p.bonczak 12.12.04, 20:57 słuchajcie czy istnieje zapotrzebowanie na jakies imprezy kulturalne na ursynowie. mam lokal i chetnie bede organizowal cos takiego. ciekaw jestem waszego zdania na ten temat, moze macie jakies pomysly.. Pozdrawiam P.B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lewe_oko Re: Imprezy Kulturalne 13.12.04, 12:17 Oczywiście, ze istnieje. Musze się przejechać i zobaczyć jak u Was wygląda. Klimat miesca jest szalenie ważny. Jak to sobie wyobrażasz? Jakiego typu miałyby to być imprezy? Ile osób się zmieści? Odpowiedz Link Zgłoś
p.bonczak Re: Imprezy Kulturalne 13.12.04, 14:29 lewe_oko napisała: > Oczywiście, ze istnieje. Musze się przejechać i zobaczyć jak u Was wygląda. > Klimat miesca jest szalenie ważny. ---Klimat tworzą ludzie, ale tak czy inaczej ściany też. Zapraszam serdecznie. ul. Szolc-Rogozińskiego 1. ten sam budynek co wydział komunikacji Wa-wa-Ursynów. > Jakiego typu miałyby to być imprezy? Ile osób się zmie > ści? -----Właśnie tu czekam na propozycje(myślałem o czytaniu poezji,małych kabaretach itp.) nie wiem tylko na co tak naprawde jest zapotrzebowanie). sala ma ok 90 m2 więc trochę się zmieści:) Odpowiedz Link Zgłoś