liisa.valo 30.06.09, 14:30 Narzeczony mojej koleżanki powiedział, że jestem najfajniejszą dziewczyną, jaką zna. I ogólnie był zachwycony. Dowiedziałam się nie od niego, tylko od współlokatorki tej koleżanki, że podobno afera była :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
8n Re: Chwalę się :) 30.06.09, 14:44 narzeczony mojej koleżanki powiedział, że obciągam najlepiej z wszystkich dziewczyn, które zna. Dobrze, że nie dowiedziałam, się tego od niej! Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Chwalę się :) 30.06.09, 14:51 Urocze. Powstrzymam się od dalszych wynurzeń. Odpowiedz Link
i.nes Re: Chwalę się :) 30.06.09, 19:50 8n napisała: > obciągam najlepiej z wszystkich dziewczyn nie podniecaj się tak - zapewne chodziło mu o guziki :] Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Chwalę się :) 30.06.09, 14:55 to teraz spróbuj dac sie poznac z tej lepszej strony;) Odpowiedz Link
think-thank Re: Chwalę się :) 30.06.09, 19:14 za bystry to on nie jest - powinien to powiedzieć Ci bezpośrednio Odpowiedz Link
zgred.polarny Re: Chwalę się :) 30.06.09, 19:40 liisa.valo napisała: > Narzeczony mojej koleżanki powiedział, że jestem najfajniejszą dziewczyną, jaką zna. I na pewno ma rację!! Wiesz może ile on zna dziewczyn?:O Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Chwalę się :) 30.06.09, 19:48 Zauważyłam, że wielu ludzi (szczególnie chłopców w związkach) poddaje się złudzeniu, że trawa za płotem jest zieleńsza niż ta we własnym ogródku. ;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Chwalę się :) 30.06.09, 20:03 Kitek jak zawsze milutki dla forumowych znajomych :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Chwalę się :) 30.06.09, 21:07 Ja tak z autopsji - byłam i jedną i drugą trawą. :)) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Chwalę się :) 30.06.09, 20:58 kitek_maly napisała: > > Zauważyłam, że wielu ludzi (szczególnie chłopców w związkach) poddaje się > złudzeniu, że trawa za płotem jest zieleńsza niż ta we własnym ogródku. ;) > mówi się nawet, że "wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma". chłopcy mają największą tendencję do uciekania przed problemami. albo, jest jej zbyt pewny. Odpowiedz Link
i.nes Re: Chwalę się :) 30.06.09, 19:53 liisa.valo napisała: > podobno afera była :) Ty się lepiej przyznaj, co mu takiego fajnego zrobiłaś... ;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Chwalę się :) 30.06.09, 20:01 Piłam z nim Becherovkę. Więcej grzechów nie pamiętam :) Odpowiedz Link
i.nes Re: Chwalę się :) 30.06.09, 20:10 Oj nie lubię, nie lubię :( Smakuje jak Dentosept ;P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Chwalę się :) 30.06.09, 20:13 i.nes napisała: > Oj nie lubię, nie lubię :( Ja też nie. Piłam jako przerywnik, bo czekałam aż kumpel z żurawinową Finlandią dotrze. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Chwalę się :) 30.06.09, 20:59 czasami na chłopców naprawdę niewiele potrzeba. Odpowiedz Link
funny_game Re: Chwalę się :) 30.06.09, 20:02 No to ładne rzeczy. A koziołek tylko beczy ;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Chwalę się :) 30.06.09, 20:04 Nooo... A sama wiesz, jaka ja łasa na komplementy :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Chwalę się :) 30.06.09, 20:36 Tam są DWIE literki i, pragnę zauważyć :P Albowiem ponieważ o! Odpowiedz Link
i.nes Re: Chwalę się :) 30.06.09, 20:50 Nie rozumiesz. To ja jestem odpowiedzialna za te 2 literki i w Jej imieniu. Co prawda nie dostaję tantiem za ten wkład w Jej ymydż, ale już się z tym pogodziłam... ;P Ale senkju za kąplemęt, jakkolwiek wymuszony ;D Odpowiedz Link
think-thank Re: Chwalę się :) 30.06.09, 20:53 nie widzę nic komplementarnego w tym, jakie imiona mi sie podobają Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Chwalę się :) 30.06.09, 20:54 Ines, to ty na dole jako Tatiana Hegel zarzucasz mi głupotę, infantylność i konfabulację? Już sama se zadbam o imidż, wiesz? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Chwalę się :) 30.06.09, 21:02 O cholera, to jak to nie ty, to nie mogę jej tak obrażać jak obrażam. ŁOps... Odpowiedz Link
i.nes Re: Chwalę się :) 30.06.09, 21:05 Chyba jednak się nie powstrzymam przed obiecaniem Ci pocztówki z Helsinek... :P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Chwalę się :) 30.06.09, 21:07 Daj buzi, łośku, to Funiak znów zaczął. Valonka ino w konwencję weszła jak w masło. Fińskie. Kurna, z renifera. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Chwalę się :) 30.06.09, 21:37 Sama se kupię. Jadę z tobą i nie ma siły, że nie. Zresztom, ja jestem twoim kluczem do furtki, szyfrem do sejfu, wytrychem do kłódki :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Chwalę się :) 30.06.09, 20:57 Ty masz focha, o, jaki zgrabny komplement, piękności :D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Chwalę się :) 30.06.09, 21:16 Matko, on, narzeczony, Ines, Tania Hebel... jak ja dam se ... Odpowiedz Link
tatiana_hegel Re: Chwalę się :) 30.06.09, 20:48 liisa jaka Ty jesteś głupiutka i te Twoje infantylne wątki :) niezła z ciebie konfabulantka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Chwalę się :) 30.06.09, 20:53 Bożesz mój, kolejne wcielenie mojej pseudouczelnianej koleżanki, która wie o mnie wszystko? Jaka ty jesteś nudna. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Chwalę się :) 30.06.09, 21:01 I jeszcze Tania. W sęsie, że z wyprzedaży. Niemniej schlebia mi, że jest autorką dwóch postów na forum gazety wyborczej i obydwa tyczą się mnie. Jestem klasykiem :) Odpowiedz Link
tatiana_hegel Re: Chwalę się :) 30.06.09, 21:11 liisa.valo napisała: > I jeszcze Tania. W sęsie, że z wyprzedaży. > > Niemniej schlebia mi, że jest autorką dwóch postów na forum gazety wyborczej i > obydwa tyczą się mnie. Jestem klasykiem :) tak !! Tania Cie rozszyfrowała !!! ja na twoim miejscu spaliłabym sie ze wstydu... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Chwalę się :) 30.06.09, 21:18 Że co? Że wyimaginowane dzieci? I narzeczony? I lampa? Szarozielone stwierdziła, że ta lampa najgorsza. Kobieto, nie kompromituj się, bo stali bywalcy tego forum wiedzą, co to za narzeczony i czyje to za dzieci, te "moje", które ze mną śpią wbrew radom superniani. Odpowiedz Link
tatiana_hegel Re: Chwalę się :) 30.06.09, 21:06 liisa.valo napisała: > Bożesz mój, kolejne wcielenie mojej pseudouczelnianej koleżanki, która wie o > mnie wszystko? Jaka ty jesteś nudna. przepraszam znamy się ? skąd wiesz ,że jestem nudna? ja pisze o tobie tylko i wyłącznie na podstawie twoich watków!! a moze Ci wstyd? bo chyba w tych twoich kłamstewkach pogubiłas sie!!! w jednym z wątków pisalaś ,ze jesteś samotnym singlem, a twoje koleżanki z liceum powychodziły za mąż i są juz dzieciate, a ty pewnie pozostaniesz w tym "stanie" do konca życia,a w nastepnym piszesz ,ze przyjechal do ciebie narzeczony i coś tam popsuł... w jeszcze innym napisałaś ze masz dzieci i jestes bardzo niepedagogiczna, ponieważ pozwalasz spac im razem z toba w łóżku . jestes psychiczna i lecz sie, poki nie jest za późno... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Chwalę się :) 30.06.09, 21:13 Może się podpisz prawdziwym nickiem jednak, jak do mnie mówisz, to będzie mi łatwiej zrozumieć, o co loto. Zapewniam cię, że jestem prawdziwa. Częśc osób poznała mnie w realu, więc potwierdzą chętnie. I nie krzycz, już wyjaśniam. Hoł, hoł, dobra, od początku. tatiana_hegel napisała: > > w jednym z wątków pisalaś ,ze jesteś samotnym singlem, a twoje koleżanki z liceum powychodziły za mąż i są juz dzieciate, a ty pewnie pozostaniesz w tym "stanie" do konca życia,a w nastepnym piszesz ,ze przyjechal do ciebie narzeczony i coś tam popsuł... No, tak. Bo jakby to nie jest tak, że narzeczonego się ma albo od początku życia, albo wcale. Bywa, że pojawia się jakiś moment, w którym pojawia się w życiu facet. Ale z zepsutą lampą to był żart taki. Nie chwyciłaś? > w jeszcze innym > napisałaś ze masz dzieci i jestes bardzo niepedagogiczna, ponieważ > pozwalasz spac im razem z toba w łóżku. Napisałam, że jestem niepedagogiczna i pozwalam dzieciom spać z sobą w łóżku, ale nigdzie nie napisałam, że to są moje dzieci. Kobito, na forum założyłaś dwa posty i oba w odniesieniu do mnie. Sugerujesz, że ja jestem psychiczna? Coś jeszcze? Odpowiedz Link
tatiana_hegel Re: Chwalę się :) 30.06.09, 21:22 liisa.valo napisała: > Może się podpisz prawdziwym nickiem jednak, jak do mnie mówisz, to będzie mi > łatwiej zrozumieć, o co loto. > to jest mój prawdziwy nick ;) nie dziwie sie, ze nie wiesz o co chodzi w koncu jestes tylko psychicznie chorą lissą !! tak mysle ,ze masz problemy natury psychicznej i to spore... trzymaj się !! Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Chwalę się :) 30.06.09, 21:27 Matko, weź się uspokój, bo przecież udaru dostaniesz czy czegoś tam... Odpowiedz Link
stedo Re: Chwalę się :) 30.06.09, 21:21 Weż Ty nowa nie podnoś głosu.Trzeba najpierw być bardziej zorientowanym who is who and why zanim zacznie wygłaszać się takie kategoryczne opinie.Przeszła nie wiadomo skąd i po co i śmie pouczać naszą Liiskę;) Sama jesteś głupia i do tego zarozumiała. I nic Ci nie pomogą te koneksje rodzinne, na które się powołujesz w swoim nicku;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Chwalę się :) 30.06.09, 21:22 Oho, widzę poważne śledztwo pani koleżanka przeprowadziła. :))) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Chwalę się :) 30.06.09, 21:26 Powiem ci, że wyniki twoich śledztw są jakieś bardziej zgodne z prawdą :) Może być korki dziołsze dała :D Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: Chwalę się :) 30.06.09, 23:13 no to już po weselu ;) a byłaś zaproszona? :P Odpowiedz Link