2szarozielone 30.08.09, 17:44 Riverside rusza w trasę... Jak będziecie mieli okazję - to idźcie na koncert, wczoraj byłam i duuuże wrażenie zrobili. Byłam też rok temu, ale teraz mają jeszcze lepsze kawałki... Hipnotyzują :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubie_zelki Re: Riverside 30.08.09, 21:59 Tez bylam :D Wrazenia niesamowite :D Wokal na zywo przeszywa az do kosci... trzeba isc i przezyc to samemu bo opisac sie nie da :)) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Riverside 30.08.09, 22:04 Facet, skubany, panuje nad wokalem tak, że tylko dreszcze biegną w jedną i drugą stronę wzdłuż kręgosłupa. I grają na naprawdę światowym poziomie... Ale byłas na koncercie Riverside w ogóle - czy też na tym wczoraj? :-D Odpowiedz Link
lubie_zelki Re: Riverside 30.08.09, 22:05 W tym roku jeszcze nie mialam okazji :) Ale jesli sie takowa nadazy to obowiazkowo!! Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Riverside 30.08.09, 22:08 Nooo! Ja może nawet przejdę się jeszcze raz. Właśnie jadą w trasę :) Odpowiedz Link