idole 19.01.07, 10:02 Prosze o opinie o ćwiczeniach dla kobiet w ciąży na basenie AquaRelax. Czy ciekawie prowadzone, czy warto sie zapisać i lie kosztują?. A moze gdzieś na Ursynowie mają coś innego, bardziej interesującego dla cięzarnych?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puella11 Re: Opinie o zajęciach dla kobiet w ciąży -Wilczy 19.01.07, 15:24 Serdecznie zapraszam na zajęcia "Akywne 9 miesięcy" do klubu Puella mieszczącego się przy ul. Kabacki Dukt 7. Zajęcia odbywają się w poniedziałki i środy o godzinie 17.00, chronione są autorskim programem Kasi Sempolskiej, więcej szczegółów na temat prowadzonych zajęć dowie się Pani na stronie www.aktywne9miesiecy.pl. Poza tym zapraszam na ćwiczenia na siłownię, gdyż wszyscy instruktorzy zostali przeszkoleni w zakresie treningu dla kobiet ciężarnych. Zachęcam do odwiedzenia naszej strony www.puella.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mzieli Puella-polecam!! 19.01.07, 17:11 Chodziłam na zajęcia dla kobiet w ciąży do Puelli i byłam bardzo zadowolona!!! Pomagają zwłaszcza na kręgosłup Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia11 Re: Puella-polecam!! 24.01.07, 16:33 szkoda tylko że godzina 17 jest dla osób pracujących nieosiągalna. Może kiedyś będą powiedzmy o 18:) albo w weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś
idole Re: Puella-polecam!! 25.01.07, 08:54 dokładnie, ta godzina niestety zupełnie mi nie pasuje, pracując do 16 nie dam rady dojechac, szkoda bo takie zajęcia bardzo mnie interesują. A może jakaś Pani chodzi/chodziła na basen na zajęcia dla kobiet w ciaży, jak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
annab11 Re: Opinie o zajęciach dla kobiet w ciąży -Wilczy 25.01.07, 16:48 Co prawda uczestniczyłam w tych zajęciach ponad 2 lata temu, ale byłam z nich bardzo zadowolona. Fajny instruktor, ciekawe i odprężające zajęcia. Nie pamiętam, ile kosztowały, ale nie były to chyba jakieś duże pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś