Dodaj do ulubionych

Fryzjer - plissss polećcie

IP: *.acn.waw.pl 22.04.05, 17:34
Jaki zakład fryzjerski możecie polecic na ursynowie ?
Słyszałam o Trendzie i p. Renacie, Costa del Sole p. Beacie? Czy polecacie ?
A może jeszcze kogoś ? Plisssss .... Chciałabym zrobić balejaż i podciąć włosy
Obserwuj wątek
    • Gość: kikki Re: Fryzjer - plissss polećcie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.05, 19:36
      Tyle juz było tych wątków, które spacjalnie podciagnełam do góry.Przeleć całą
      ta strone poprzednia i jeszcze raz poprzędnia jest kupa adresów i opisów.Wejdz
      też kabaty-moczydło oczywiście forum tak też jest bardzo dużo opisów w jednym
      poście pt. do dziewczyn o fryzjera.Teżjest duzó opisów.
    • Gość: ma2la Re: Fryzjer - plissss polećcie IP: *.chello.pl 22.04.05, 20:19
      ApiStyl gal. ursyn. pani Ewa F.(nie moge podac nazwiska- sama rozumiesz) ale
      wszystko zalezy czego oczekujesz. Ja jestem w mocno srednim wieku i wszystkie
      fryzjerki strzygly mnie tak jak jakas ciotke a oprocz wieku nic mi nie dolega i
      nie cierpie wygladac jak babka z wolomina (przepraszam tamtejsze mieszkanki to
      przenosnia) a pani Ewa jakos tak mnie strzyze, ze jestem zadowolona, i juz
      czwarty raz tam sie wybieram ( a to sukces bo do tej pory jak bylo cos nie tak
      to juz nie wracalam) na dodatek ma kobita pomyslunek i jak siadasz to ona siada
      kolo Ciebie i chwile sie pogapi, pomysli zanim zacznie. Tak wiec jak kto lubi
      ale akurat mnie pasuje:)) Nie jest tanio: strzyzenie krotkich + - 80-90 zl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka