justysialek 14.08.09, 11:00 Dziś wieczorem wyjeżdżam na ponad tydzień w leśną głuszę i nie będę mieć z wami żadnego kontaktu. Życzcie mi dobrej zabawy, małej ilości komarów i kopnijcie w zadek, bo się powinnam już pakować a mi się nie che ;( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zloty.strzal Re: ptaszyny moje 14.08.09, 11:03 Zabierz mnie też! Mogę przyjechać z własnym śpiworem, latarką i termosem. Odpowiedz Link
justysialek Re: ptaszyny moje 14.08.09, 11:10 Eee, nie chciałabyś - do dziadków jadę ;) Będę musiała codziennie chodzić na grzyby, kopać chrzan i ogórki kisić... Odpowiedz Link
justysialek Re: ptaszyny moje 14.08.09, 11:14 Gdzieś tam mają w komorze. Raz nawet go zawiesiłam ale nie umiem w tym leżeć i spadłam ze 2 razy. Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: ptaszyny moje 14.08.09, 11:21 Jak hamak, to ja mogę. Naumnij się wieszać, to pojadę następnym razem. Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: ptaszyny moje 14.08.09, 11:10 Ja wczoraj kupiłam paczkę szlugów i kopcenie naprawdę je odstrasza. Poza tym kurtkę mam z jakiegoś plastiku, przez to się nie przegryzą. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: ptaszyny moje 14.08.09, 11:20 zloty.strzal napisała: > Ja wczoraj kupiłam paczkę szlugów i kopcenie naprawdę je odstrasza. Poza tym > kurtkę mam z jakiegoś plastiku, przez to się nie przegryzą. zamiast drałowac w kurtce jak bedzie ciepło albbo jarać to lepiej sie psiuknąć i po kłopocie Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: ptaszyny moje 14.08.09, 11:22 Nie pakuj się jeszcze, przecież zdążysz :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: ptaszyny moje 14.08.09, 11:23 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Nie pakuj się jeszcze, przecież zdążysz :) przypomniał mi sie taki mini komiks z dawnych czasów jak znajde to wkleje tu z wieczora Odpowiedz Link
funny_game Re: ptaszyny moje 14.08.09, 11:23 Fajosko. Nawet się zastanawiałam, czy te ptaszyny to do nas, czy do tych już, co Ci będą głuszę zagłuszać. Pamiętaj: gdyby ptaszyny za mocno hałasowały i gdyby drzewa cały widok zasłaniały, to zawsze możesz szybciej wrócić :) Ja dziś też w lasy, bory :) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd a, nie ptaszki?;) 14.08.09, 21:37 odpoczywaj na łonie natury od tych wstrętnych zdobyczy cywilizacji:) Odpowiedz Link