Gość: paweł IP: *.crowley.pl 07.06.05, 13:30 gdzie sie bawic ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
totempotem Re: co robic na ursynowie 07.06.05, 13:43 zapytaj law...on ci pokaże zabawę w zbieranie psich kup na punkty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: co robic na ursynowie 07.06.05, 15:00 to zależy od upodobań, ale do ululbionych zajęć ursynowskiej gawiedzi należy upstrzanie zieleni i chodników rozmaitymi odchodami, rozjeżdzanie pieszych baranów na ściezkach rowerowych oraz polowanie na rozwrzeszczane bachory. przynalezność do jakiegokolwiek z tych klubów nie wyklucza członkowstwa w innym. na pewno znajdziesz coś dla siebie. w stanie skrajnego wyczerpania emocjonalnego i intelektualnego zawsze możesz sobie "podyskutować" z totem potem. to zawsze podnosi samoocenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: co robic na ursynowie IP: *.chello.pl 07.06.05, 15:28 albo wklep w wyszukiwarke haslo silvio 1970, przeczytaj wypowiedzi i ciesz sie,ze nie masz kogos takiego w rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: co robic na ursynowie 07.06.05, 15:40 widzisz jaka z nas rezolutna banda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx222 Re: co robic na ursynowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:50 Zapomniałeś o mazaniu po murach ;) Pozatym odpowiednie towarzystwo do zabawy można znaleźć pod każdym nocnym sklepem. Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: co robic na ursynowie 07.06.05, 16:01 Gość portalu: xxx222 napisał(a): > Zapomniałeś o mazaniu po murach ;) > > Pozatym odpowiednie towarzystwo do zabawy można znaleźć pod każdym nocnym > sklepem. ah tam, kto by czekał do zmierzchu! u mnie pod wierzbą już od (a może aż do) świtu zbuiera się przednie towrzystwo płci obojga. Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: co robic na ursynowie 07.06.05, 19:37 to by wiele wyjaśniało...he he... zapomniałes jeszcze dodać, iż istnieje klub integracji pieluszkowej... znakiem szczególnym jest zasrana pielucha wystająca z plecaka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l.a.w Re: co robic na ursynowie 07.06.05, 20:06 No tak, dyskusje z totempotem mozesz ciagnac bez konca - nie martw sie, ona da ci wiele do myslenia o fruwaniu golebicy z "Nemocnice na kraju mesta"... :+) Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: co robic na ursynowie 07.06.05, 20:09 z tobą można zgłębić tajemnice kosmosu...jedna wielka czarna dziura Odpowiedz Link Zgłoś
l.a.w Re: co robic na ursynowie 07.06.05, 23:50 totempotem napisała: > z tobą można zgłębić tajemnice kosmosu...jedna wielka czarna dziura > > Wyczerpalas sie? To juz pisalas na ktoryms watku... :+( Czy ty ciagle robisz to swoje CtrC, CtrV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: co robic na ursynowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 00:16 Mozesz marnować swoj czas przed komputerem. Tak robi TOTEMPOTEM. Patrząc na daty utworzenia postów, widze ze siedzi przed komputerem nonstop. Przerwe ma ok 19.00 - wtedy idzie na plac zabaw by jej pies się zesr.al. Normalni młodzi ludzie mają jakies zainteresowania, hobby lub po prostu spedzają czas ze znajomymi. Gorzej jesli nie ma sie chlopaka, znajomych, ma sie sporo problemów w życiu. Wtedy możesz wyładować sie na innych internautach i ich troche powyzywać i poobrażać. Napisz do niej to poda Ci kilka cennych wskazówek Przykre to:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietrek Re: co robic na ursynowie IP: *.crowley.pl 08.06.05, 09:19 Jest tutaj paru dyskutantów-skatologów stosowanych, którzy każdy wątek, niezależnie od tematu sprowadzają do tego jednego. Ignorujcie ich proszę. Może jak się zoriętują, że dyskutują tylko między sobą to może im przejdzie. Przerzucili już całe tony gówna i teraz powtarzają od początku swoje nieświeże "argumenty", wymówki i obrzucają się inwektywami. Zostawmy ich samych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietrek Re: co robic na ursynowie IP: *.acn.waw.pl 08.06.05, 20:17 sęk w tym, szanowna Totempotem, że uczestniczysz aktywnie w kultywowaniu wątków skatologicznych. Twoje "masz racje" jest chyba przejawem osobistej autodestrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: co robic na ursynowie 08.06.05, 21:40 po prostu przyznałam ci rację potwierdzając tym samym, że zgadzam się z twoją opinią...nie zaprzeczam iż uczestniczę...dotarło do mnie dla kogo tracę czas... czemu sądzisz, że to autodestrukcja ? nie można dziś przyznać się do błędu ? Odpowiedz Link Zgłoś
l.a.w Re: co robic na ursynowie 08.06.05, 13:07 Gość portalu: pietrek napisał(a): > Jest tutaj paru dyskutantów-skatologów stosowanych, którzy każdy wątek, > niezależnie od tematu sprowadzają do tego jednego. Ignorujcie ich proszę. Może > jak się zoriętują, że dyskutują tylko między sobą to może im przejdzie. > Przerzucili już całe tony gówna i teraz powtarzają od początku swoje nieświeże > "argumenty", wymówki i obrzucają się inwektywami. Zostawmy ich samych. > ZORIENTUJA - nie zoriętują!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietrek Re: co robic na ursynowie IP: *.acn.waw.pl 08.06.05, 20:26 Kajam się i przepraszam za ułomną ortografię. ZORIENTUJĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
l-a-w Re: co robic na ursynowie 08.06.05, 22:27 następnym razem dobrze się zastanów zanim coś napiszesz, nnno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: co robic na ursynowie 08.06.05, 12:08 Najbardziej irytowali mnie zawsze ludzie, którzy dopowiadali sobie swoje scenariusze i tworzyli jakies urojone historie na temat innych kompletnie nie mając pojęcia o kim mówią. Taka jest niestety tendencja w naszym społeczeństwie - uprzedzenia, niczym niepodparte i nieuzasadnione. Ludzie są mało świadomi tego typu mechanizmów i stosują je bez zastanowienia w zyciu codziennym, bo tak im wpajano i nie zwracano uwagi, że to nie jest dobre postępowanie. I co ja biedna totempotem mogę na to poradzic ? nic... Liczyć jedynie mogę na rozsądek, tolerację, ale liczyć umiem więc licze tylko na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
neuroup Re: co robic na ursynowie 08.06.05, 16:59 Naprawde jest mnostwo mozliwosci. Jest Powsin jest mnostwo ruzek rowerowych[wystarczy miec rower] masz las kabacki. Zobacz ile jest pizzeri orz pubow i clubokawiarni. Naprawde jesli czlowiek chce moze ciekawie spezic czas. Ja polecam Powsin oraz rowerek i w droge. Samo zwiedzenie lasu Kabackiego sporo zajmie bo od pomnika ofiar katastrofy lotniczej do pomnika Enigmy to spokojnie 2h spacerku. Odpowiedz Link Zgłoś
totenpotem Re: co robic na ursynowie 09.06.05, 00:14 ja to bym cipciala sie caly czas :-) masz ochote? Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: co robic na ursynowie 09.06.05, 13:56 każdy normalny człowiek od razu zorientuje się, że tą radosną twórczośc uprawia l.a.w. który loguje się równiez jako l-a-w sugerując, że ktoś się pod niego podszywa i biadoląc na forum o łamaniu netykiety forumowej tylko po to, żeby potem bezkarnie i pozornie z usprawiedliwieniem wypisywać takie banialuki... dzieciaku dorosnij wreszcie i zajmij się swoim potomstwem, jeszcze nie jest za późno, żeby nie wyrosło na takiego głupola jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
l.a.w Re: co robic na ursynowie 09.06.05, 14:10 dobre sobie - sama podszywasz sie pod moj nick, uzywasz innych (asher_kabaty lub voovoo) a teraz mnie oskarzasz? Zastanow sie nad soba! Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: co robic na ursynowie 09.06.05, 15:00 tak...jestem też kabatką, jestem lewym okiem, jestem równiez joe collins,ratem,paskalkiem i kazdym innym nickiem, który kiedykolwiek odważył się skrytykowac twoje durnowate poglądy... Zastanów się nad sobą i nie ośmieszaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: co robic na ursynowie 09.06.05, 08:59 neuroup napisał: > Ja polecam Powsin oraz rowerek i w droge. Samo zwiedzenie lasu Kabackiego sporo > zajmie bo od pomnika ofiar katastrofy lotniczej do pomnika Enigmy to spokojnie > 2h spacerku. ee tam, jak nacisniesz na pedały to w 5 minut zrobisz, pod warunkiem że jakiś pieszy baran ci nie wejdzie w drogę, bo wtedy trzeba takiego stuknąc i jeszcze zdrowo op... a to troche czasu zajmuje. Ale jak juz Laqs Kabacki to koniecznie bierz swojego dobermana - pelno dzieciaków łazi bezmyslnie po tym lesie, to se można zapolować. Odpowiedz Link Zgłoś