Gość: jim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 09:52 POLONIA MISTRZ 2011 ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kacporek Re: Adrian Mierzejewski: Chcę być polskim Bakero IP: *.ip.jarsat.pl 01.06.10, 09:58 Dobrze gadasz, Adi :) Powodzenia w wielkiej karierze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-x Re: Adrian Mierzejewski: Chcę być polskim Bakero IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.06.10, 11:24 ankim chciał być Bakero? Odpowiedz Link Zgłoś
minasz jaguarzyca beata ma 2 ke czarnych młodych :) 01.06.10, 10:20 to znak na mistrzostwie sie nie skonczy bedzie potrójna korona:) zdobedziemy mistrza, pp ale co bedzie 3cie? stawam na wygranie ligi europejskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Trener "światowego formatu" promuje zawodnika 01.06.10, 10:50 "światowego formatu":)))) Zawodników i trenerów światowego formatu to my mieliśmy przed czterdziestu, no może jeszcze trzydziestu laty. Dzisiaj mamy tylko średniej klasy wyrobników, którzy często swoją pracę traktują jak zło konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Inne pokolenie inna mentalność? IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.10, 11:08 "- To są zawodnicy dużo lepsi technicznie, grają w wielkich klubach, ale piją tę samą wodę, jedzą podobne rzeczy." To mi się podoba. Przecież wiadomo, że hiszpanów nich zn ich nie zrobi, ale to pokolenie zawodników jak Lewandowski, czy Mierzejewski mają już na szczeście inny pogląd na życie. Nie boją sie jak Brożek, chcą grać i walczyć. W piłce reprezentacyjnej liczy się przeważnie bardziej zaangażowanie i walka do końca i mówiąc brzydko zapierdalanie na 110% niż technika. DLatego Holendrzy zawsze pozostają kandydatem do tytułu, a Niemcy ostatnio ciągle są w strefie medalowej, mimo że zawodników światowego formatu u nich nie ma. Jeden Ballack co się wybil w sumie no jeden jest w Realu. Ale oni grają do konca i walczą. tego brakowało u naszych. Wystarczy zobaczyć ostatnie nasze 3 mistrzostwa. Brak chęci, brak walki i wiary. Może z tego mierzejewskiego będize solidny gracz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ties Adrian Mierzejewski: Chcę być polskim Bakero IP: *.acn.waw.pl 01.06.10, 13:02 chłopcze nie próbuj na siłę być napastnikiem, masz super przegląd pola, super zastaw i technikę więc jesteś raczej jak polski Zidane, a nie Bakero ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ember11 Adrian Mierzejewski: Chcę być polskim Bakero IP: *.range86-148.btcentralplus.com 01.06.10, 13:13 Bardzo dobry debiut. Tacy zawodnicy to przyszlosc i nadzieja- dobry prognostyk na EURO'2012. Smuda wie czego chce i ja osobiscie jestem optymista. W grze Miierzejewskiego moim zdaniem bylo juz widac wplyw Bakero. Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Adrian Mierzejewski: Chcę być polskim Bakero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 13:43 Hehe w takich momentach wszyscy jesteśmy Bakero :) HD-Studio Odpowiedz Link Zgłoś