Gość: dorotazu IP: *.chello.pl 09.01.06, 09:30 Wiecie skąd ten dym?? mieszkam na kazury i nawet nie da sie otworzyc okna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ernest_pierwszy Re: Dym nad ursynowem??? 09.01.06, 10:26 U mnie na Kabackim Dukcie TO SAMO! DYM, jak jakiś koks, nie ma szans na otwarcie okna:( Jak na Śląsku pod hutą:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Dym nad ursynowem??? IP: *.aster.pl 09.01.06, 13:16 Prawdopodobnie bezdomni kolo kosciola lub w lasku brzozowym dogrzewaja się i palą jakieś śmierdzące opony lub inne przewody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Dym nad ursynowem??? IP: *.aster.pl 09.01.06, 15:03 A w ktorym miejscu mieszkacie, bo u mnie na Kazury blisko Stryjeńskich nic nie czuć. Przed momentem wróciłam do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Dym nad ursynowem??? IP: *.aster.pl 09.01.06, 19:01 Właśnie w Kurierze Warszawskim podali, że dziś rano nad Warszawą unosił się smog i nic na to nie poradzimy, jeśli będzie jeździło tyle samochodów. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: Dym nad ursynowem??? 09.01.06, 21:39 Smog? To jest wielce prawdopodobne. Miałem takie skojarzenie rano. Ale podejrzewam, że samochody mają chyba niezbyt wielki związek z tym faktem Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Dym nad ursynowem??? 09.01.06, 21:48 Wiadomość w Kurierze była nieścisła. Mam potwierdzone informacje, że to był smok. Latał nad Ursynowem, ział ogniem i szukał jakiejś szkoły (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dym nad ursynowem??? IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 10:12 jan-w napisał: > Wiadomość w Kurierze była nieścisła. Mam potwierdzone informacje, że to był smo > k. > Latał nad Ursynowem, ział ogniem i szukał jakiejś szkoły (?) powiedział co wiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
prawe_ucho Re: Dym nad ursynowem??? 10.01.06, 10:24 Gość portalu: gość napisał(a): > jan-w napisał: > > > Wiadomość w Kurierze była nieścisła. Mam potwierdzone informacje, że to b > ył smo > > k. > > Latał nad Ursynowem, ział ogniem i szukał jakiejś szkoły (?) > > powiedział co wiedział... wpisz smok w okienko, wybierz zakres lat, zaznacz kóleczko w polu autor wpisz jan-w. Odpowiedz Link Zgłoś
oblesnik Re: Dym nad ursynowem??? 10.01.06, 14:30 Jan-w tu sobie dowcipkuje, a ciekawe na jakie paliwo ma ogrzewanie w swoim domku pod Lasem Kabackim? Ten przedwczorajszy dym pochodzil oczywiscie z kominow domkow stojacych pod lasem, ktore widocznie sa opalane weglem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etka Re: Dym nad ursynowem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 08:42 U nas na Imielinie w nocy tez nie daje sie uchylic okna, bo śmierdzi niesamowicie. Podejrzewam, ze ktoś w nocy pali w jakiejś kotłowni. W nocy, żeby nie było widac dymu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imielin Re: Dym nad ursynowem??? IP: *.chello.pl 10.01.06, 09:21 a mnie nie przeszkadza, pachnie tak jakby ktoś palił w kominie drewnem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etka Re: Dym nad ursynowem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 09:32 Raczej starymi oponami. Odpowiedz Link Zgłoś