Dodaj do ulubionych

Gwał w Lesie Kabackim

01.09.13, 13:19
tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,gwalt-w-lesie-kabackim-ofiara-biegaczka,96936.html

Ola
Obserwuj wątek
    • zulus1111 Re: Gwał w Lesie Kabackim 02.09.13, 08:54
      Czy ktoś może wie, w której części lasu miał miejsce atak?
      • sibeliuss Re: Gwał w Lesie Kabackim 02.09.13, 11:22
        zulus1111 napisała:

> Czy ktoś może wie, w której części lasu miał miejsce atak?

A jakie to ma znaczenie, myślisz że jak pobiegasz w innym to on się tam nie przemieści? Trzeba złapać zboka.
        • a-j-j-m Re: Gwał w Lesie Kabackim 02.09.13, 12:11
          Tak wygląda ten bydlak.
          warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,14533214,Oto_gwalciciel_z_Lasu_Kabackiego__Portret_pamieciowy.html#TRLokWarsTxt
          Mam nadzieję, ze go złapią. Też biegałam po lesie, czasami tylko w towarzystwie 9 letniego syna...
          • turtle3 Re: Gwał w Lesie Kabackim 02.09.13, 15:14
            Facet jakoś musiał dostać się do lasu (pieszo, samochodem lub wpierw metrem lub autobusem), zatem potencjalnie widziało go wiele osób. CHyba sensownym działaniem byłoby umieszczenie informacji o tym że jest poszukiwany (plus zdjęcie twarzy) w okolicach metra, pętli autobusowej przy Tesco, i wejść do lasu od strony Tesco, Moczydłowskiej, Pileckiego itp. Nie wszyscy czytają gazety w sieci, a ktoś mógł go widzieć.
            • a-j-j-m Re: Gwał w Lesie Kabackim 02.09.13, 15:47
              Nie wiadomo, czy to przyjezdny. Należałoby obkleić jego mordą też okolice lasu. Ja w piątek właśnie w okolicach 19-stej wyjeżdżałam rowerem z lasu na Moczydłowską. Było całkiem jasno i spooro ludzi, więc tym bardziej jestem w szoku, że to się stało. Moja córka właśnie wróciła ze szkoły. Pokazałam jej na wszelki wypadek tego pana. Ma dopiero 12 lat i mogła źle skojarzyć portret, ale mówiła, że widziała podobnego typa (zwróciła uwagę na oczy i wzrost) w pobliżu Kazurki. Ponieważ było to już jakiś czas po przyjściu ze szkoły i biorę pod uwagę, że to dziecko nie zgłosiłam faktu. Ale miejcie oczy szeroko otwarte, bo być może to ten sam facet.
              • zulus1111 Re: Gwał w Lesie Kabackim 02.09.13, 16:03
                wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14533214,Oto_gwalciciel_z_Lasu_Kabackiego__Portret_pamieciowy
                Pod tym linkiem policjantka mówi, że to było od strony ul.Moczydłowskiej.
                • zulus1111 Re: Gwał w Lesie Kabackim 02.09.13, 16:05
                  Przepraszam, nie otwiera się. Ale to jest z Gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka