dunia34 24.01.12, 00:57 W Medikusie przyjmuje nowa ginekolog za dr Połujańskiego, szukam opinii na jej temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tunowa Re: dr Harasim-Dylak 27.01.12, 18:58 Byłam stałą pacjentką dr Połujańskiego, więc miałam wątpliwości czy iść do innego lekarza. Ale Pani dr okazała się bardzo miła, konkretna - jak dla mnie naprawdę ok. Na pewno do niej wrócę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
psikuss Re: dr Harasim-Dylak 08.05.12, 16:43 ja jestem jej pacjentka od ok pół roku i chwale sobie- jest miła, spokojna, odpowiada na pytania. raz czy dwa nawet na mnie czekala po godzinach, bo dojezdzam z drugiego konca miasta. no i fajnie ze wizyty sa w ramach NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
0warszawa Re: dr Harasim-Dylak 02.10.12, 20:01 Pani doktor jest bardzo uprzejmym lekarzem. Mam jednak wrażenie, że niechętnie zleca dodatkowe badania, o które trzeba się dodatkowo upominać. Sama wizyta przebiega w miłej atmosferze. Szczególnie polecam młodym dziewczynom, które mają obawy związane z wizytami u tego rodzaju specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
annuka Re: dr Harasim-Dylak 02.10.12, 22:54 To prawda, niestety :-( Pani doktor jest przemiła i z pewnością kompetentna, ale nie wysyła na dodatkowe badania, nawet jeśli ma się jakieś niepokojące objawy... A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
anajaga Re: dr Harasim-Dylak 25.07.14, 12:04 o wszystko trzeba się upominać! co z tego ze jest miła skoro nie potrafi zadbac o pacjenta. byłam u niej ok 3 razy i za każdym razem to samo. lekceważy moje obawy i róznego rodzaju objawy. z bolsnymi miesiaczkami to juz w ogole tragedia, nie chce znalezc ich przyczyny ido tego odmawia przepisania tabletek ktore moga zlikwidowac bol. jedyne co mi polecila to tabetki antykoncepcyjne albo ciaza! super! szkoda ze tabletek brac nie moge w zwiazku z innymi problemami zdrowotnymi a w ciaze zajsc nie chce! nie polecam pani dr Odpowiedz Link Zgłoś
mamap Re: dr Harasim-Dylak 26.07.14, 19:42 Mammografie i cytologie mozna zrobic w Centrum Profilaktyki chorob nowotworowych przy I.Onkologii maly nowy budynek na Roentgena.Bez skierowania,bez łaski (np cytologia dla kobiet pow 60 r zycia),bez kolejki. Warto skorzystac i powiedziec znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś