Dodaj do ulubionych

Wyniki badań

19.03.06, 16:37
Na jesieni zeszłego roku przeprowadzaliśmy internetowe badania dotyczące
zakorkowania Warszawy - są już wyniki:
siskom.waw.pl -> Aktualności
Obserwuj wątek
    • oblesnik Re: Wyniki badań 20.03.06, 12:46
      Wypchaj sie tymi wynikami. Ja tez jestem za budowa wewnetrznej obwodnicy, ale
      jednoczesnie trzeba poprowadzic obwodnice zewnetrzna dla ruchu tranzytowego.
    • siskom_nie Re: Wyniki badań 20.03.06, 18:39
      Tyle czasu i nakładów, żeby dokonać speltakularnego odkrycia, że w Warszawie są
      korki i że najskuteczniejszym i sprawdzonym lekarstwem na nie jest rozwój sieci
      metra i tramwajów. Zawsze tak sensownie wydajecie pieniądze?
      • tarantula01 Re: Wyniki badań 26.03.06, 15:43
        siskom_nie napisała:

> Tyle czasu i nakładów, żeby dokonać speltakularnego odkrycia, że w Warszawie
        > są korki i że najskuteczniejszym i sprawdzonym lekarstwem na nie jest rozwój
        > sieci metra i tramwajów. Zawsze tak sensownie wydajecie pieniądze?

A czy te 100 (sto) czy 200 (dwieście) zł nie zostało wydane sensownie?
        • siskom_nie Re: Wyniki badań 27.03.06, 08:47
          tarantula01 napisał:

> siskom_nie napisała:
          >
          > > Tyle czasu i nakładów, żeby dokonać speltakularnego odkrycia, że w Warsza
          > wie
          > > są korki i że najskuteczniejszym i sprawdzonym lekarstwem na nie jest roz
          > wój
          > > sieci metra i tramwajów. Zawsze tak sensownie wydajecie pieniądze?
          >
          > A czy te 100 (sto) czy 200 (dwieście) zł nie zostało wydane sensownie?

Te złote to jakaś wspólna jednostka czasu i nakładów? Jak to przeliczyłeś?
          A sens? Nie ma sensu w wyważaniu otwartych drzwi. Choćby i miało to kosztować
          złotówkę, jeśli tak nisko cenicie swój czas. Szkoda tej złotówki.
    • pieszkulawanoga Re: Wyniki badań, p. Goebels, zamilknij wreszcie 21.03.06, 01:54
      klamstwo powtorzone 1000 razy, staje sie prawda
      Goebels
    • martinez1986 Re: Wyniki badań 27.10.15, 14:43
      Z tego co wiem na znanywynik.pl można wpisać swój wynik i do tego jest interpretacja lekarska i książkowa. To nie jest spam, bo mam pewność że, tam na pewno uzyskasz pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka