Dodaj do ulubionych

mechanik samochodowy

IP: *.chello.pl 02.01.06, 21:04
Znacie dobrego mechanika z warsztatem na Ursynowie?
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: mechanik samochodowy 02.01.06, 21:20
      użuj wyszukiwarki
      • Gość: ursynowianka Re: mechanik samochodowy IP: *.chello.pl 02.01.06, 21:37
        Bardzo dziekuje za rade, z tym samym efektem moge uzyc ksiazki telefonicznej.
        Jak zauwazyles nie prosze o adresy warsztatow, ale o polecenie mechanika
        godnego zaufania. Czyz nie od tego sa lokalne fora?
        • jan-w Re: mechanik samochodowy 02.01.06, 21:39
          Do tego. Ale właśnie takie informacje, były wielokrotnie na tym forum omawiane.
          • Gość: ursynowianka Re: mechanik samochodowy IP: *.chello.pl 02.01.06, 21:40
            A moge poprosic o blizsze szczegoly? Bo wyszukiwarka sie wypiera.
            • jan-w Re: mechanik samochodowy 02.01.06, 21:50
              Oczywiście:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=17431100
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=28158815
              Pozdrawiam :-)
    • Gość: a fe Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 08:50
      Janie-W,człowiek się pyta to niech mu ktoś odpowie a nie Ty go od razu
      dołujesz.Bez przesady z tą wyszukiwarką,zaczynają Mnie mierzić takie
      stwierdzenia.Ja niestety nie znam mechanika godnego polecenia i sam chetnie bym
      takiego poznał.
      • lewe_oko Re: mechanik samochodowy 03.01.06, 09:58
        Ależ zauważ, że watek funkcjonuje - a więc jego autor może liczyć na pomoc
        forumowiczów. A przypomnienie o wyszukiwarce lub wrecz podanie linków to forma
        pomocy, czyż nie?
        • kalbar911 Re: mechanik samochodowy 08.03.06, 19:36
          Znam jedynie warsztat blacharsko-lakierniczy na Ursynowie obok Geant.
          www.blacharstwo.za.pl
          • gigaflops Re: mechanik samochodowy 10.03.06, 12:43
            I jak ten warsztat blacharski? Poleca pan go? Mam do zrobienia drobną naprawę
            samochodu, i właśnie szukam czegoś na Ursynowie.
            • kalbar911 Re: mechanik samochodowy 10.03.06, 15:17
              warsztat polecam!
              • gigaflops Re: mechanik samochodowy 13.03.06, 22:39
                no tak - wlasciciel poleca swoj warsztat:

www.blacharstwo.za.pl/kontakt.html
                mysle ze Ursynowianka myslala raczej o POLECENIU mechanika, a nie o REKLAMIE...
                • jan-w Re: mechanik samochodowy 13.03.06, 22:48
                  ! ;-)))
                  • kalbar911 Re: mechanik samochodowy 14.03.06, 09:06
                    a właściciel siebie nie może polecać :D nie jestem właścicielem ale jego synem
                    ale mniejasza o to :) wiem jak są naprawiane auta u ojca to polecam... pozdrawiam
                    • jan-w Re: mechanik samochodowy 14.03.06, 09:10
                      Może. Ale wtedy to się nazywa reklama.
                    • vei Re: mechanik samochodowy 14.03.06, 11:03
                      a jakie ceny?
                      ile zaplace np za zrobienie zderzka? trzeba skleic i na nowo polakierowac
                      • kalbar911 Re: mechanik samochodowy 14.03.06, 12:44
                        nie chce robić reklamy jak komuś się nie podoba to niech atek zostanie
                        usunięty!!! a co do zderzaka do zależy od rodzaju lakieru ale cena około 300-350
                        zł naprawa z lakierowaniem i demontaż plus montaż!
                        • vei Re: mechanik samochodowy 14.03.06, 14:13
                          dzieki za informacje:)
                          jesli powolam sie na Ciebie to dostane zniżkę?:)
                          • kalbar911 Re: mechanik samochodowy 14.03.06, 14:15
                            cena jest i tak juz po zniżce ponieważ nie jest liczone za spawanie zderzaka!...
                            ale nie wiem podjedż na miejsce to sie okaze czy jakaś zniżka jest czy nie... ja
                            nic nie obiecuje!
                            • vei Re: mechanik samochodowy 14.03.06, 14:17
                              ok, dzieki
                              • milou_milou Re: mechanik samochodowy 15.03.06, 17:56
                                Polecam ten warsztat ze wzgledu na
                                a.nie-cwaniackie podejscie do klienta
                                b.niewygorowane ceny
                                c.dobra lokalizacje dla osob z Ursynowa i okolic
                                d.bardzo szybki termin realizacji
                                e.wykonanie poprostu idealne

pozdrawiam
                                • kalbar911 Re: mechanik samochodowy 15.03.06, 19:24
                                  o jak miło za takie opinie, można znać marke samochodu, może skojarze?

pozdrawiam
                                  • vei Re: mechanik samochodowy 15.03.06, 21:37
                                    w jakich godzinach pracuje ten zaklad?, bo na stronie nie znalazlam
                                    • kalbar911 Re: mechanik samochodowy 16.03.06, 08:25
                                      już od 7 rano, a nie ma ustalonej godziny dokładnie do której. Właściciel
                                      mieszka na miejscu więc można wpaść i wieczorem po wcześniejszym tel.
                                      poinformowaniu!
                                      • niezabudka34 do kalbar 19.03.06, 14:36
                                        Czy ten telefon kom jest aktualny? Nie moge sie dodzwonic.
                                        • kalbar911 Re: do kalbar 19.03.06, 16:29
                                          tel kom jak najbardziej jest aktualny, jeśli jakiś problem z połączeniem to
                                          prosze próbować na stacjonarny.
                                          • kalbar911 Re: do kalbar 19.03.06, 16:33
                                            blacharstwo.za.pl/kontakt.html
                                            • vei mogę pochwalić ten zakład 31.03.06, 09:42
                                              wprawdzie zanim odebralam samochod trzeba bylo zrobic drobną poprawkę, ale
                                              efekt koncowy swietny:) cena przyzwoita. Polecam
                                              • slodziuchna Re: mogę pochwalić ten zakład 09.01.07, 09:18
                                                ooo ja też mogę pochwalić ten przy geancie :))) jakość + cena = zadowolona :)

www.blacharstwo.za.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka