Dodaj do ulubionych

Restauracja -chrzciny

10.07.12, 11:16
Proszę polećcie jakąś fajną restaurację na obiad po chrzcinach - będzie około 15 osób. Znalazłam parę starszych wątków ale jestem ciekawa, może ktoś organizował niedawno taką imprezę i może polecić jakieś sprawdzone miejsce bo wiadomo, że knajp na Ursynowie jest akurat pod dostatkiem:)
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ana369 Re: Restauracja -chrzciny 10.07.12, 13:57
      robiliśmy imprezę na początku roku w Melonie przy metrze Natolin,około 20 osób, może tam podejdź wcześniej na obiad aby sprawdzić czy Ci odpowiada, impreze mieliśmy na antresoli więc nikt nam nie przeszkadzał, na pierwszy rzut oka wydawało mi się, że trochę wymyślne dania, bo imprezka z fanów schabowego się głównie składała, ale obawy były niepotrzebne, wszystkim smakowało, więcej info jeśli chcesz to proszę na priv :) aa i jeszcze dobre tradycyjne jedzenie mają na migdałowej taki mały domek, polskie jadło czy jakoś tak, ale nie wiem jak z obsługą imprez, bo mieszczą max 18-20 osób i dlatego poszliśmy do melona, ale od nich często zamawiam na większe imprezy domowe i zawsze jest ok,
    • kakki13 Re: Restauracja -chrzciny 18.07.12, 17:58
      My robiliśmy przyjęcie w grudniu w Restauracji Staroświecka przy KENie. U nas było ok 25 osób. Byłam bardzo zadowolona. Jedzenie pyszne. Obsługa z menedżerem na czele bardzo miła. I nie naciągają - płaci się za to co zeszło (za dania obiadowe, bo za przystawki to z to co na stole; a jak wystawili trochę za dużo wina, które w związku z tym nie poszło - z ich winy, bo zgłaszaliśmy liczbę osób "pijących" - policzyli nam tylko za to, co zostało zgłoszone). Miejsca sporo, kosz z zabawkami dla dzieci.
      Druga Staroświecka jest jeszcze na Migdałowej w budynku NATPOLL - 2,5 roku temu byłam tam na przyjęciu jako gość - również bardzo fajny lokal z dobrą kuchnią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka