Gość: mad IP: *.chello.pl 30.01.04, 16:17 co sądzicie o tej szkole, chcę do niej posłać córkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: Liceum na ul.Mandarynki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.01.04, 20:02 Ja z ursynowskich polecam Hawajska i Schumana (www.primus.com.pl) Pozdrawiam zadowolona mama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobrochna Re: Liceum na ul.Mandarynki IP: *.chello.pl 30.01.04, 21:50 Moim zaniem to najgorsza szkoła na Ursynowie. Trafiają do niej uczniowie dla których nie ma miejsc w innych szkołach na Ursynowie. Papierosy,przemoc, narkotyki. Byłam na spotkaniu informacyjnym z dyrekcją, rozmawiałam z młodzieżą. Mój "naukowiec" dostał się na szczęście do innego liceum. Tego i Twojemu dziecku życzę. D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Liceum na ul.Mandarynki IP: *.chello.pl 30.01.04, 23:23 widziałem kiedyś tą szkołę w programie "szkoła strachu" więc lepiej nie posyłaj tam swojego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Liceum na ul.Mandarynki IP: *.chello.pl 01.02.04, 17:14 czy mogę prosić o jakieś konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omen Re: Liceum na ul.Mandarynki IP: *.chello.pl 02.02.04, 18:13 Ale z was lamusy to wcale nie jest zła szkoła ja tam ani przemocy ani alkoholu nie widziałem ...dla mnie najgorsza szkoła to kamiński ściągają dobrych uczniów terroryzują ich psychicznie a potem się marnują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Liceum na ul.Mandarynki IP: *.chello.pl 31.01.04, 23:37 Przesadzacie, chodzę tam 4 lata i jest super Odpowiedz Link Zgłoś