anusiamilusia 01.01.07, 14:16 szukam namiarów, wiem że jest gdzieś na Kabatach, możecie mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: Grota solna 01.01.07, 16:37 anusiamilusia napisała: > szukam namiarów, wiem że jest gdzieś na Kabatach, możecie mi pomóc? fajna sprawa, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: Grota solna 03.01.07, 19:13 lekarz alergolog powiedział mi, że równie dobrze mogę po prostu przelać im kasę i się nie fatygować. Godzina wdychania jodu tygodniowo czy nawet dwie nic nie da . Lepiej odłożyć i pojechać nad morze Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: Grota solna 03.01.07, 20:33 ja tez slyszalam od lekarza ze to straszna "sciema". Morze natomiast rzeczywiscie polecam !!! Odpukac !!! Moj syn w tym roku byl ponad miesiac nad morzem i tak jak zeszly rok non stop mial katar (dlatego go tak mocno morsko potraktowalam+2 razy kapsulka tranu codziennie od wiosny...), tak teraz ODPUKAC !!!! nic a nic (fakt ze mnie tez nic nie bierze, a nie bylam nad morzem poza w sumie 4 godzinami pomiedzy droga nad i z powrotem...) Odpowiedz Link Zgłoś
java9 Re: Grota solna 08.01.07, 11:03 Oj tak, wypoczynek nad morzem to jest coś co zawsze dodaje energii. Ja w tym roku spędziłam całe dwa tygodnie na plaży ( akurat tak mi się pogoda super trafiła) i teraz widzę ile mi przybyło sił witalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: Grota solna 08.01.07, 19:18 a znasz jakies miejsce bez folkloru "nadmorsko-wczasowego" ? Mnie tlumy przeciskajace sie wsrod straganow i innych standow z okularami tudziez pirackimi kasetami doprowadzaja do takiej furii ze jak dojezdzam nad morze to po godzinie mam ochote zwiewac, i tak co roku niemalze robie te tysiac kilometrow w ta i z powrotem, bo nie moge zdzierzyc tego folkloru-juz wole Warszawe bo w wakacje jest pusta i mila... Jako tako jest w Juracie, ale tez tlok, natlok reklam, gofrow i innych frytek z bita smietana, plus walacy po uszach hip hop, albo inne letnie przeboje BRRRRRR Poza tym morze lubie... Odpowiedz Link Zgłoś