Dodaj do ulubionych

UTWÓRZECIE FORUM ''KABATY'' !!!

19.11.03, 18:38
A może by tak przy okazji ''remontu'' warszawskiego forum utworzyć też
oficjalne forum "Kabaty". Proszę zwróćcie uwagę ,że połowa wątków na
dotyczczasowym forum Mokotów-Ursynów dotyczyła Kabat.

ps. a tak na marginesie to jakis fenomen socjologiczny!!! a tak w ogóle to
ODERWAĆ KABATY OD URSYNOWA !!!
Obserwuj wątek
    • rubeus Re: UTWÓRZECIE FORUM ''KABATY'' !!! 19.11.03, 18:42
      marphi - jest moje forum prywatne kabaty-moczydło, a że admini nie lubia tworzyć nowych bytów, jesli istnieje prywatne - to mogliby ewnetualnie podlinkować do ursynowa,, ale to z głebsza bez sensu...
      • marphi1 Re: UTWÓRZECIE FORUM ''KABATY'' !!! 19.11.03, 18:50
        tyle ,ze na twoim które czasem odwiedzam ...strasznie mały ruch! a watkach
        kabackich oficjalne forum az sie kotłowało!
        • rubeus Re: UTWÓRZECIE FORUM ''KABATY'' !!! 19.11.03, 19:13
          bo ludzie wchodza głownie z sygnaturki mojej, albo z głownego menu forów prywatnych...
          a podlinkowane byłoby popularniejsze...
          • marphi1 Re: UTWÓRZECIE FORUM ''KABATY'' !!! 19.11.03, 19:18
            tak czy siak ruchu tam prawie nie ma
            • Gość: AGA Re: UTWÓRZECIE FORUM ''KABATY'' !!! IP: *.crowley.pl 20.11.03, 16:00
              Nie ma ruchu , bo Rubeus wyczyszcza posty, które mu nie leżą, a mnie w ogóle
              zablokował dostęp.Zachowuje się gorzej niż cenzor , i to w dobie wolnosci
              słowa!!!!Więc lepiej pozostac tam , gdzie jesteśmy .
              • rubeus Re: UTWÓRZECIE FORUM ''KABATY'' !!! 20.11.03, 17:32
                AGA - tu mnie naprawde mocno zirytowałaś !!!!!
                Po pierwsze - ŻADNYCH WYPOWIEDZI NIE USUWAM !!!!!! Ile razy jeszcze bedzie mi wypomianana sprawa z pewnym wątkiem ? He... ile razy się pytam ????
                Po drugie - Nikogo nie blokowałem, nikogo nie banowałem, każdy ma dostep - musisz się po prostu ZALOGOWAĆ na portalu, aby wejść na forum - jak na każde inne prywatne...
                jak się będziesz logowała moge ci nawet dac na dzień prawo moderatora, abyś mogłą sobie zobaczyc wszsytkie teksty na forum...
    • frunze Re: UTWÓRZECIE FORUM ''KABATY'' !!! 20.11.03, 16:13
      Najlepiej to w ogóle utworzyć fora poszczególnych ulic...Poszaleliście. A
      Kabaty należą do Ursynowa, pogódź się z tym.
      • Gość: Sobieski Re: UTWÓRZECIE FORUM ''KABATY'' !!! IP: 62.233.164.* 21.11.03, 07:42
        Niektórym się wydaje ze jak mieszkają na swoich zamknietych osiedlach to juz
        nie śą częścią Ursynowa czy nawet Warszawy.
        Żal mi was mieszkańcy Kabat płacicie grubą kase za mieszkania a z okien
        widzicie okna sąsiadów.
        Jak chcecie odbobiny luksusu to sie przeprowadzcie do Wilanowa.
        • Gość: amo Re: UTWÓRZECIE FORUM ''KABATY'' !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 09:29
          Kabaty to zaden luksus tylko w miare przyzwoita dzielnica, tyle ze Wilanow tez
          nie- obok palacow stoja budy, kazdy plot inny... Jesli chodzi o odzielenie
          Kabat to chyba nie jest dobry pomysl bo trzebaby mnozyc byty administracyjne.
    • Gość: iviwawa Re: UTWÓRZECIE FORUM ''KABATY'' !!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 18:48
      Forum rubeusa ma ten plus, ze trzeba sie logowac. Zauwaz, ze nikt sie nie moze
      podszyc pod Ciebie. I nie ma tak duzo przypadkowych ludzi i postrzelencow.
      • Gość: Rura Re: UTWÓRZECIE FORUM ''KABATY'' !!! IP: *.chello.pl 21.11.03, 20:03
        Tyle tylko,że jak czytałem i potem sprawdziłem- jest cenzurowane. A cenzorek
        to nie zawód- to charakter. No i nie ma się czego Rubeus obrażać- cenzurowałeś
        i cześć.
        • rubeus Bede kląc - mam powód... można nawet wykasować 21.11.03, 20:47
          Żesz k.... m...
          NIC NIE JEST CENZUROWANE. ILE RAZY DO JASNEJ CH.... MAM TŁUMACZYĆ ŻE NIE UPRAWIAM ŻADNEJ CENZURY NA FORUM. NICZEGO NIE USUWAM NAWET OGŁOSZEŃ TYPU KUPIE MIESZKANIE....
          BYŁO NIEPORZUMIENIE Z POSTEM FANKI_KABAT, ALE WYNIKŁO ON Z MOJEJ PIERWOTNEJ KONCEPCJI PISANIA W WĄTKACH NA TEMAT JAKI ZOSTAŁ PODANY W TYTULE.
          PRZECXZYTAJCIE SOBIE DOKŁADNIE CO JEST NAPISANE W TYCH DWÓCH WĄTKACH

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11115&w=5035123
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11115&w=5954073

SZANOWNI FORUMOWICZE-CZEPILASCY - WEŹCIE SIĘ ODE MNIE ODCZEPCIE - ZAPOZNAJCIE SIĘ Z FORUM i JEGO TEMATYKĄ, A NIE POWTARZACIE PLOTKI...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka