Dodaj do ulubionych

Dental Club???

23.02.05, 12:35
Czy macie moze jakieś doswiadczenia z lecznicą stomatologiczną Dental Club?
Czeka mnie skomplikowane leczenie, a oni wyglądają "profesjonalnie" - tylko
że ten wygląd moze być mylący. Poroszę o opinie i z góry dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • izzunia Re: Dental Club??? 23.02.05, 12:48
      tak... oprzez ostatni rok robilam remont swojego uzebienia:) i jestem bardzo
      zadowolona. Nie sa moze najtansi, ale pracuja dobrze. Ja leczylam sie dr
      Kiljanek i polecam ja.
      Przy okazji - oplaca sie isc rano sie leczyc - sa znizki "przedpoludniowe".

Iza
    • p.o.box.77 Re: Dental Club??? 23.02.05, 12:48
      ja mogę szczerze polecić, wprawdzie nie miałem powarznego zabiegu do tej pory,
      ale ogólnie sobie chwalę, wszystko jest na miejscu, sprawna organizacja, z ich
      pracy dentystycznej jestem zadowolony, mimo ze mam blade pojącie o
      stomatologii.

ale ciekawostka, która dla mnie świadczy o ich uczciwości:

podczas pierwszej kontroli zrobiono mi rendgen całej szczęki "w poszukiwaniu"
      wszystkich 8-ek, przy okazji pani obejżała wszystko od wewnątrz, na kilka
      kanałów stwierdziła że to bardzo dobrze zrobione kanały i że tego ruszać nie
      będzie, a ostatzecznie mogłaby mi rozwiercić pół szczęki i niewiedziałbym czy
      miała prawdziwy powód czy nie.

morał: nie są handlowcami tylko lekarzami. a to już dużo.
    • Gość: pacjent Re: Dental Club??? IP: 193.24.24.* 23.02.05, 12:57
      leczę się od studenckich czasów więc jakieś już 10 lat. Od kilku chodze do tej
      samej dentystki p Wóltańskiej. Nigdy nie miałem nic specjalnego (żadnych leczen
      kanałowych lub implantów) tylko zwykłe średnie i większe ubytki. Zawsze
      wszystko OK. Pierwszy dentysta którego się nie boję ;-) A jeszcze miałem tam
      rwane 2 ósemki i po prostu 2 minuty i po krzyku (no troche płaczu jak za każdym
      razem zapłaciłem gdzieś około 70 zł) - tu byłem u chirurga szczękowaego. Więc
      ja polecam, chociaż tani rzeczywiście nie są. Ale nie naciagają (miałem nawet
      dwa zabiegi bezpłtatne bo np. na zębie robionym tam pół roku wcześniej).
    • ina1 Re: Dental Club??? 23.02.05, 13:20
      Z czystym sumieniem moge polecić. Nie sa najtańsi ale lecza dobrze. Ja polecam
      doktora Borychowskiego.
    • kasiula_77 Re: Dental Club??? 23.02.05, 15:10
      Wielkie dzięki za info. Czeka mnie dłutowanie ósemek (w pełnej narkozie) więc
      teraz z mniejszymi obawami się tam wybiorę :))
      • p.o.box.77 Re: Dental Club??? 23.02.05, 15:27
        uu. współczuję no właśnie mi też zaproponowali, ale odmówiłem. w moim przypadku
        to wszystkie 4 i to z dość niewygodnej pozycji, ale na razie się wstrzymuję.

odwagi :)
        • Gość: pawlo Re: Dental Club??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.05, 22:27
          Waitam
          ja polecam , lecze sie unich od poczatku, pare dentystek mialem. lecze i
          lzeczylem sie uncg stomatologicznie ortodontcznie i chirurgicznie. Tez miale u
          nic zabieg pod narkaza zwiazn tez z 8. Polecam ci doktora Matenko dariusz. Jedn
          z najlepszych specjalistow w warszawie. Zabieg mnie kosztowal 3 lata temu 1200
          zl. Profesjonalna obsluga.
          • Gość: kasiula_77 Re: Dental Club??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:51
            teraz podbobnie kosztuje. Wszystko zależy od tego jak długo trwa. Im dłuższa
            narkoza tym drożej. Um nie jest do wyrwania 4 ósemki - więc pewnie długo :((
            • allija Re: Dental Club??? 24.02.05, 12:19
              A w moim przypadku nie było tak miło. Co prawda chodziło o leczenie
              ortondocyjne i dzieci ale klinika (czyli kierownictwo, o które oparła sie
              sprawa) zachowała się bardzo nieprofesjonalnie, by nie powiedzieć olewancko, w
              efekcie straciłam kilka tysięcy zł, czas na wizyty a dzieci niepotrzebnie
              męczyłam aparatami.
              Z tego co widzę to kiedy jest dobrze to jest dobrze, ale kiedy zaczynasz miec
              wątpliwości i problemy to zachowują się tradycyjnie czyli pozbyć się klienta.
              • Gość: ewa Re: Dental Club??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.04.05, 08:31
                Dr Mateńko jest rewelacyjnym chirurgiem. Profesjonalista w każdym calu.
                Wykonywał zabieg mojej córce i nawet ona (dziecko w końcu) była pod wrażeniem:)
                Potrafi uspokoić dobrym słowem i co najwazniejsze wie co robi.
                • Gość: marijka Re: Dental Club??? IP: *.chello.pl 22.04.05, 10:14
                  a gdzie jest ten Dental ? bo od niedawna jestem na Ursynowie i szukam dobrego
                  stomatologa
                  • Gość: ewa Re: Dental Club??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.05, 13:28
                    Dereniowa 52/54 tel. 643 57 69. Jestem na bieżąco, bo dziecię uczęszcza tam
                    również do ortodonty:)
                    • Gość: marijka Re: Dental Club??? IP: *.chello.pl 22.04.05, 21:30
                      bardzo dziękuję za odpowiedź
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka