marobin "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Małg... 30.03.10, 21:07 Sto razy wolę Małgorzatę Wyszyńską od tego nadętego bubka Kraśki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marobin Wole Wyszyńską od Kraśki!!!. 30.03.10, 21:11 A ja jak widzę, że prowadzi ten nadęty Kraśko to przełączałem na inny program, a jak Wyszyńska to oglądałem. Większego megalomana od Kraśki nie widziałem - świadczy o nim o jego idiotyzmie i o tej megalomanii to, że się chwalił, że jak JPII umierał to oglądał Kraśke..brak słów! Odpowiedz Link Zgłoś
blanzeflor szkoda, lubiłam ją 30.03.10, 23:16 spokojna, wyważona, piękny uśmiech, miły głos - idealna prezenterka, mam nadzieję, że znajdzie lepszą pracę i nie wierzę w te badania, gdyby rzeczywiście je przeprowadzono, pierwszy do wylotki byłby wybitnie irytujący, sztuczny Kraśko z wadą wymowy i bardzo nieciekawą prezencją nie rozumiem, jakim cudem on się tak trzyma w tej telewizji, choć od początku było widać, że się do niczego nie nadaje, zwłaszcza na wizję no dobra, dziadek aparatczyk, ale przecież to znienawidzony przez piss komuch, poza tym wszyscy dziadka kumple już dawno powymierali, co to za jakiś pieprzony układ/salon/szara sieć wciska nam od lat tego durnego ciućmoka Kraśkę jak go widzę i słyszę, mam odruch wymiotny - znakomity anchor man dla piśdzielskich wiadomości, nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
szfet2 Krasko won! 31.03.10, 04:10 Zdejmijcie z wizji tego nadetego, sliniacego sie pierdole. Co za obciach aby to rzadkie badziewie belkotalo cos na wizji. Gdy tego ciecia malinowego widze - zmieniam kanal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa "Słabo wypadła w badaniach wizerunkowych". Małg... IP: *.icpnet.pl 31.03.10, 21:48 Prowadząc Wiadomosci sie strasznie denerwowała byla spieta i wystraszona, sluszna decyzja Odpowiedz Link Zgłoś