Gość: jack IP: *.westlb.pl 16.09.05, 14:24 ..parodia , niczym z filmu " MiŚ". dziś w Tesco przed 14 zamknęli stoisko bo .... liczyli sobie pieniądze. Liczcie dalej .. ale już na pewni nie na moje !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.o.box.77 Re: czasy komunizmu w Tesco 16.09.05, 15:19 no jeżeli czasy komunizmu kojarzyły ci się z liczeniem pieniędzy, to znaczy że jesteś bardzo młody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: czasy komunizmu w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 01:13 Tesco to sklep do dupy! tam sie wszystko moze zdarzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupująca Re: czasy komunizmu w Tesco IP: *.aster.pl 17.09.05, 21:50 Nie widzę różnicy między Tesco ,Leclerc a Geantem.Wszystkie identyczne,tzlko nazwa inna. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: czasy komunizmu w Tesco 18.09.05, 00:08 O, to byłyby puste półki, albo, co najwyżej butelki z octem na nich..., hehehehehe... Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
dracoola Re: czasy komunizmu w Tesco 18.09.05, 12:09 OMG... To nie kupuj w Tesco. Już nie ma komuny i nikt Ci nei karze kupować w określonej sieci sklepów. Rozumiałbym Twoje wzburzenie, gdyby Ci krzywdę zrobili np. sprzedając pełzającą kiełbasę, natomiast w takim wypadku, że zamknęli z przyczyn technicznych stoisko powinieneś poczekać albo zmienić sklep skoro szkoda Ci tych kilku minut. Zaperwne jesteś jednym z klientów proszących o rozmowę z kierownikiem jak musisz kilka sekund przy kasie poczekać na wymianę rolki w drukarce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapraszamy Sanepid MYSZY W TESCO! IP: *.eranet.pl 18.09.05, 15:18 Wczoraj bedąc w południe w Tesco (niestety, muszę tam chodzić co jakiś czas) zobaczyłem taka oto scenkę: Srodkiem sklepu przebiegła mysz i sie schowała pod paletą, jedna ze sprzedawczyń zaczeła piszczeć, na co drugi sprzedawca ciągnący paletę stwierdził "no i co się boisz - myszy nie widziałaś?". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: MYSZY W TESCO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:12 Niestety tesco to najgorszy z hipermarketow.Kiedys byl to Hit,pozniej przejelo go Tesco,przez chwile byl na lepszym poziomie,ale niestety,nie dosc ,ze pracownicy sa wyzyskiwani i odwalaja swoja robote to jak to marketach jakosc towarow spada bo taka jest potrzeba po obnizaniu cen.I nie znam tego tylko od strony klienta.Ogolnie obsluga robi sobie jaja z klientow.Co krok to jakas pomylka,bywam tam czesto i za kazdym razem nie zgadza sie jakas cena,albo mleko z mucha...rozne tego typu sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urs Re: MYSZY W TESCO! IP: 212.76.37.* 22.09.05, 21:18 to fakt, generalnie wszystkie hipermarkety są podobne ale akurat w Tesco zawsze można zauważyć lub doświadczyć czegos "ciekawego", a mam porównanie bo mniej więcej równie często jeżdżę teć do geanta i leclerca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: MYSZY W TESCO! IP: *.crowley.pl 22.09.05, 21:38 witam, ja na ursynów sprowadzam się za 2-3 miesiące. dziś byłam w Leclercu, i kolejny raz odnioslam wrażenie, że jest tam "żulowato". tu słyszę że syf jest również w Tesco. gdzie można na ursynowie/kabatach zrobić zakupy w hipermarkecie z przyzwoitym poziomeme obsługi klienta? Odpowiedz Link Zgłoś
happymarco Re: MYSZY W TESCO! 22.09.05, 21:57 Hehehe przyzwoitego poziomu obslugi klienta brak:] Ale juz chyba wybrałbym Geant.jakostam schludniej,ale najlepsze to prywatne slepiki czasem warto zaplacic wiecej za lepsza jakosc.Zwłaszcza miesa. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: MYSZY W TESCO! 22.09.05, 22:00 Szczerze mówiąc, odpowiedź brzmi jak kpina. Bomi w Cliff ( mały w Europlex), albo Piotr i Paweł w Jankach. Lokalnie, pozostaje tylko pasaż Wąwozowa/Stryjeńskich. Leclerc/Tesco/Albert/Auchan z grubsza ten sam poziom. Jeszcze Winniczek w starej papierni w Konstancinie, ale to już zupełnie co innego - slow-food. Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: 23.09.05, 08:24 Z marketów (mniejszych) jest jeszcze: a) Albert w Centrum Ursynów/ b) Globi/Chapion przy Belgradzkiej c) Sieć sklepów MarcPolu Jan-w napisał: > Lokalnie, pozostaje tylko pasaż Wąwozowa/Stryjeńskich. Oj... nie zgodziłbym się z tym... To akurat stwierdzenie dotyczy tej części Ursynow gdzie mieszkasz i to nie do końca... Po drugiej stronie Kabat - przy Dembego istnieje sobie sklep Artus - jest naprawde przyzwoicie zaopatrzony (nie tylko w podstawowe produkty ale i asortyment ciut bardziej wymyślny ), towar zawsze świeży, sklep otwarty w dogodnych godzinach, ceny nie za wysokie - ogólnie super [niektórych irytyują smutni panowie, obserwujący wnętrze sklepu i klientów - ot taka 'ochrona' ]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: IP: 83.238.11.* 23.09.05, 12:22 Artus!!! To najgorszy chłam jaki widziałem. Nie dosyc, że ceny z kosmosu na wszystko op pieczywa po piwo, wędline, ser zółty. Ceny maja tam z czapy a pozatym wędlinka i mięsko to chyba leżakuje jakiś czas w tym sklepie. Naprawde nie polecam mieszkam obok i wiem co to za SKLEP. Najpotrzebniejsze artykuły można tam kupic ale i tak bym się zastanawiał czy kupic rolke papieru toaletowego. Nie polecał słaby w dym Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: 23.09.05, 17:13 Ja i moja rodzina akurat chwalimi sobie Artusa... I sądząc po liczbie klientów odwiedzających sklep - nie tylko my... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Re: MYSZY W TESCO! IP: *.pl.bauer.com / 217.153.130.* 23.09.05, 10:30 Głupio się przyznać, ale jeżdżę do Auchan w Piasecznie. Jakoś ten sklep bardziej mi leży... Nawet jak cenę reklamowalem tuż przed zamknięciem to panie były miłe i sprawdzily wszystko co trzeba. Wiele razy kupowałem tam w akcjach wyprzedaży, np. ekspres do kawy Philipsa za 80 zł (normalnie w sklepach po 199 zł) nowy w pudełku nie macany:))) Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: MYSZY W TESCO! 23.09.05, 09:38 skoro jest tak źle, to po co tam chodzisz???? nie rozumiem: fatalny sklep, fatalna obsługa, a Ty jak męczennik idziesz tam zostawiac swoją kasę... a co do myszy, to nic w tym nadzwyczajnego - jest ciepłe miejsce pełne jedzenia bez naturalnych wrogów, to kto z Was na miejscu tych myszy by nie skorzystał??? mówicie o wyzysku pracowników - po co ten wyzysk propagujecie kupując u wyzyskiwaczy? Ludzie, jest wolny rynke, i taki wybór sklepów, trargowisk itp. Rozumiem ludzi pracujących cały dzień, ale Wy piszecie, że zakupy robicie w południe - czy w południe na Ursynowie czynne jest tyllko TESCO??? Odpowiedz Link Zgłoś