Gość: agatka_s IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.04, 14:24 Czy moze już ruszył ? Właśnie wróciłam z dzieckiem po tygodniu nart (raczej wodnych...) i jestem bardzo ciekawa czy basen ruszył jak obiecywano na ferie ??? Czy ktoś wie ? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: puchy Re: Basen Wilczy Dół IP: *.rzeczpospolita.pl 10.02.04, 16:33 dzwoniłem przed chwilą na basen. Pani przez telefon powiedział ze dla nie jest to taka sama zagadką jak dla mnie kiedy otworzą basen. Póki co nie wiadomo. Mówiła żeby dzwonić codziennie i się dowiadywać. Więc podaje numer tel: 648 54 71. TP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Basen Wilczy Dół IP: *.chello.pl 10.02.04, 19:52 a gdzie jest dokładniej ta ulica, czy blisko dembego? Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Basen Wilczy Dół 10.02.04, 21:20 nie tak daleko - ale kawałek jest... 2 przystanki autobusowe - ajkies 10-15 minut piechotą Blizej jest niezaduży basen w fitnes klubie przy al. k.e.n - jak trafie adres to podam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felis Re: Basen Wilczy Dół IP: *.kgpsp.lan / *.crowley.pl 13.02.04, 10:20 KEN 11 Odpowiedz Link Zgłoś