bri 28.06.06, 10:41 Wątek specjalnie po to, żeby wpisywać punkty usługowe godne polecenia w naszej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Agencja ubezpieczeniowa DECYLION 28.06.06, 10:45 Bardzo polecam agencję ubezpieczeniową Decylion przy ul. Rostworowskiego 12 (0602 644 759). Korzystam z ich usług od kilku lat i zawsze jestem mile zaskoczona ich profesjonalizmem. Są czynni w godzinach kiedy pracujący człowiek ma czas coś załatwić (15:00-20:00). Sami dzwonią do mnie, żeby przypomnieć o upływającym terminie zapłaty za ubezpieczenie samochodu. W swoim kantorku mają małe muzeum ubezpieczeń - ciekawie to zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wrublik35 Re: Agencja ubezpieczeniowa DECYLION 29.06.06, 13:46 Potwierdzam to co przedmówca pisał o agencji. 2 lata temu ubezpieczyłem tam samochód, od tej pory jeśli cokolwiek mam ubezpieczyć idę w ciemno do DECYLION. Wrublik Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: POLECAM w naszej okolicy 29.06.06, 10:00 Ten pan od ubezpieczeń nie jest moim znajomym. W zeszłym roku miałam problem bo nie zdążyłam na czas opłacić OC a wszystkie agentury zamykały mi się przed nosem o 18:59 i miały w dupie moje błagania. Naprawdę pomyślałam sobie, że może się komuś przydać ta informacja. Skoro uważasz, że to nie na miejscu to pisałam już - skasuj cały wątek. Moje poprzednie osiedle miało swoją stronę i tam była właśnie taka sekcja: polecam/odradzam. Tutaj oczywiście Ty decydujesz o dozwolonych tematach i nie interesuje Cię nawet opinia innych na temat. Proszę bardzo - pisz sobie sam dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
lazurowa1 Re: POLECAM w naszej okolicy 29.06.06, 11:42 okej, zatem nie kasuję. Jeżeli ktoś obcy będzie chciał coś zareklamować, to usunę. Ale jeżeli chodzi o osoby znane z forum, to ok. Nie komplikujmy życia i nie obrażajmy się na siebie. Smile! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: POLECAM w naszej okolicy 29.06.06, 10:11 W moim odczuciu, Twoje zachowanie jako moderatora, skutecznie zniechęca do jakiejkolwiek aktywności na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
alefajnie Re: POLECAM w naszej okolicy 30.06.06, 08:59 Jako sąsiad zza ulicy (Laz. 183) mogę Wam polecić na spacery małpi gaj na WACIE. Jest tam też basen, który nie jest zbyt nowoczesny, ale za to luźny i można spokojnie popływać. Natomiast w budynku pogotowia jest niedroga apteka (tylko nie można płacić kartą). Polecam też Panią fryzjerkę z tego samego budynku, jest stosunkowo droga, ale świetnie strzyże (ma też solarium którym się w ogóle nie chwali). Ciekawe czy Wasz moderator to usunie... Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: POLECAM w naszej okolicy 30.06.06, 09:42 Chodzi o fryzjerkę w budynku pogotowia? Czy tą w salonie Dermiki? Odpowiedz Link Zgłoś
alefajnie hydrauliczny 30.06.06, 12:23 Na Waszym etapie urządzania mogę jeszcze polecić sklepik hydrauliczny w pobliżu. Jest na ul. Dywizjonu 303. Jak skręcicie w lewo w Dywizjonu to po ok. 200-300 m będzie po prawej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś