Dodaj do ulubionych

co robic na ursynowie

IP: *.crowley.pl 07.06.05, 13:30
gdzie sie bawic ????
Obserwuj wątek
    • totempotem Re: co robic na ursynowie 07.06.05, 13:43
      zapytaj law...on ci pokaże zabawę w zbieranie psich kup na punkty ;)
    • lewe_oko Re: co robic na ursynowie 07.06.05, 13:55
      Zależy jak lubisz się bawić?
    • silvio1970 Re: co robic na ursynowie 07.06.05, 15:00
      to zależy od upodobań, ale do ululbionych zajęć ursynowskiej gawiedzi należy
      upstrzanie zieleni i chodników rozmaitymi odchodami, rozjeżdzanie pieszych
      baranów na ściezkach rowerowych oraz polowanie na rozwrzeszczane bachory.
      przynalezność do jakiegokolwiek z tych klubów nie wyklucza członkowstwa w
      innym. na pewno znajdziesz coś dla siebie. w stanie skrajnego wyczerpania
      emocjonalnego i intelektualnego zawsze możesz sobie "podyskutować" z totem
      potem. to zawsze podnosi samoocenę.
      • Gość: zadowolony Re: co robic na ursynowie IP: *.chello.pl 07.06.05, 15:28
        albo wklep w wyszukiwarke haslo silvio 1970, przeczytaj wypowiedzi i ciesz
        sie,ze nie masz kogos takiego w rodzinie
        • silvio1970 Re: co robic na ursynowie 07.06.05, 15:40
          widzisz jaka z nas rezolutna banda!
        • l-a-w Re: co robic na ursynowie 08.06.05, 22:28
          ja mam :)
      • Gość: xxx222 Re: co robic na ursynowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:50
        Zapomniałeś o mazaniu po murach ;)

Pozatym odpowiednie towarzystwo do zabawy można znaleźć pod każdym nocnym
        sklepem.
        • silvio1970 Re: co robic na ursynowie 07.06.05, 16:01
          Gość portalu: xxx222 napisał(a):

> Zapomniałeś o mazaniu po murach ;)
          >
          > Pozatym odpowiednie towarzystwo do zabawy można znaleźć pod każdym nocnym
          > sklepem.

ah tam, kto by czekał do zmierzchu! u mnie pod wierzbą już od (a może aż do)
          świtu zbuiera się przednie towrzystwo płci obojga.
      • totempotem Re: co robic na ursynowie 07.06.05, 19:37
        to by wiele wyjaśniało...he he...

zapomniałes jeszcze dodać, iż istnieje klub integracji pieluszkowej...
        znakiem szczególnym jest zasrana pielucha wystająca z plecaka ;)
      • l.a.w Re: co robic na ursynowie 07.06.05, 20:06
        No tak, dyskusje z totempotem mozesz ciagnac bez konca - nie martw sie, ona da
        ci wiele do myslenia o fruwaniu golebicy z "Nemocnice na kraju mesta"... :+)
        • totempotem Re: co robic na ursynowie 07.06.05, 20:09
          z tobą można zgłębić tajemnice kosmosu...jedna wielka czarna dziura
          • l.a.w Re: co robic na ursynowie 07.06.05, 23:50
            totempotem napisała:

> z tobą można zgłębić tajemnice kosmosu...jedna wielka czarna dziura
            >
            >

Wyczerpalas sie? To juz pisalas na ktoryms watku... :+(
            Czy ty ciagle robisz to swoje CtrC, CtrV?
            • Gość: obserwator Re: co robic na ursynowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 00:16
              Mozesz marnować swoj czas przed komputerem.
              Tak robi TOTEMPOTEM.
              Patrząc na daty utworzenia postów, widze ze siedzi przed komputerem nonstop.

Przerwe ma ok 19.00 - wtedy idzie na plac zabaw by jej pies się zesr.al.
              Normalni młodzi ludzie mają jakies zainteresowania, hobby lub po prostu
              spedzają czas ze znajomymi.

Gorzej jesli nie ma sie chlopaka, znajomych, ma sie sporo problemów w życiu.
              Wtedy możesz wyładować sie na innych internautach i ich troche powyzywać i
              poobrażać.

Napisz do niej to poda Ci kilka cennych wskazówek

Przykre to:(
              • Gość: pietrek Re: co robic na ursynowie IP: *.crowley.pl 08.06.05, 09:19
                Jest tutaj paru dyskutantów-skatologów stosowanych, którzy każdy wątek,
                niezależnie od tematu sprowadzają do tego jednego. Ignorujcie ich proszę. Może
                jak się zoriętują, że dyskutują tylko między sobą to może im przejdzie.
                Przerzucili już całe tony gówna i teraz powtarzają od początku swoje nieświeże
                "argumenty", wymówki i obrzucają się inwektywami. Zostawmy ich samych.

• totempotem Re: co robic na ursynowie 08.06.05, 12:09
                  Masz rację...
                  • Gość: pietrek Re: co robic na ursynowie IP: *.acn.waw.pl 08.06.05, 20:17
                    sęk w tym, szanowna Totempotem, że uczestniczysz aktywnie w kultywowaniu wątków
                    skatologicznych. Twoje "masz racje" jest chyba przejawem osobistej autodestrukcji.
                    • totempotem Re: co robic na ursynowie 08.06.05, 21:40
                      po prostu przyznałam ci rację potwierdzając tym samym, że zgadzam się z twoją
                      opinią...nie zaprzeczam iż uczestniczę...dotarło do mnie dla kogo tracę czas...
                      czemu sądzisz, że to autodestrukcja ?
                      nie można dziś przyznać się do błędu ?
                • l.a.w Re: co robic na ursynowie 08.06.05, 13:07
                  Gość portalu: pietrek napisał(a):

> Jest tutaj paru dyskutantów-skatologów stosowanych, którzy każdy wątek,
                  > niezależnie od tematu sprowadzają do tego jednego. Ignorujcie ich proszę. Może
                  > jak się zoriętują, że dyskutują tylko między sobą to może im przejdzie.
                  > Przerzucili już całe tony gówna i teraz powtarzają od początku swoje nieświeże
                  > "argumenty", wymówki i obrzucają się inwektywami. Zostawmy ich samych.
                  >

ZORIENTUJA - nie zoriętują!!!!!
                  • Gość: pietrek Re: co robic na ursynowie IP: *.acn.waw.pl 08.06.05, 20:26
                    Kajam się i przepraszam za ułomną ortografię. ZORIENTUJĄ.
                    • l-a-w Re: co robic na ursynowie 08.06.05, 22:27
                      następnym razem dobrze się zastanów zanim coś napiszesz, nnno!!!
              • totempotem Re: co robic na ursynowie 08.06.05, 12:08
                Najbardziej irytowali mnie zawsze ludzie, którzy dopowiadali sobie swoje
                scenariusze i tworzyli jakies urojone historie na temat innych kompletnie nie
                mając pojęcia o kim mówią.
                Taka jest niestety tendencja w naszym społeczeństwie - uprzedzenia, niczym
                niepodparte i nieuzasadnione.
                Ludzie są mało świadomi tego typu mechanizmów i stosują je bez zastanowienia w
                zyciu codziennym, bo tak im wpajano i nie zwracano uwagi, że to nie jest dobre
                postępowanie.

I co ja biedna totempotem mogę na to poradzic ? nic...

Liczyć jedynie mogę na rozsądek, tolerację,
                ale liczyć umiem więc licze tylko na siebie.
    • neuroup Re: co robic na ursynowie 08.06.05, 16:59
      Naprawde jest mnostwo mozliwosci. Jest Powsin jest mnostwo ruzek
      rowerowych[wystarczy miec rower] masz las kabacki. Zobacz ile jest pizzeri orz
      pubow i clubokawiarni. Naprawde jesli czlowiek chce moze ciekawie spezic czas.
      Ja polecam Powsin oraz rowerek i w droge. Samo zwiedzenie lasu Kabackiego sporo
      zajmie bo od pomnika ofiar katastrofy lotniczej do pomnika Enigmy to spokojnie
      2h spacerku.
      • totenpotem Re: co robic na ursynowie 09.06.05, 00:14
        ja to bym cipciala sie caly czas :-) masz ochote?
        • totempotem Re: co robic na ursynowie 09.06.05, 13:56
          każdy normalny człowiek od razu zorientuje się, że tą radosną twórczośc uprawia
          l.a.w. który loguje się równiez jako l-a-w sugerując, że ktoś się pod niego
          podszywa i biadoląc na forum o łamaniu netykiety forumowej tylko po to, żeby
          potem bezkarnie i pozornie z usprawiedliwieniem wypisywać takie banialuki...

dzieciaku dorosnij wreszcie i zajmij się swoim potomstwem, jeszcze nie jest za
          późno, żeby nie wyrosło na takiego głupola jak ty.
          • l.a.w Re: co robic na ursynowie 09.06.05, 14:10
            dobre sobie - sama podszywasz sie pod moj nick, uzywasz innych (asher_kabaty
            lub voovoo) a teraz mnie oskarzasz?

Zastanow sie nad soba!
            • totempotem Re: co robic na ursynowie 09.06.05, 15:00
              tak...jestem też kabatką, jestem lewym okiem, jestem równiez joe
              collins,ratem,paskalkiem i kazdym innym nickiem, który kiedykolwiek odważył się
              skrytykowac twoje durnowate poglądy...

Zastanów się nad sobą i nie ośmieszaj !!!
      • silvio1970 Re: co robic na ursynowie 09.06.05, 08:59
        neuroup napisał:

> Ja polecam Powsin oraz rowerek i w droge. Samo zwiedzenie lasu Kabackiego
        sporo
        > zajmie bo od pomnika ofiar katastrofy lotniczej do pomnika Enigmy to spokojnie
        > 2h spacerku.

ee tam, jak nacisniesz na pedały to w 5 minut zrobisz, pod warunkiem że jakiś
        pieszy baran ci nie wejdzie w drogę, bo wtedy trzeba takiego stuknąc i jeszcze
        zdrowo op... a to troche czasu zajmuje. Ale jak juz Laqs Kabacki to koniecznie
        bierz swojego dobermana - pelno dzieciaków łazi bezmyslnie po tym lesie, to se
        można zapolować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka