Dodaj do ulubionych

POLECAM w naszej okolicy

28.06.06, 10:41
Wątek specjalnie po to, żeby wpisywać punkty usługowe godne polecenia w
naszej okolicy.
Obserwuj wątek
    • bri Agencja ubezpieczeniowa DECYLION 28.06.06, 10:45
      Bardzo polecam agencję ubezpieczeniową Decylion przy ul. Rostworowskiego 12
      (0602 644 759). Korzystam z ich usług od kilku lat i zawsze jestem mile
      zaskoczona ich profesjonalizmem. Są czynni w godzinach kiedy pracujący człowiek
      ma czas coś załatwić (15:00-20:00). Sami dzwonią do mnie, żeby przypomnieć o
      upływającym terminie zapłaty za ubezpieczenie samochodu. W swoim kantorku mają
      małe muzeum ubezpieczeń - ciekawie to zobaczyć.
      • wrublik35 Re: Agencja ubezpieczeniowa DECYLION 29.06.06, 13:46
        Potwierdzam to co przedmówca pisał o agencji.
        2 lata temu ubezpieczyłem tam samochód, od tej pory jeśli cokolwiek mam ubezpieczyć idę w ciemno do DECYLION.

Wrublik
    • bri Re: POLECAM w naszej okolicy 29.06.06, 10:00
      Ten pan od ubezpieczeń nie jest moim znajomym. W zeszłym roku miałam problem bo
      nie zdążyłam na czas opłacić OC a wszystkie agentury zamykały mi się przed
      nosem o 18:59 i miały w dupie moje błagania. Naprawdę pomyślałam sobie, że może
      się komuś przydać ta informacja. Skoro uważasz, że to nie na miejscu to pisałam
      już - skasuj cały wątek.

Moje poprzednie osiedle miało swoją stronę i tam była właśnie taka sekcja:
      polecam/odradzam. Tutaj oczywiście Ty decydujesz o dozwolonych tematach i nie
      interesuje Cię nawet opinia innych na temat. Proszę bardzo - pisz sobie sam dla
      siebie.
      • lazurowa1 Re: POLECAM w naszej okolicy 29.06.06, 11:42
        okej, zatem nie kasuję.
        Jeżeli ktoś obcy będzie chciał coś zareklamować, to usunę. Ale jeżeli chodzi o
        osoby znane z forum, to ok. Nie komplikujmy życia i nie obrażajmy się na
        siebie. Smile! :-)
    • bri Re: POLECAM w naszej okolicy 29.06.06, 10:11
      W moim odczuciu, Twoje zachowanie jako moderatora, skutecznie zniechęca do
      jakiejkolwiek aktywności na tym forum.
    • alefajnie Re: POLECAM w naszej okolicy 30.06.06, 08:59
      Jako sąsiad zza ulicy (Laz. 183) mogę Wam polecić na spacery małpi gaj na
      WACIE. Jest tam też basen, który nie jest zbyt nowoczesny, ale za to luźny i
      można spokojnie popływać. Natomiast w budynku pogotowia jest niedroga apteka
      (tylko nie można płacić kartą). Polecam też Panią fryzjerkę z tego samego
      budynku, jest stosunkowo droga, ale świetnie strzyże (ma też solarium którym
      się w ogóle nie chwali). Ciekawe czy Wasz moderator to usunie...
      • bri Re: POLECAM w naszej okolicy 30.06.06, 09:42
        Chodzi o fryzjerkę w budynku pogotowia? Czy tą w salonie Dermiki?
        • alefajnie Re: POLECAM w naszej okolicy 30.06.06, 10:53
          pogotowia
    • alefajnie hydrauliczny 30.06.06, 12:23
      Na Waszym etapie urządzania mogę jeszcze polecić sklepik hydrauliczny w
      pobliżu. Jest na ul. Dywizjonu 303. Jak skręcicie w lewo w Dywizjonu to po ok.
      200-300 m będzie po prawej stronie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka