funny_game 21.08.09, 08:44 PIĄTECZEK! PIĘTASZEK! Za kilka godzin w Bory, do bandy, nad jezioro :))) Sołły, Puszek, ale coś się ociągasz :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus76 Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 09:00 Uważaj, żeby Ci dópy nie urwało w tych borach. :D Odpowiedz Link
lupus76 Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 09:24 No i nie mieliby Ci koło czego robić... Ale jakbyś biedactwo na rowerze dylała? Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 09:26 Może z drzewa jakaś różowa by mi spadła? Odpowiedz Link
lupus76 Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 10:03 Słowiczka byś tak niecnie chciała wykorzystać? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 10:11 Nie ma za co, proszę zwrócić uwagę na mój post z wątku "dobry wieczór", dziś o godzinie 8.39, a więc zanim założyłaś ten wątek, napisałem co następuje: Dzień dobry. Ooo, i mamy dziś piątek :) Radujmy się ! Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 10:13 A i jeszcze tutaj link, żeby materiał dowodowy był w komplecie Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 10:16 A i jeszcze jedno, jutro też jadę do lasu. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 10:17 I szczerze mówiąc trochę się wkurzyłem, że mi wątek ukradłaś. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 11:48 Tiger'a wypiłem, jest jakby lepiej :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 12:29 W mojej branży jak tego nie robisz to Cię nie ma :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 12:59 Mam nadzieję, że jak to piszesz, to się odpowiednio prężysz i masz rozchełstaną koszulę :D Mam dziś dzień wizji. Omleta Schabowego, w wątku Lupusa, zobaczyłam w gumofilcach, dojącego kozę :F Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 13:30 A widzisz, na co dzień chodzę w garniturze, nie, nie na co dzień chodzę we fraku, ale dziś wyjątkowo założyłem tiszerta i nie mam co rozchełstać. Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 13:38 Jeeeeju, i nie podrapiesz się leniwie po klacie? Bessęsó :F Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 13:50 Jakbym miał w pracy więcej koleżanek to bym się wyprężył, a dla samych facetów to mi się nie chce. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 11:50 To ja Ci chyba raz nie będę zazdraszczać wyjazdu :P Za kilka godzin na dziwki, w niedzielę w góry :))) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 11:53 > Za kilka godzin na dziwki Rozwiń temat :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 11:56 Yyyyyhm, chciałam napisać, że idę na imprezę, błyski, alkoholizację. To wszystko synonimy ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 11:57 Aaaaa, już mi zrobiłaś apetyt na pikantną historyjkę :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 11:59 Ja i pikantne historyjki opisane na forum? Niemożliwe :> Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 12:01 Za kilka godzin to ja też będę na dziwkach jak mastodonty :D A gór zazdraszczam, oj, bardzo! Odpowiedz Link
baba_krk Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 12:03 Przerażasz mnie :P Może powysyłajmy sobie kartki? ;)))) Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 12:07 baba_krk napisała: > Przerażasz mnie :P Nie żartuj, bo i ja zacznę :D Nie wmówisz mi, że wypijesz jak mróweczka, potańczysz jak niteczka i pogadasz jak obrazeczek do dziadunia :F > Może powysyłajmy sobie kartki? ;)))) Musiałabym 10 km jechać do najbliższego miejsca, z którego się da... Może z domu Ci wyślę w poniedziałek, co? :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 12:10 No nie wmówię :P Plan jest taki: najpierw poczekam aż mnie sponiewiera, a potem zostanę królową parkietu ;))) A całą sobotę będę wiodła żywot rośliny ;) Oczadziałaś? A czy Ty myślałaś, że ja tam na wiosce będę szukała skrzynki na listy? Proste, że w grę wchodzi wysyłka jedynie z domu :DDDD Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 12:26 baba_krk napisała: > No nie wmówię :P Plan jest taki: najpierw poczekam aż mnie sponiewiera, a potem > zostanę królową parkietu ;))) A całą sobotę będę wiodła żywot rośliny ;) :DDD Przełożę ten ogrodniczy stan na niedzielę, w sobotę do niego nie do-pu-szczam wiadomymi metodami ;) > > Oczadziałaś? A czy Ty myślałaś, że ja tam na wiosce będę szukała skrzynki na > listy? Proste, że w grę wchodzi wysyłka jedynie z domu :DDDD Ty, to może se wirtualne wyślijmy i zaoszczędzimy na znaczkach :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 12:54 funny_game napisała: > Przełożę ten ogrodniczy stan na niedzielę, w sobotę do niego nie do-pu-szczam > wiadomymi metodami ;) A jakie to są wiadome metody? Picie bez przerwy? ;) > Ty, to może se wirtualne wyślijmy i zaoszczędzimy na znaczkach :D Czyli nawet na mmsa nie mam co liczyć? Pfffffff no dobra rób foty i najpóźniej we wtorek widzę je na @ :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 13:01 baba_krk napisała: > A jakie to są wiadome metody? Picie bez przerwy? ;) Z przerwą na pływanie, po pijaku nie pływam. > > Czyli nawet na mmsa nie mam co liczyć? Pfffffff no dobra rób foty i najpóźniej > we wtorek widzę je na @ :P Dostaniesz mmmsa, dostaniesz, nie kwicz mnie tu!!! Ale foty czego? :> > > Odpowiedz Link
baba_krk Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 13:04 Ja tam nawet na trzeźwo nie pływam ;)))) Fotę Ciebie maj dir i jakiś widoczek możesz dorzucić gratis ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 13:26 baba_krk napisała: > Ja tam nawet na trzeźwo nie pływam ;)))) Aj noł :D M. powiedział, że skoczy z tego statku, no to ja też, lalalalalalala! Gópio Ci? :D > > Fotę Ciebie maj dir i jakiś widoczek możesz dorzucić gratis ;) Znaczy dekolt??? :F Odpowiedz Link
baba_krk Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 14:16 funny_game napisała: > M. powiedział, że skoczy z tego statku, no to ja też, lalalalalalala! > Gópio Ci? :D Buuuuuuuu, no trochę głupio. Ale za to ja wyhaczyłam kraba albinosa, a jak Wy się zajmiecie skokami, to Wam sól do oka wpadnie i nie zobaczycie takich atrakcji :P > Znaczy dekolt??? :F Nie pogardzę :DDDDDD Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 14:21 baba_krk napisała: > Buuuuuuuu, no trochę głupio. Ale za to ja wyhaczyłam kraba albinosa, a jak Wy > się zajmiecie skokami, to Wam sól do oka wpadnie i nie zobaczycie takich atrakc > ji :P To se znajdziemy normalnego kraba i go przefarbujemy!!! A jak będzie pyskował, to na różowo. > > > Znaczy dekolt??? :F > > Nie pogardzę :DDDDDD Mokry? :DDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 14:37 funny_game napisała: > To se znajdziemy normalnego kraba i go przefarbujemy!!! > A jak będzie pyskował, to na różowo. one scypiom psepani :P > Mokry? :DDD jak mokry to i owłosiony, da się zrobić? ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 14:41 > jak mokry to i owłosiony, da się zrobić? No i wszystko zepsułaś, jak mogłaś ? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 14:45 czy Ty chociaż przez chwilę pomyślałeś, że mnie damskie klaty interesują? aaaaaaaaaaaaaaaaaa przecież mam własną :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 14:46 Mokrą i owłosioną, bo już się pogubiłam? :DDD Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 14:47 Z życia wzięte. Wieziemy w zeszły weekend znajomych w Bory, dziewucha mocuje się z pasem bezpieczeństwa i coś jej nie pasuje. I kumpel do niej: "Co, bez włosów, to trafić nie umiesz?" :DDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 14:50 damską mam własną, o ile mnie pamięć nie myli ;) a mokrą i owłosioną to ślij tego kumpla dowcipnisia ;))) Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 14:53 A to ja go będę widzieć nie wiem kiedy. O, składnia Yody mi się włączyła. Znak, że będzie dziś ostro :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 14:57 To kij z nim! Ale nad wodą, przyczajona w zaroślach*, miej oczy szeroko otwarte :D *jeśli chodzi o zarośla, to w sumie miałam na myśli pałki ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 15:24 Innego kumpla bym Ci sfociła (bo M. NIE DAM!!!), ale jakoś tak nie mam śmiałości :F Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 15:46 Nawet nie będę próbować. Sfotografuje Ci jakieś pałki, jak się na nie napatoczę. Ptaszki też mogę :D Ach, zobaczę. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 15:51 No dobra! Zdjęciowo motyw roślinny i zwierzęcy w pełni mnie zadowolą :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 15:03 A ja mam własny tyłek, ale w dalszym ciągu mnie cudze interesują :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 15:08 Fakt, coś w tym jest, że bardziej kobiece. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 15:21 Ty proś Funny o kobiecą klatę, ja o męską i wszyscy będą zadowoleni :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątas złodziejski 21.08.09, 15:56 Żadna nowość, On się mnie od ZAWSZE boi :DDD Buziak, spadam w tango, czego i Tobie serdecznie życzę :) Odpowiedz Link