Gość: rade IP: *.com.pl 12.03.10, 12:32 W Poznaniu na blokach wiszą budki dla ptaków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: puolalainen Ursynów chce pomóc jerzykom IP: *.aster.pl 12.03.10, 16:56 >Ursynów chce pomóc jerzykom Już myślałem, że barany pseudodziennikarskie z wyborczej znowu walnęły ortografa na głównej stronie, ale to jednak faktycznie o jerzyki chodzi :] Odpowiedz Link Zgłoś
wari Ursynów chce pomóc jerzykom 13.03.10, 10:39 Co robi Regionalna Dyrekcja Ochrony Środowiska? Co robi Ministerstwo Środowiska, aby przestało opłacac się niszczyć gatunki chronione? Dlaczego, skoro dochodzi do niszczenia gatunków chronionych przy ocieplaniu nie ma oceny oddziaływania na środowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość a moze Ursynów chce sobie polepszyć PR? IP: *.chello.pl 13.03.10, 12:32 Czy w związku ze szczerą troską o ptaki Ursynów zrezygnował np. z wycięcia 100 drzew Przy Bażantarni? Sezon lęgowy ptaków się rozpoczął.... Czy może tylko jerzyki są pod ochroną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Markowska Re: a moze Ursynów chce sobie polepszyć PR? IP: *.chello.pl 05.04.10, 21:12 Dopiero teraz zobaczyłam ten wpis. Czy mogę znać więcej szczegółów: dlaczego i w którym miejscu? Czy ktoś zgłaszał protest do Wydz. Ochr. Środ., do Regionalnej Dyr. Ochr. Środowiska? Proszę o informacje. Renata Markowska Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Ursynów chce pomóc jerzykom 06.04.10, 14:07 Spółdzielnia Kabaty przy okazji ocieplań bloków zamontowała budki/skrzynki lęgowe na krawędzi dachów (różnej wielkości ) oraz powiesiła dodatkowe na okolicznych drzewach. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Ursynów chce pomóc jerzykom 06.04.10, 15:23 rubeus napisał: > Spółdzielnia Kabaty przy okazji ocieplań bloków zamontowała > budki/skrzynki lęgowe na krawędzi dachów (różnej wielkości ) oraz > powiesiła dodatkowe na okolicznych drzewach. fajnie, że u nas też o tym myślą;)) dobra, poświąteczna wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś