zmartfiona 25.09.08, 19:01 Czy wszyscy macie z nimi problemy? bo do mnie ostatnio nie dochodzą :( I ciut mam juz tego dosyć.. Tzn telefonów do aster mam dosyć :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0golone_jajka Re: faktury aster 26.09.08, 22:41 Do mnie dochodzą. I ciągle opiewają na coraz wyższą kwotę. Płacę prawie 7 dych za podstawowy pakiet!!! Przeczucam się niedługo do spraya - jest 2x tańszy. Ale najpierw zadzwonię to Aster i spytam się co mi zaproponują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: faktury aster 26.09.08, 23:07 1. Dochodzą 2. Jeżeli nie dotrze, możesz ją obejrzeć i wydrukować z wilgi: wilga.aster.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zulus1111 Re: faktury aster 27.09.08, 11:40 Do mnie też dochodzą rzadko. Sprawdzamy w internecie i płacimy. Ale przecież nie ma obowiązku posiadania i umiejętności obsługi komputera w domu i co maja zrobić tacy użytkownicy. Co mają zrobić starsi ludzie? Ciekawe, czy jak ktoś nie zapłaci, to naliczają odsetki? Odpowiedz Link Zgłoś
tvtotal2 Re: faktury aster 27.09.08, 12:19 > to naliczają odsetki? raczej są dość elastyczni. Kilka razy zdarzyło się płacić z opóźnieniem >tydz. i nie robili kłopotu :) Odpowiedz Link Zgłoś