Gość: kot IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 09.06.04, 21:17 a po tesco myszy latają.ciekawe czy tyko myszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fuzzy Re: tesco IP: *.chello.pl 09.06.04, 23:54 Ja widzialem kiedys, ale jeszcze w HITcie zdechlego szczura no i rzadko robie tam zakupy, jesli juz, to chemie i dobrz, szczelnie opakowane towary spozywcze. Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: tesco IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 10.06.04, 09:02 masz rację ja też postaram się unikać tego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: tesco IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 21:03 Jak istnial HIT to tam zaglądałam po chemię i art gosp dom. Odkąd powstało tesco - byłam tam dwa czy trzy razy. Rozczarowali mnie. Tandeta straszna. Jakość podła. Teraz bywam w L'Eclercu lub w Geancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursynowianka myszy nie tylko w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 22:29 Ja kiedys widzialam myszy w ursynowskim Geancie, gonily sie pomiedzy regalami z sokami. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolnadziei Re: tesco 22.08.13, 21:46 Myszy? Mrówki, muchy, nawet karaluch by się znalazł. Tesco to jeden wielki bałagan (ładnie mówiąc). Może nie pracowałam na ursynowie, ale w w tym markecie, gdzie przyszło mi jakiś czas przebywać było jak było. Co się jednak dziwić, skoro na socjalnym np mało która po sobie gary zmywała i ścierała ze stołu Odpowiedz Link Zgłoś
gt4 Re: tesco 30.08.13, 08:43 podczas upałów, tam gdzie parkuje się rowery, zawsze jest niemiłosierny smród, aż zatyka i od razu odrzuca od tego przybytku... Mi też ta firma kojarzy się z bylejakością, wolę Leclerka lub Lidla przynajmniej tam dbają o czystość i jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
crispina Re: tesco 30.08.13, 10:49 Śmieszne te dyskusje o wyższości świąt Borego Nardzenia nad świetami Wielkiej nocy. Wszystkie supermarkety sa takie same. Leclerc tylko próbuje stać się dużymi delikatesami i ma troche orginalnych produktów. W Tesco tez niektóre produkty sa lepsze a niektóre gorsze - ja lubie pieczywo i ubrania dla dzieci. Co do porzadku i czystosci nie mam złudzeń - wszędzie jesta tak samo. Robię zakupy tam gdzie mi akurat po drodze :). Unikam tylko MarcPolu ale to juz z powodu arganckiej obsługi .... Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: tesco 30.08.13, 11:25 No niestety, w Tesco jest wyjątkowo brudno. Pieczywa bym tam na pewno nie kupowała. Odpowiedz Link Zgłoś
eri22 Re: tesco 30.08.13, 15:23 Promocja nowego Lidla? chyba zdycha...ma mało klientów śmierdzi tam jak sto diabłów od tej przepompowni ścieków Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: tesco 30.08.13, 17:32 eri22 napisała: > Promocja nowego Lidla? To do mnie? Nic z tych rzeczy, ja pieczywo kupuję w piekarni :-) > chyba zdycha...ma mało klientów Nie obraziłabym się, gdyby go zamknęli. Odpowiedz Link Zgłoś