Dodaj do ulubionych

Na mszę do internetu

IP: *.versanet.de 21.08.06, 10:03
Najwazniejsze sa numery kont!
Po wplacie otrzymuje sie mailem przepis, jak zrobic domowym sposobem oplatek
do komuni.
Spowiedz (przez email) wysylac do mnie.
Obiecuje rozgrzeszac wszystkich bez wyjatku.
Obserwuj wątek
    • gizberniasty Ja pier...lę! 21.08.06, 15:37
      Niedługo będą (bo gdzieniegdzie już są): msze w radiu, msze w telewizji, msze w
      kinach, msze w internecie, msze w pociagach i autobusach, msze na boiskach,
      msze w szkołach, msze w sejmie, msze na plaży, msze w restauracjach, msze w
      nightclubach, msze na rynku w każdym mieście, msze w supermarketach, msze na
      parkingach strzeżonych, msze w szpitalach i przychodniach, msze na stacjach
      benzynowych, msze na polach uprawnych, msze w kopalniach, msze na bazarach,
      msze na większych skrzyżowaniach itp. itd. itp. itd...

A wszystko w odpowiednich intencjach (i za odpowiednią opłatą).
      • mr.hell jak przekonać do czarnej mszy w urzedzie skarbowym 21.08.06, 16:53
        ?]:O(
      • Gość: Nico Re: Ja pier...lę! IP: *.charite.de / *.charite.de 21.08.06, 18:15
        "msze w nightclubach" ????

Ksiadz przy rurce? ;-)))
      • Gość: karolina Re: Ja pier...lę! IP: 87.65.138.* 21.08.06, 20:43
        Nie przesadzaj! Moim zdaniej to bardzo dobry pomysl. I nikt nie zmusza ciebie,
        czy ludzi ktorzy nie maja na to ochoty na uczestnictwo w takiej mszy. I nie miej
        mnie za dewotke, moherowy beret itp. Kazdy ma prawo do wolnosci i wybierania
        tego, na czym mu zalezy.
        • Gość: wredna Re: Ja pier...lę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 09:47
          Dobry pomysł? Chory pomysł - kochana i nie mający nic wspólnego z wiarą!
          Przeciez pełne uczestnictwo we Mszy, to przyjęcie Komunii sw. czyli pokarmu dla
          duszy!!! Ty jesz codzień, a swoja dusze chcesz zagłodzić?
          Bardzo ładnie, tylko tak dalej klechy, a kościoły będa puste!!!
          Tam gdzie nie ma kultu i szacunku dla Eucharystii, wspólnota parafialna umiera!!!
        • gizberniasty Nikt mnie nie zmusza? 22.08.06, 10:24
          W telewizji coraz więcej czarnych się pojawia. Zmniejsza się ilość normalnych
          rzeczy moge obejrzeć bo panuje pogłębiająca się CENZURA! Za to serwuja filmy o
          zyciu swiętych, reportaże o rozwkicie parafii, filmy o stanie wojennym i o tym
          jak to komuna gnębiła ludzi i tępiła księży. Nawet reklamy są obcinane żeby nie
          były nieprzyzwoite i nie "obrażały" uczuć wierzących, którzy nawiasem mówią
          sami stokroć więcej się gorszą nawzajem.

Na każdej uroczystości, gdzie bym nie poszedł, widzę księdza. Nieważne czy
          państwowa, czy miejska, czy szkolna. I wszystko bez wyjątku jest wyświęcane -
          włącznie z czołgami służącymi do zabijania.

Do konstytucji wpisywane są przykazania kościelne, ustawy tworzone są wedle
          zasad i przykazań religijnego życia. I to nie ważne czy dla wierzących czy nie -
          dla wszystkich. Ograniczane sa moje swobody.

Religia na swiadectwie, religia na maturze, modlitwy w szkołach...

Pieniądze z moich podatków idą na budowy kościołów i innych pomników ludzkiej
          naiwności i bezsensownego marnowania pieniędzy typu Świątynia Opatrzności
          chociaż tego nie chcę.

Nikt mnie nie zmusza?
    • Gość: antysekciarz Re: Na mszę do internetu IP: 80.55.118.* 21.08.06, 17:39
      co za sekciarstwo...
    • Gość: dudek gdzie lezy granica? IP: *.bredband.comhem.se 21.08.06, 21:35
      Moze porod w internecie?
      Maz dzwoni do zony i mowi 3 razy "nie kocham cie",nastepnie do swojej matki i
      mowi "mamo wlasnie sie rozwiodlem, jade do ciebie na obiad z nowa
      zona"..........
    • Gość: kasiorka_pl zamówić mszę przez sieć, płacąc kartą kredytową IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.08.06, 22:40
      zamówić mszę przez sieć, płacąc kartą kredytową - kasa, kasa, kasa, kasa i jeszcze raz kasa
    • rred Na mszę do internetu 22.08.06, 00:52
      Ciekawe kiedy ich w końcu opodatkują. Może wtedy wywieszą jakieś cenniki, bo jak
      na razie to cennik mają jak na tureckim bazarze...
      ---------
      Zarabiaj
    • Gość: Kmita Re: Na mszę do internetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 09:29
      Jak wiem to owieczki strzyże się raz w roku, to dlaczego barany górale
      pozwalają się strzyc na okrągło przez cały rok, może dlatego że są baranami?
    • Gość: aNRa Re: Na mszę do internetu IP: *.tecnet.pl 22.08.06, 10:22
      Twoja wypowiedź jest żałosna i świadczy o tym, że nie masz najmniejszego pojęcia czym jest Komunia święta i spowiedź. Pewnie o pozostałych elementach życia religijnego też nie masz pojęcia. a szkoda...
      • jan.kulczyk Re: Na mszę do internetu 22.08.06, 10:51
        "To był świetny pomysł, bo dzięki temu mogę sprawdzić, czy mój synek faktycznie jest na mszy, czy może stoi z kolegami przed wejściem do kościoła - opowiada pani Monika z Koszęcina, mama 11-letniego Mateuszka."

Posłuchaj, głupia wiejska c@#o z Koszęcina, jeśli twój syn nie chodzi na mszę z własnej potrzeby, to daj mu pograć w piłkę z kolegami albo poczytać książkę, a nie monitoruj go kamerą. Wk@#$ia mnie taki moralny terroryzm katorodziny. Jak dorośnie i zachce mu się Kościoła, sam do niego przyjdzie. A jak nie, to też dobrze. Ale po takich doświadczeniach z kamerą możesz być pewna, że skojarzenia z KK będzie miał jak najgorsze.
      • Gość: Asia Re: Na mszę do internetu IP: *.upc-d.chello.nl 22.08.06, 10:54
        Wlasciwie to taka msza w internecie nie jest zla. PRzeciez nie wszyscy moga isc
        do kosciola, np z powodu choroby. W takiej mszy sie lepiej uczestniczy niz w
        mszy radiowej.
        Ja mieszkam zagranica i chetnie od czasu do czasu wezme udzial w mszy
        prowadzonej po polsku.
    • lch74 Na mszę do internetu 22.08.06, 10:50
      >To był świetny pomysł, bo dzięki temu mogę sprawdzić, czy mój synek faktycznie
      >jest na mszy, czy może stoi z kolegami przed wejściem do kościoła - opowiada
      pani >Monika z Koszęcina, mama 11-letniego Mateuszka.

Jakie zaufanie do swojego dziecka, no no...
    • michalparadowski Na mszę do internetu 22.08.06, 11:24
      Brawo! Następny krok, to chyba możliwość odsiedzenia wyroku w internecie!
      Oczywiście, jak nakaże koalicjantom, przegłosować taki projekt, nieoceniony no
      i oczywiście niezależny (od własnego rozumu, pod warunkiem, że coś takiego mu
      funkcjonuje) pan poseł Kuciński, z inicjatywy wiadomo czyjej.
      Autor:
      Oglądający z otwartą gębą posiedzenia Wysokiego Sejmu
    • Gość: Azi Msza przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 15:24
      A co z komunią? Przecież to chyba najważniejsza część mszy świętej.
      • alek06 Re: Msza przez internet 23.08.06, 15:16
        Bo to co nas podnieca to sie nazywa kasa....
    • Gość: Artek Re: Na mszę do internetu IP: *.eranet.pl 16.03.08, 17:35
      Szkoda że nie transmitują Gorzkich Żali!!!
    • sroka_bez_oka Re: Na mszę do internetu 18.03.08, 12:02
      Amen
    • Gość: ada Re: Na mszę do internetu IP: *.t-mobile.co.uk 14.12.08, 22:52
      Mozna sie wysmiewac z mszy w internecie ja do teg tez sceptycznie
      podchodziła ale teraz zmieniłam zdanie gdyż sam staneła przed faktem
      niemożnosci uczestniczenia we mszy co niedziele a internet daje mi
      ta możliwosc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka