Dodaj do ulubionych

W SYLWESTRA ZNALEZIONO PSA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 10:51
Dnia 31.12.2005r. na warszawskim Ursynowie dokładnie na skrzyżowaniu KEN i
Belgradzkiej błąkał się terrierkowaty mieszaniec.
Pies jest młody, kolor pieprz i sól. Znaleziony został w małej kolczatce.
Jest wykastrowany.
Psiak ma ranną łapę.
znalazły go dziewczyny z dogo czyli Ingusia (te co adoptowały niebieskookiego
Frodo).
Psiaka przywiozły do nas.
Może ktoś go kojarzy.

Zdjęcia pod asresem:
www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19923
Obserwuj wątek
    • Gość: doddy Re: W SYLWESTRA ZNALEZIONO PSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 14:05
      Może ktos go zna?
      • Gość: asnka Re: W SYLWESTRA ZNALEZIONO PSA IP: *.chello.pl 02.01.06, 21:16
        No niestety nie znam tego psa ale mam pomysł: może można pójść z nim w okolice
        Małej Łąki i jeżeli on z tamtej okolicy to powinien sam poprowadzić do domu. A
        i możnaby tam popytać ciecia.
        • tvtotal2 Re: W SYLWESTRA ZNALEZIONO poradnik.. 02.01.06, 22:14
          ..savoir-vivre'u

Gość portalu: asnka napisał(a):
          >..A i możnaby tam popytać ciecia.

No śliczny kwiatuszek :) żeby było poprawniej politycznie >> "gospodarzy domów"
          popytaj..
          • Gość: doddy Re: W SYLWESTRA ZNALEZIONO poradnik.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 09:45
            Niestety pies jest w hotelu dla zwierząt 60km od Wawy.

Jest jednak koljny trop właściciela psa.
    • cpt1 Re: W SYLWESTRA ZNALEZIONO PSA 04.01.06, 08:36
      Ja tego psa widziałam 31.12 ok godz. 11-12 koło Metra Imielin.
      • lewe_oko Re: W SYLWESTRA ZNALEZIONO PSA 04.01.06, 10:12
        A na Stokłosach (tuż przy metrze) ciągle widzę błąkającego sie wilczura
        kulejącego na jedną łapę. Co gorsze wiem kto jest właścicielem - pewien pijak z
        Zamiany. I co tu zrobić? Za jakiś czas weźmie go domu, znowu skopie i tak bez
        przerwy. Nie wiem dlaczego, każdy menel w Polsce musi mieć psa. To chyba nie
        miłość do zwierząt...
        • java9 Re: W SYLWESTRA ZNALEZIONO PSA 04.01.06, 10:25
          Nóż mi się w kieszeni otwiera jak widzę takie historie, jakem zwykle
          uprzejna i spokojna, tak w takich sytuacjach mam ochotę skopać tyłek menelowi.
          Nic mnie tak nie potrafi wkurzyć jak widok człowieka znęcającego się nad
          zwierzęciem.

Przy okazji - wybieram się do schroniska dla zwierząt w celu pomocy im
          w tych trudnych zimowych dniach .
          Mam prośbę do wszystkich, którzy mają w domu i chcą się pozbyć:
          starych kocy,poduch,ręczników,kołder itp rzeczy, które mogłyby posłużyć
          psiakom za legowisko - skontaktujcie się ze mną na priva ( java9@gazeta.pl).

• Gość: aaa Re: W SYLWESTRA ZNALEZIONO PSA IP: *.chello.pl 04.01.06, 13:14
            Lewe Oko jeśli wiesz kto jest "właścicelem" zwierzaka to zgłoś ta sprawę do
            TOZ-u. Napewno spokojniejsze życie psiak będzie miał w schronisku niz z
            pijaczyną. A napewno co dzień dostanie miske jedzenia czego pewnie nie ma w "domu"
            • lewe_oko Re: W SYLWESTRA ZNALEZIONO PSA 04.01.06, 13:29
              Nie znam jego imienia i nazwiska, nie znam też numeru mieszkania. Wiem tylko, w
              którym mieszka bloku i jak wygląda. Pies się często błąka chociażby dziś rano -
              potem znika (wraca do domu)... Mam opory przed zabraniem go z ulicy, a strasznie
              mi go żal. Pies jest głodny i bity - tego jestem pewna. A jego pan jest chyba
              obecnie w ciągu, widziałam go przed Sylwestrem w strasznym stanie przy Roninie...
              • java9 Re: W SYLWESTRA ZNALEZIONO PSA 04.01.06, 14:08
                Nie mam niestety warunków na psa
                ( wychodzę rano wracam wieczorem,sam by siedział całe dnie),
                w innym przypadku nie wahałabym się.
                A ten pies to tak sobie biega po okolicy czy bywa gdzieś częściej,
                np pod jakimś sklepem ?
                • lewe_oko Re: W SYLWESTRA ZNALEZIONO PSA 04.01.06, 14:27
                  Biega między Roninem (Va Bene), metrem Stokłosy a okolicznymi blokami... Wilczur
                  - kuleje na jedną nogę.
                  • Gość: doddy PIES POJECHAŁ DO NOWEGO DOMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:40
                    Z uwagi na fakt braku środków na utrzymywanie terierkowatego w hotelu dla
                    zwierząt, zmuszeni byliśmy do szukania w trybie pilnym nowego domu dla psa.
                    Właściciel do dziś dnia po psa się nie zgłosił mimo setek wywieszonych
                    ogłoszeń.
                    Terierkowaty ma super domek z ogródkiem u boku kochającego Pańcia.
                    • java9 Re: PIES POJECHAŁ DO NOWEGO DOMU 08.01.06, 21:47
                      :))) super, że ma nowy dom :)
                      mój psiak był do niego bardzo podobny :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka