Gość: Babe IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.12.03, 17:28 uczciwy! chcę kupić trochę prezentów na gwiazdkę, a we wszystkich sklepach internetowych, ktore odwiedzilam, ceny są dużo wyższe niż w normalnych.... polećcie mi coś! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumba_negro Re: SZUKAM SKLEPU INTERNETOWEGO Z KOSMETYKAMI 05.12.03, 17:56 Do mnie przychodzi na zawołanie konsultantka Avonu. Od 5 lat! Pzdr:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: SZUKAM SKLEPU INTERNETOWEGO Z KOSMETYKAMI IP: *.chello.pl 05.12.03, 22:22 Moja kolezanka prowadzi sklepik z kosmetykami Oriflame'u. Mozna jej zaufac - tyle moge powiedziec :) A sklepik przyjemny calkiem www.sklep.oriflame.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: SZUKAM SKLEPU INTERNETOWEGO Z KOSMETYKAMI 06.12.03, 11:07 www.esentia.pl www.allegro.pl (aukcje internetowe) www.pedet.pl Pozdrawiam F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babe Re: SZUKAM SKLEPU INTERNETOWEGO Z KOSMETYKAMI IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.12.03, 13:05 jak już napisałam na innym forum, wypróbuję tę stronę oriflame; już kiedyś kupowałam w takim sklepie oriflame, ale nie spodobało mi się to, że kosmetyk zapakowali ... w kopertę! A to była woda toaletowa w szklanym flakoniku... nawet nie wiem czy takie rzeczy można tak wysyłać! za to ten sklep wygląda porządnie i nie zapowiada się na to, że dostanę zakupy w kopercie! pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babe Re: SZUKAM SKLEPU INTERNETOWEGO Z KOSMETYKAMI IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.12.03, 22:56 czemu teraz ta strona nie dziala?? :( Odpowiedz Link Zgłoś