dunia34 09.05.16, 23:20 Na Pasażu Ursynowskim, na wprost kościoła zajrzałam do salonu Gnatyshion, wygląda elegancko ale może ktoś wie czy dobrzy fryzjerzy tam pracują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Re: Fryzjer Gnatyshyn 11.05.16, 20:03 Czy dobrzy, nie wiem, ale Wołodymyr Gnatyszyn i spółka strzyże dosyć drogo. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
dunia34 Re: Fryzjer Gnatyshyn 11.05.16, 21:37 pytanie czy są warci tych pieniędzy czy nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Fryzjer Gnatyshyn 11.05.16, 22:28 dunia34 napisała: > pytanie czy są warci tych pieniędzy czy nie;) Nigdy u nich nie byłam i nie zamierzam. Cennik znalazłam w necie. Przypominam, że ty też masz net, więc tam poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
miodowocytrynowa Re: Fryzjer Gnatyshyn 13.05.16, 20:09 Bzdura, nie sa drodzy, ceny standardowe jak wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Ty sobie dziecko jaja robisz? 14.05.16, 00:45 miodowocytrynowa napisała: > Bzdura, nie sa drodzy, ceny standardowe jak wszędzie. Za strzyżenie płacę 35 zł (fryzjerka osiedlowa) do 55 zł (fryzjerka w centrum handlowym). Odpowiedz Link Zgłoś
miodowocytrynowa Re: Ty sobie dziecko jaja robisz? 14.05.16, 21:20 Nie chodzę ani do osiedlowych fryzjerek, ani tymbardziej do takich w centrum handlowym. U pierwszych nic nie potrafią u drugich masówka i taśma a i umiejętności niewielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
eri22 Re: Fryzjer Gnatyshyn 14.05.16, 18:03 < Przypominam, że ty też masz net, więc tam poszukaj. ot o mi chodziło, ze własnei szuka Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Fryzjer Gnatyshyn 14.05.16, 18:51 eri22 napisała: > < Przypominam, że ty też masz net, więc tam poszukaj. > > > ot o mi chodziło, ze własnei szuka ale na właściwej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
eri22 Re: Fryzjer Gnatyshyn 14.05.16, 19:17 na jakiej mozan uzyskać OPINIE o fryzjerze? nie pytała o cenę.. potrafisz czytac ze zrozumieniem??? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Fryzjer Gnatyshyn 14.05.16, 22:47 eri22 napisała: > na jakiej mozan uzyskać OPINIE o fryzjerze? Można ją samemu sobie wyrobić na podstawie zdjęć działalności tegoż fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
tiuia Re: Fryzjer Gnatyshyn 16.05.16, 14:36 Ja tam byłam ze dwa razy. Farbowałam na rudo i podcinałam włosy. Fryzjerka dała radę. Byłam bardzo zadowolona z farbowania - zastosowano taką farbę, która najpierw dawała mocno intensywny rudy, a potem stopniowo blakła. Po 9 miesiącach wciąż mam odcień rudości, ale fajnie się to połączyło z moimi naturalnymi. Obcięcie też było ok, ale nie było to wielkim wyczynem, bo nie chciałam nic wymyślnego. Co do fryzjerki, to ta u której byłam teraz jest na macierzyńskim. A reszty ekipy nie sprawdzałam, więc niewiele pomogę w wyborze konkretnego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś