrotówka ;)))
                    • gapuchna Re: O! 24.04.09, 00:28
                      O to to to... 6cm maksymalnie:)
                      • baba_krk Re: O! 24.04.09, 00:35
                        i jeszcze gdyby podeszwa miała 2 cm i całość jakimś cudem byłaby ładna, to
                        mogłabym w takich chodzić codziennie, a nie tylko od święta ;)
                        • gapuchna Re: O! 24.04.09, 00:39
                          A ja coś takiego trafiłam. Wloskie, zamszowe, dość wysokie, ale pod stopa
                          całkiem wysoka podeszwa - nie czuję wysokości. :)
                          • baba_krk Re: O! 24.04.09, 00:49
                            No to zazdroszczę, bo ja jeśli chodzi o parametry, które podałam to na same
                            obuwnicze porażki trafiam
      • twardycukierek Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 00:00
        > Szpilki maja swoja klase ale to jakby codziennie kawior jesc :-))

Ukłony :D Za co? Zobacz moją wizytówkę ;DD
    • niski.oktan Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłem się, ... 23.04.09, 16:44
      ... że jestem już stary. I wisi mi serdecznie, jak "się wygląda" w jakim sezonie.

Gdyż popkultura jest tak pop-dolona, że nie odrzuciłem automatycznie jako totalnie nieprawdopodobnej wersji, że oto platfus stał się cool.
      Wcale bym się nie zdziwił, gdyby uroił to sobie jakiś pedzio, powtórzyłaby to ze trzy razy jakaś Rypanna, inna Beckhamowa ogłosiłaby, że ma już umówiony termin operacji ortopedycznej, i już. Poooszłooo...

Dopiero później przeczytałem ,że to nie o stopę chodzi, ale o opczasik. :)
      • gapuchna Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 16:54
        ... też jestem stara, kilka dni temu miałam urodziny :(

A płasko lubię, ale nie czuje się przez to jakoś oszałamiająco kobieco. I się na
        forumie upewniam. No.

posłuchaj początku koniecznie :)
        www.youtube.com/watch?v=ea0CDieb4yM
        • milleniusz Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 17:10

> A płasko lubię, ale nie czuje się przez to jakoś oszałamiająco kobieco.
          > I się na forumie upewniam. No.

A może niekoniecznie dobrze, że się upewniasz. Skoro byłem inspiracją, to wezmę
          się w sobie i się wypowiem na poziomie (niekoniecznie wysokim), ale to później.
          Na razie będę kątempluł. :]
        • niski.oktan Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 17:19
          Na tym to ja się nie znam, jak powinna się ubrać kobieta, aby poczuła się
          kobieco. Ale wolę mniej wybajerzone wersje, ponieważ nie cierpię wybajerzać
          własnego siebie.
          Za to kiedyś wydawało mi się nawet, że wiem, co ja powinienem robić, aby kobieta
          nie przestawała się czuć kobieco.
          Ale to było bardzo kiedyś. :D

> posłuchaj początku koniecznie
          Już nie mogę, za młodu słuchałem PR3. Nie wchodzi mi już, nie przyswajam. :|
          • gapuchna Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 17:24
            Oktuś napisał:

:| = co się dzieje? przecież to nie uśmiech....
            Kiciuś, czyżbyś miał kryzys wieku?

a moze to? :D

www.youtube.com/watch?v=7y9fYDyFuHU&feature=related

• gapuchna Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 17:27
              A to to już chyba powinno zadziałać:))))))

www.youtube.com/watch?v=pWi4sqYLTJY&feature=related

U Ś M I E C H !!!!!!!!!!!!!!
              • niski.oktan Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 18:06
                Boney M to akurat w PR3 raczej niechętnie grali. A to niemieckie widziałem teraz (słyszałem też) pierwszy raz w życiu.

Ale wcześniej protestowałem przeciw częstowaniu mnie kawałkami niemiłosiernie zajeżdżanymi przez całe dekady, i w konsekwencji zajechanymi ze szczętem.

Jak choćby ten powyższy Iglsów, czy Another Brick ... PF, czy Epitaph King Crimson.
                Nie. Nie, nie, i nie. Już nie. Dosyć.
                Mówiąc dzisiejszym językiem - błe rzygi.
                • gapuchna Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 18:09
                  ok, przepraszam, że nadszarpnęłam wrażliwość muzyczną.
                  • niski.oktan Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 18:24
                    Na szczęście Youtube nie ukrywa tytułów klipów. :D
                    A wersję z trąbą nawet włączyłem, ale też znam, i też nie lubię.

Ale jakie "przepraszam"? Co "nadszarpnęłam"? Skąd mogłaś wiedzieć? :)
                    • gapuchna Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 21:07
                      w każdym razie speszyłeś mnie.
                      • niski.oktan Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 22:29
                        No co ty opowiadasz? Bóg cię opuścił? :) :*
                        • gapuchna Re: Przeczytawszy tytuł wątku, ucieszyłam się, .. 23.04.09, 23:31
                          > No co ty opowiadasz? Bóg cię opuścił? :) :* = łoł, pan kościelny się odezwał :)
    • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 20:39
      Kupiłam sobie szpilki :D Piękne, fioletowe, mraaaaau :-) A jakie wygodne :D
      • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 21:47
        Takie coś mi się podoba, a już te nowe obcasy to po prostu cuuudo :)))

https://www.zeberka.pl/img/z/z134c.jpg
        • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 22:18
          Ładne, ale czy te wycięcie nie jest za duże?

Ja kupiłam te. Ale na tych nogach dziwnie się układają, ogólnie to cała stopa jest zabudowana, tutaj te paseczki są źle ułożone.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/eg/qe/vb4o/fNO29chDNhsWiSXoQX.jpg
          • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 22:22
            Nie potrafiłabym w czymś takich chodzić :)
            • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 22:27
              Przecież to taka sama wysokośc obcasa :D A te dzięki wiązaniu w kostce będą stabilniejsze od tych wrzuconych przez Ciebie. Serio. Przymierz takie :-)
              • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 22:35
                Sa mocno oryginalne, ale to nie dla mnie, nie w moim stylu :) pokażę ci, co lubię :)
                Takie wiązane w kostce uwielbiam. mam chyba z 7 par :)

https://www.quelle.pl/pl/default/produkt-images/_w160_h136/1/6/8/1680496_I600_200057485380.jpg
                • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 22:38
                  Jezuski :D Bardzo fajne :D Ja teraz poluję na jakieś japonki. I muszą miec wiązanie w kostce, nie ma nic wygodniejszego :-)
                  • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 22:46
                    Zgadza się. Bardzo lubię firmę Tamaris.
                    • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 22:48
                      Nie znam?

A ja chcę te:

www.aldoshoes.com/us/women/sandals/fashion-flats/72857898-copa/22 (do moich hippisowskich sukienek :D )

www.aldoshoes.com/us/women/sandals/fashion-flats/73466434-lauranzina/70 (j.w.)

www.aldoshoes.com/us/women/sandals/fashion-flats/73466434-lauranzina/97 (j.w. :D )

www.aldoshoes.com/us/women/sandals/fashion-flats/72856908-stawicki/24 (mają super kształt, szkoda że są z jakiegoś gada ;/ )

www.aldoshoes.com/us/women/sandals/fashion-flats/73137163-falkenberga/81?flagid=gladiatorglory (do dżinsów )
                      • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 23:08
                        ja muszę mieć piętę wolną :) bez zabudowy. zbyt często obcieram, mam okrutnie
                        wrażliwą skórę i zawsze stękam :) Ot, takie coś, tylko żadne złoto czy srebro :)

https://www.cogdziezaile.pl/produkty/medium/2817.jpg
                        • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 23:15
                          A ostatnio zakochałam sie w czymś takim:

http://img165.imageshack.us/img165/1893/35544358.jpg
                          • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 23:20
                            Piękny ten płaszcz. Cudowny. !!!!!!!!
                            • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 23:27
                              To są moje kolory! czerń i te piękne niebieskości....
                              • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 23:31
                                W Solarze jest czarna sukienka i spódnica z pięknym kwiatowym haftem :-)
                                • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 23:37
                                  W Toruniu Solar ma jakiś taki ubogi sklep. Mam tylko jedną torebkę i jedne korale :)

Niunia, ja jestem skromna osoba i 13 lat starsza od ciebie! :DDD
                                  • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 23:46
                                    Że niby ja nie jestem skromna? :D

I co się tak chwalisz, że jesteś starsza, a? :D
                                    • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 23.04.09, 23:47
                                      A nie wiem sama. mam jakiś uraz chyba?
                                      • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 00:04
                                        Do czego?
                                        • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 00:06
                                          .... upływu czasu ..... :D
                                          • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 00:08
                                            Musisz to zaakceptowac :D Ja powoli zaczynam siwiec :D:D:D
                                            • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 00:23
                                              Oj, za wcześnie! u mnie choroba i ból wygenerowały trochę siwych pasków. dopiero
                                              niedawno.
                                              • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 00:24
                                                Myślisz, że to z tego powodu? Za dużo stresu?

A u mnie to sama rozumiesz...kto z kim przystaje sam takim się staje ;D
                                                • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 00:29
                                                  thank_you napisała:

> Myślisz, że to z tego powodu? Za dużo stresu? = chyba tak, bo tak jakoś z dnia
                                                  na dzień:)
                                                  >
                                                  >
                                                  > A u mnie to sama rozumiesz...kto z kim przystaje sam takim się staje ;D = oj
                                                  nie! hehehhehhhe, no rozśmieszyłaś mnie:)
                                                  • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 00:33
                                                    A farbujesz włosy?

Wiem :DDDDDDDDD
                                                  • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 00:43
                                                    W tym roku zaczęłam. kojarzysz mój kolor? naturalny był sto razy ładniejszy, niż
                                                    to co jest teraz.... niby czerń, a jednak nie tak do końca, no lubiłam moje
                                                    własne włosy. sztucznie tego nie otrzymam. i byle nie w jakiś kasztanach, czy
                                                    innym sztucznym odcieniu. ale jednego nie rozumiem, nie dość, ze to przykra
                                                    czynność, to w T. zaraz stówę zabierają! Dlaczego???
                                                  • thank_you Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 00:48
                                                    Pewnie, że kojarzę. Śliczny kolor i śliczne włosy.

Obawiam się, że będę musiała się za parę lat farbowac. A ja nie chcę niszczyc włosów ;/

Stówę za farbowanie? Ło bosz, nie powiem Ci ile zapłaciłam ostatnio za fryzjera :D
                                                  • gapuchna Re: Podniecająca stopa płaska. 24.04.09, 01:24
                                                    No ba! - nie każdy ma zaraz długie wlosy...:)

Spadam do wyrka - dobranoc Jedes :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka