Dodaj do ulubionych

Podwyżki w UPC

27.06.13, 18:49
To już kolejna podwyżka - pierwsza była o 10 zł jakiś rok temu. Druga ma być od 01.08.2013r. o 4zł dla TV i 2zł dla Internetu. Zastanawiam się z czego ta podwyżka ma wynikać, bo jak na razie to ani nic mi nie przybyło, ani nic mi nie uległo poprawie. Zastanawiam się nad przejściem do konkurencji - co myślicie o MultiMedia ? Tańsze nawet o połowę za tę samą ofertę ? Jakie doświadczenia ?
Obserwuj wątek
    • iljusza Re: Podwyżki w UPC 27.06.13, 22:38
      ja się przeniosłam - była taka możliwość do 21.06 bez kar umownych w zw. ze zmianą przez UPC regulaminu. I póki co jestem zadowolona, rachunki niższe za jak na razie conajmniej tę samą jakość. Nie mam jeszcze wyrobionego zdania i nie mogę porównać obu operatorów, bo w multimedia jestem od tygodnia.
      • dorotammc Re: Podwyżki w UPC 28.06.13, 22:08
        Tym bardziej, że UPC zablokował możliwość nagrywania z TV na własne nagrywarki, wymuszając korzystanie z ich własnych. Szok. Czy jakiś operator stosuje podobne bezczelne rygory?
    • plies3 Re: Podwyżki w UPC 29.06.13, 20:25
      Nie polecam przejscia do Multimedia. Natrafilem na ten artykuł i troche przerazilo supermarket.blox.pl/2013/06/Chcial-placic-dostawcy-internetu-wiecej-ale-ten.html

ja bym zostal w upc. chociazby ze względu na internet, który w porownaniu do konkurencji jest dobry. wczesniej miałem vectre i słabizna okrutna. teraz mam 30Mb/s i naprawde jest przyzwoicie.
      • radracon Re: Podwyżki w UPC 29.06.13, 20:42
        brrr - z tej lodówki (czytaj linka) powiało chłodem komentarzy.
        Acz dwukrotnie wyższe opłaty w UPC w stosunku do MM nadal ma mocna brzmienie .... :8
        • plies3 Re: Podwyżki w UPC 30.06.13, 11:34
          no jak czytam w komentarzach o tym co sie dzieje w multimediach no to mocno zniechęca... wiesz co moze i jest roznica cenowa. ale ja z dwojga złego wole dopłacić wiecej i miec spokój. dzialajacy dobrze internet, co sie nie rozłącza co 5 min.
          • iljusza Re: Podwyżki w UPC 30.06.13, 12:59
            mnie się nie rozłącza, mam 30 tak jak niedawno jeszcze w UPC i nie widzę różnicy. Poza cenową oczywiście :)
            • world_cup111 Re: Podwyżki w UPC 02.07.13, 20:20
              Nawet jeżeli zostawać w UPC, zawsze można rozwiązać umowę i ponownie dostać promocyjne warunki :) Bo często są one lepsze niż te dla przedłużenia.
    • wypijmlekotociewzmocni Re: Podwyżki w UPC 02.07.13, 21:21
      To proste, chcą wymusić przejście na umowy terminowe, dziady.
      • plies3 Re: Podwyżki w UPC 03.07.13, 15:00
        jak nie dotyczy tych na ofercie promocyjnej to znowu nie takie dziady. nie wiem podwyzka podwyzka. ale trzeba przyznac ze internet to maja naprawde dobry. kto korzystal z innych tpsa czy vectr to moze porownac.
    • marek.dumle Re: Podwyżki w UPC 03.07.13, 16:33
      W niektórych rejonach Ursynowa można rozważyć Netię.
      • radracon Re: Podwyżki w UPC 04.07.13, 07:12
        czy te rejony to np. enklawa Cybisa, Sosnowskiego i Dunikowskiego ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka