jola_jola1 01.07.10, 18:16 Cześć, gdzieś widziałam już wątek o tym apartamentowcu w Piasecznie, jestem baaardzo zaciekawiona jak się w nim mieszka, jakie ceny? Papatki:)J. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_jola1 Re: Sand City Tower Piaseczno16 pięter apartament 01.07.10, 18:17 jola_jola1 napisała: > Cześć, > gdzieś widziałam już wątek o tym apartamentowcu w Piasecznie, jestem baaardzo z > aciekawiona jak się w nim mieszka, jakie ceny? > Papatki:)J. > > > > I jakie wrażenia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
adam1234-online Re: Sand City Tower Piaseczno16 pięter apartament 03.07.10, 14:11 Patrzyłem jakie ceny i tak 131m2 kosztuje 1 800 000 zł (w stanie deweloperskim) Czyli po zrobieniu ścian, glazury, rur, paneli i tym podonych rzeczy będzie kosztowało około 2 000 000 mln.! Za to można kupić segment lub mniejszy dom jakich buduje się masowo! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jola_jola1 Re: Sand City Tower Piaseczno16 pięter apartament 03.07.10, 16:22 adam1234-online napisał: > Patrzyłem jakie ceny i tak 131m2 kosztuje 1 800 000 zł (w stanie deweloperskim) > Czyli po zrobieniu ścian, glazury, rur, paneli i tym podonych rzeczy będzie kos > ztowało około 2 000 000 mln.! Za to można kupić segment lub mniejszy dom jakich > buduje się masowo! > pzdr Cześć Adam, ceny są zawrotne. Kupiła bym dom zamiast mieszkać w apartamentowcu. Ale znajdą się tacy, którym pasuje taki sposób mieszkania w takim apartamentowcu. Papatki:)J. Odpowiedz Link Zgłoś
adam1234-online Re: Sand City Tower Piaseczno16 pięter apartament 04.07.10, 19:22 jola_jola1 napisała: > adam1234-online napisał: > > > Patrzyłem jakie ceny i tak 131m2 kosztuje 1 800 000 zł (w stanie dewelope > rskim) > > Czyli po zrobieniu ścian, glazury, rur, paneli i tym podonych rzeczy będz > ie kos > > ztowało około 2 000 000 mln.! Za to można kupić segment lub mniejszy dom > jakich > > buduje się masowo! > > pzdr > > Cześć Adam, ceny są zawrotne. Kupiła bym dom zamiast mieszkać w apartamentowcu. > Ale znajdą się tacy, którym pasuje taki sposób mieszkania w takim apartamentow > cu. > Papatki:)J. Dokładnie pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-z-zalesiadolnego Re: Sand City Tower Piaseczno16 pięter apartament 06.07.10, 12:58 > > > ztowało około 2 000 000 mln.! Za to można kupić segment lub mniejsz > y dom > > jakich > > > buduje się masowo! > > > pzdr > > > > Cześć Adam, ceny są zawrotne. Kupiła bym dom zamiast mieszkać w apartamen > towcu. > > Ale znajdą się tacy, którym pasuje taki sposób mieszkania w takim aparta > mentow > > cu. > > Papatki:)J. > Dokładnie > pzdr. > > Hejka nie znoszę bloków wielopiętrowych nawet jęzeli są apartemantwcami. Kacha Odpowiedz Link Zgłoś
jola_jola1 Re: Sand City Tower Piaseczno16 pięter apartament 09.07.10, 14:33 > > > > > Hejka > nie znoszę bloków wielopiętrowych nawet jęzeli są apartemantwcami. > Kacha > podtrzymuję to co napisałem wcześniej, że za takie ceny kupiłabym piękniutki domek:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_i_oli ??? Ciekawe... 10.07.10, 01:10 Mam do sprzedania mieszkanie 80m2/3pokoje cena 489tys/zl z(na innym osiedlu). Czy możesz wysłać linki do domków, ogrzewanych gazem, full wykończonych, bez stanu do remontu w Piasecznie za tą kwotę? I muszą mieć 4 pokoje z ogrzewaniem centralnym. Bez domków do remontu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_jola1 Re: ??? Ciekawe... 10.07.10, 13:48 Cześć, pisałam o mieszkaniu ponad 100 metrowym w Sand City Tower za które można kupić dom. A za mniejsze mieszkanie segment np warszawa.olx.pl/segment-nowy-dobra-lokalizacja-piaseczno-jozefoslaw-iid-100366741 Papatki:)J. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_jola1 Re: ??? Ciekawe... 10.07.10, 13:51 www.najdom.pl/ogloszenie/sprzedaz-132-jozefoslaw-1457722 Odpowiedz Link Zgłoś
aga_i_oli Re: ??? Ciekawe... 11.07.10, 01:05 Bardzo dziękuję za podane linki. Okazuje się, że można kupić segment za tą samą cenę, zamiast nieustawnego mieszkania w tym budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_jola1 Re: ??? Ciekawe... 12.07.10, 13:20 aga_i_oli napisała: > Bardzo dziękuję za podane linki. Okazuje się, że można kupić segment za tą samą > cenę, zamiast nieustawnego mieszkania w tym budynku. całkowita prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
zorzor Re: ??? Ciekawe... 16.09.10, 00:52 jola_jola1 napisała: > aga_i_oli napisała: > > > Bardzo dziękuję za podane linki. Okazuje się, że można kupić segment za t > ą samą > > cenę, zamiast nieustawnego mieszkania w tym budynku. > > całkowita prawda. Jak ktoś lubi mieszkać w wiezowcu to niech sobie kupuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tux54 Re: ??? Ciekawe... 16.09.10, 14:11 Witajcie Ktoś z Was kiedyś przytoczył argument jaki padł od developera, że warto kupić, bo będzie widok na Pałac Kultury i Nauki ;) Pozdrawiam a Odpowiedz Link Zgłoś
adam1234-online Re: ??? Ciekawe... 18.09.10, 15:30 tux54 napisał: > Witajcie > > Ktoś z Was kiedyś przytoczył argument jaki padł od developera, że warto kupić, > bo będzie widok na Pałac Kultury i Nauki ;) > > Pozdrawiam > a Snoby na to pójdą i kupią aby widzieć pałac przez 24h pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_jola1 Re: ??? Ciekawe... 21.09.10, 12:54 > > Snoby na to pójdą i kupią aby widzieć pałac przez 24h > pzdr. Widziałam ogłoszenie wynajmu mieszkania w Sand City tower 2 pok. około 38 metrów, na miesiąc to aż 1900 pln +czynsz+opłaty licznikowe ;) Baaardzo drogo. Papatki:) J. Odpowiedz Link Zgłoś
adam1234-online cena wynajmu jest za wysoka 22.09.10, 16:01 jola_jola1 napisała: > > Widziałam ogłoszenie wynajmu mieszkania w Sand City tower 2 pok. około 38 metró > w, na miesiąc to aż 1900 pln +czynsz+opłaty licznikowe ;) Baaardzo drogo. > Papatki:) J. > To jest chore. Taka cena? W nowych blokach jest przeciętnie od 1300 do 1400 złotyc za mieszkanie przy takim samym metrażu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
adam1234-online Re: cena wynajmu jest za wysoka 22.09.10, 16:02 adam1234-online napisał: > jola_jola1 napisała: > > > > > > Widziałam ogłoszenie wynajmu mieszkania w Sand City tower 2 pok. około 38 > metró > > w, na miesiąc to aż 1900 pln +czynsz+opłaty licznikowe ;) Baaardzo drogo. > > Papatki:) J. > > > > To jest chore. Taka cena? W nowych blokach jest przeciętnie od 1300 do 1400 zło > tyc za mieszkanie przy takim samym metrażu. > pzdr. a z garażem jeszcze dodatkowo ze 150 złotych Odpowiedz Link Zgłoś
zorzor reklamują się, że mają tanie mieszkania ;) 02.10.10, 03:02 tanie ale dla kogo? I jak zostało zauważone wcześniej z widokiem na Pałac Stalina Odpowiedz Link Zgłoś
jola_jola1 rekomendacja """T""" 03.10.10, 00:41 zorzor napisał: > tanie ale dla kogo? I jak zostało zauważone wcześniej z widokiem na Pałac Stali > na > > Teraz po wprowadzeniu rekomendacji T będzie ciężko dostać kredyt nawet dla tzw. bogaczy. Jeszcze podwyższyli przelicznik w RnS :( Papatki:)J. Odpowiedz Link Zgłoś
tux54 Re: rekomendacja """T""" 15.10.10, 00:38 jola_jola1 napisała: > zorzor napisał: > > > tanie ale dla kogo? I jak zostało zauważone wcześniej z widokiem na Pałac > Stali > > na > > > > > Teraz po wprowadzeniu rekomendacji T będzie ciężko dostać kredyt nawet dla tzw. > bogaczy. Jeszcze podwyższyli przelicznik w RnS :( > Papatki:)J. > czytałem o 13pkt... Odpowiedz Link Zgłoś
agula_a_gula Re: rekomendacja """T""" 12.11.10, 12:26 tux54 napisał: > jola_jola1 napisała: > > > zorzor napisał: > > > > > tanie ale dla kogo? I jak zostało zauważone wcześniej z widokiem na > Pałac > > Stali > > > na > > > > > > > > Teraz po wprowadzeniu rekomendacji T będzie ciężko dostać kredyt nawet dl > a tzw. > > bogaczy. Jeszcze podwyższyli przelicznik w RnS :( > > Papatki:)J. > > > czytałem o 13pkt... > jest stagnacja na rynku nieruchomości i teraz mogliby obniżyć koszty kredytu i sprzedałyby się nowe wybudowane 50 tys. mieszkań w Wawie i okolicach Aga Odpowiedz Link Zgłoś
adam1234-online Re: rekomendacja """T""" 21.12.10, 17:20 może Tusk i spółka wyczaruje jakiś cud i się sprzedadzą mieszaknia?;) Odpowiedz Link Zgłoś
przemasboss Re: Sand City Tower Piaseczno16 pięter apartament 31.05.12, 22:09 Robi wrażenie a na żywo jeszcze większe. Moim marzeniem jest zamieszkać w takim apartamentowcu jak Sand City. Widziałem na stronce że jest jakaś promocja, może ktoś z niej korzystał? Faktycznie wystarczy 5 tysięcy i można się wprowadzać? Odpowiedz Link Zgłoś
agula_a_gula Re: Sand City Tower Piaseczno16 pięter apartament 02.06.12, 21:30 Może trzeba wpłacić najpierw 5k i można już zamieszkać ale tak czy siak następnie przez 30 lat płacić po około 2k na miesiąc za kredyt. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.chochlik Re: Sand City Tower Piaseczno16 pięter apartament 04.06.12, 12:26 No ja nie wiem czy 2 kafle na miesiac to duzo, jak sie we dwie osoby funkcjonuje, a moze warto by tak przez ten czas dwoch lat odkladac ile sie da, i kiedy uplywac beda te dwa lata zaciagnac kredyt, zawsze to krotszy zcas splacania kredytu, kiedy na spokojnie odklada sie pieniadze. Majac na uwadze, ze często gęsto za wynajem placi się z 1500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
adam1234-online Re: Sand City Tower Piaseczno16 pięter apartament 04.06.12, 23:51 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5164028 www.wykop.pl/link/283520/obecnie-lepiej-wynajmowac-niz-brac-kredyt-hipoteczny/ a W Niemczech, UK, US itd większość osób wynajmuje. Nie biorą kredytów. Tracą pracę i nie mają na głowie kredyty. W Polsce też idzie moda na wynajem ze strachu przed kredytem, zobowiązaniami, utratą pracy Odpowiedz Link Zgłoś
adam1234-online Rosną koszty wynajmu 08.06.12, 20:55 forsal.pl/artykuly/622964,rynek_najmu_mieszkania_do_wynajecia_coraz_drozsze.html 2012-06-07 16:36 Rynek najmu: mieszkania do wynajęcia coraz droższe Od kilku miesięcy rosną ceny wynajmu mieszkań. Powód? Przybywa Polaków, których nie stać na kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś