nexstartelescope 24.06.09, 19:40 to ma chyba róż na policzkach. Ja wiem, że ich tam smarują, pudrują, może i modeluja ryjki różem, ale u faceta to chyba nie powinno być tak widoczne :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lounger Re: A pan prezenter z "wiadomości" 24.06.09, 19:42 A może się speszył, zawstydził ... ;) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: A pan prezenter z "wiadomości" 24.06.09, 19:45 no to wziął się zarumienił dokładnie na kościach policzkowych, skubany, też bym tak chciała umieć :) Odpowiedz Link
lounger Re: A pan prezenter z "wiadomości" 24.06.09, 19:46 Zdolna i cwana bestia - wie co chwyta za niewieście serca ;) Odpowiedz Link
catthe Re: A pan prezenter z "wiadomości" 24.06.09, 19:47 Poszłam i zobaczyłam. Świetnie se wymodelował twarz i ma teraz takie wystające kości i dołeczki:D Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: A pan prezenter z "wiadomości" 24.06.09, 19:49 I pasuje kolorystycznie do krawata :) Odpowiedz Link
catthe Re: A pan prezenter z "wiadomości" 24.06.09, 19:53 Przepraszam, na krawat już nie patrzyłam gdyż przełączyłam na czterdziestolatka. Magda Karwowska wymiata no;) Odpowiedz Link
lounger Re: A pan prezenter z "wiadomości" 24.06.09, 19:58 catthe napisała: > Magda Karwowska wymiata no;) Przegapiłam :( Odpowiedz Link
catthe Re: A pan prezenter z "wiadomości" 24.06.09, 20:03 Ja widziałam od połowy orazzz jutro też będzie!(chyba;) Odpowiedz Link
milleniusz Nobo 24.06.09, 21:44 Oni tam w tej telewizji to się muszą pudrować, bo jak się nie pudrują, to im się pyski świecą jak psu jajca. A psie jajca to nie jest widok, z pamięcią którego przeciętny facet chciałby się obudzić po upojnym śnie. A nawet kobieta. Przypuszczalnie. Odpowiedz Link