turtle3 26.06.07, 20:23 świeci jak żarówa! widzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: ALE tęcza!! 26.06.07, 20:28 Wyprzedziłeś mnie! Właśnie podszedłem do komputera, aby założyć taki wątek. :-) Tęcza fantastyczna, na wschodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mio69 Re: ALE tęcza!! 27.06.07, 21:10 src="fotoforum.gazeta.pl/photo/0/cb/pj/lnsr/gCaioQwbkDMdhuH9SB.jpg" alt="DSCN2982" title="DSCN2982" /></a> src="fotoforum.gazeta.pl/photo/0/cb/pj/lnsr/c0VvNVAMD0zAiJYfRB.jpg" alt="DSCN2992" title="DSCN2992" /></a> src="fotoforum.gazeta.pl/photo/0/cb/pj/lnsr/AwuZtVEkIHBdD8AgOB.jpg" alt="DSCN3002" title="DSCN3002" /></a> na ostatnim zdjęciu widać podstawę 2 tęczy :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 mio;) 12.07.07, 11:21 z prawdziwą przyjemnością obejrzałam zaległe zdjęcia!!! Ślicznie było, a kolory takie żywe, no, jak namalowana. Bardzo lubię tęcze i jak je widzę, uważam je za dobry znak. Odpowiedz Link Zgłoś
mio69 Re: mio;) 12.07.07, 12:16 cieszę się, że zdjątka się podobały. Co do widoku, to też mi się podoba :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: ALE tęcza!! 26.06.07, 20:53 a widzicie te chmury?!?!?!? a te kolory?!?? ja pierdziu! coś fantastycznego!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: ALE tęcza!! 27.06.07, 09:47 Turtle3! Cytują twój post, w dzisiejszej Gazecie Stołecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
turtle3 Re: ALE tęcza!! 27.06.07, 12:07 woooow! po raz kolejny zostałem mega-gwiazdą, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
turtle3 Re: ALE tęcza!! 27.06.07, 12:20 a kurka, twórcy neologizmów z Wyborczej zrobili ze mnie "forowicza", no chyba że nie nadążam za trendami językowymi i takie słowo już funkcjonuje Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: ALE tęcza!! 27.06.07, 21:32 moim zdaniem to chore ze piszecie o tym na forum...nie mam co robic tylko, gdy cos mnie zachwyca, leciec do kompa i zakładac o tym watek... rozumiem, potem wkleic link do zdjec i komentowac to zjawisko potem, ale w trakcie?? to rodziny nie macie? lub aparatu? juz bym chyba wolała zadzwonic do kogos bliskiego i podzielic sie wzruszeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: ALE tęcza!! 27.06.07, 21:49 Chodziło o to, aby inni, też mogli zobaczyć tę wspaniałą tęczę. Nie każdy cały czas wpatruje się w niebo na wschodzie. Forumowicze to też jak piszesz "nasi bliscy". Aparaty jak widać mamy. Swoje zdjęcia też wkleję jak obrobię. I filmik pokazujący cały łuk tęczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: ALE tęcza!! 28.06.07, 17:55 Moej zdjęcia można objerzeć tu fotoforum.gazeta.pl/uk/t%EAcza,rubeus.html Odpowiedz Link Zgłoś
mio69 Re: ALE tęcza!! 27.06.07, 22:31 kaaarolinko, a któż zmusza Cię do czytania takich postów? Wszak żyjemy w wolnym kraju i możemy pisać o wszystkim. A tęcza jest akurat takim zjawiskiem, że warto o tym wspomnieć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
woykers Re: ALE tęcza!! 29.06.07, 09:19 A wczoraj też widziałem tęcze jadąc Rosoła. Rzecz jasna nie była taka piękna jak ta z przedwczoraj, ale też widać było cały łuk. ---------------------------- probably the best forum in the world (kabaty-moczydło) Odpowiedz Link Zgłoś
mio69 ALE burza była. 03.07.07, 13:31 udało mi sie "złapać" 2 pioruny ;) fotoforum.gazeta.pl/3,0,726997.html i fotoforum.gazeta.pl/3,0,726998.html niestety padły mi aparat i więcej nie udało się już zrobić :( Odpowiedz Link Zgłoś
fa-fik Re: ALE burza była. 03.07.07, 21:17 Jakiej techniki użyłeś żeby złapać pioruny? Ja stałem w oknie z pół godziny i pstrykalem zdjęcia seryjne, ale na żadnym nie uchwyciłem błyskawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
mio69 Re: ALE burza była. 03.07.07, 22:16 stałem w oknie i liczyłem co ile się błyska. Na początku iluminacja była w miarę regularna ;). No i szczęście po prostu miałem :D Na pocieszenie powiem Ci, że zrobiłem ok 100 zdjęć, a efekt widać na 4 :) Później niestety wyczerpały mi się akumulatorki a zapasowe też nie były naładowane :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: ALE tęcza!! 12.07.07, 10:08 kurcze, jak jesteśmy różni.... uważam, acz po fakcie, bo nie dość że nie czytuję regularnie forum, nie patrzę tak często w niebo jak bym chciał no i nie mam taaakiego widoku z okna jak niektórzy forumowicze, że to najlepszy post ostatnich miesięcy. tyle w nim uczucia i piękna. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś