Dodaj do ulubionych

TVN po raz kolejny wyemitowało program Cejrowsk...

• Gość: bolek Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiadom... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 20:01
      Do wszystkich co się oburzają jest TYLKO jedna droga do ZBAWIENIA to CHRZEŚCIJAŃSTWO , wiara w JEDYNEGO BOGA jest ona najkrótsza i najpewniejsza im wcześniej człowiek to zrozumie to lepiej dla niego wszystko inne to iluzja Lucyfer o tym wie bo jest duchem i mąci ludziom w głowach WBIJA CZŁOWIEKOWI PYCHĘ zaślepia jego oczy odciąga ludzi od CHRYSTUSA .Zycie na ziemi jest zbyt krótkie aby je przegrać nie oburzajcie się a zacznijcie wierzyć CHRYSTUS stoi obok Was i czeka jak żebrak o Wasz ruch ku NIEMU. Bracie i Siostro nie zmarnuj swojej szansy na zbawienie jest jeszcze czas .Panie Wojtku szacun.

• signomi.net Re: Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiad 05.03.12, 20:08
        [[wiara w JEDYNEGO BOGA jest ona najkrótsza i najpewniejsza im wcześniej człowiek to zrozumie to lepiej dla niego wszystko inne to iluzja Lucyfer o tym wie bo jest duchem i mąci ludziom w głowach]]
        Wyślij to Cejrowskiemu, bo chyba Lucyfer właśnie od niego zaczął i ma widoczne osiągnięcia.
    • signomi.net Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiadom... 05.03.12, 20:01
      Tym pogardzaniem i lekceważeniem innych kultur Cejrowski pokazuje się jako bufon i typowy przykład zaściankowego prostaka. Ja jego programów od dawna nie oglądam, bo to strata czasu. Inteligentny i złośliwy. Bardzo nie przyjemny. Wolę, trzymając się tematu, czytać o tym jak Jezus studiował u buddystów. Ale o tym Cejrowski zapewne nie czytał, bo i skąd.
      • Gość: ADWOKAT Re: Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiad IP: *.internetia.net.pl 13.03.12, 22:08
        Jak nie oglądasz to nie wiesz na pewno o co chodzi, więc skąd wiesz co pisać, w takim razie Cejrowski powinien cię podać o pomówienie i za zażądać wysokiego odszkodowania za obrazę ponieważ on na pewno cię nie obraził i na pewno by wygrał .
        • Gość: gość Re: Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.12, 22:51
          A o cóż WC miałby kogoś podawać do sądu o pomówienie?

Chyba sam powinien się przygotować dobrze bo może go spotkać niemiła niespodzianak i wizyta u prokuratora... Jeśli ktoś się ocknie to może zgłosić podejrzenie o popełnieniu przestępstwa z kk art. 196... czego po tym programie szczerze mu życzę :)))
    • Gość: Waldi Re: TVN po raz kolejny wyemitowało program Cejrow IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.12, 20:02
      Jestem katolikiem,ale jak słucham tego chama mieniącego się "katolikiem" to wstyd mi za tych,którzy się z nim utożsamiają.
      • Gość: Waldemar Re: TVN po raz kolejny wyemitowało program Cejrow IP: *.gallus.pl 13.03.12, 18:36
        Takim Bonieckim Katolikiem ma się rozumieć....
    • Gość: Amy Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiadom... IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.12, 20:03
      Jakbym słyszała moją cudowną siostrę katechetkę z liceum która mnie kompletnie zniechęciła do kościoła. Pamiętam że na lekcji religii oglądałam program "naukowy" który twierdził że tylko Katolicyzm jest prawdziwą religią a reszta to sekty której wyznawcy świadomie bądź nie czczą szatana, a wniosek filmu był taki że musimy wszystkich muzułmanów i buddystów nawracać bo oni nawet nie wiedzą że po śmierci trafią w "otchłanie piekielne".

Wcześniej mi Kościół, programy katolickie, religia w szkole w ogóle nie przeszkadzały.
      • Gość: KrzyKacz Re: Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiad IP: *.sgh.waw.pl 05.03.12, 20:22
        Nie mogą być prawdziwe jednocześnie dwa przeciwstawne zdania
        Albo jesteś w ciąży, albo nie jesteś. To proste.
        Albo depozyt wiary jest w Kościele katolickim, albo nie jest. Jeśli jest to mówisz, zgodnie z prawdą, że buddyści trwają w błędzie. Jeśli Prawda jest w Islamie, to mówisz katolikom, że się mylą.
        Jeśli wiesz, że Jezus Chrystus jest Zbawicielem, a tego nie głosisz innym, to ich oszukujesz.
        Jak brak Ci pewności, to szukasz dalej. Ale jak nie szukasz, to jesteś leniem i niczym więcej.
        • berberysa Re: Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiad 05.03.12, 21:03
          Gość portalu: KrzyKacz napisał(a):

> Nie mogą być prawdziwe jednocześnie dwa przeciwstawne zdania
          > Albo jesteś w ciąży, albo nie jesteś. To proste.
          > Albo depozyt wiary jest w Kościele katolickim, albo nie jest. Jeśli jest to mów
          > isz, zgodnie z prawdą, że buddyści trwają w błędzie. Jeśli Prawda jest w Islami
          > e, to mówisz katolikom, że się mylą.
          > Jeśli wiesz, że Jezus Chrystus jest Zbawicielem, a tego nie głosisz innym, to i
          > ch oszukujesz.
          > Jak brak Ci pewności, to szukasz dalej. Ale jak nie szukasz, to jesteś leniem i
          > niczym więcej.

Zapomniałeś o jednym, WC deklaruje publicznie, że jest katolikiem. Zapomniał o "kochaj bliżniego, jak siebie samego". To a propos jego chamskiej wypowiedzi o buddystach, i twojej logiki - WC jest katolikiem czy nie? Bo albo, albo.
          Jego chamstwo i fundamentalizm katolicki nie ma nic wspólnego z JP II i nawet z Radiem Maryja, gdzie modlą się za niewiernych, a nie ubliżają im.
    • Gość: hana Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiadom... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 20:04
      Myslalam, ze czas tego popranego oszoloma juz dawno minal. Kto tego prymitywa jeszcze zatrudnia ?
      • Gość: KrzyKacz Re: Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiad IP: *.sgh.waw.pl 05.03.12, 20:08
        Złoty medal w kategorii Travel & Tourism w 51 międzynarodowym konkursie New York Festivals 2008
      • Gość: :) Re: Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiad IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.03.12, 20:46
        uhm, "prymitywa"... Chciałoby się być na jego miejscu, prawda? A tak to tylko beznadzieja na zmywaku :)
    • walburga Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiadom... 05.03.12, 20:04
      następny jedyny nieliczny prawdziwy katolik w Polsce co ma prawo obrażać innych i inne religie - jakoś mnie inaczej uczono kiedyś na lekcjach religii - uczono szacunku dla wszystkich ludzi bez względu na rasę kolor wyznanie - inna epoka katolików chyba naszła - teraz są prawdziwi , najprawdziwsi i najwspanialsi katolicy , patrioci , znawcy itp itd - szkoda tylko że w słowach a nie w czynach
    • Gość: ? wściekli buddyści ? IP: 77.236.16.* 05.03.12, 20:05
      Jak buddyści, ta "siła spokoju"

mogą się rozwścieczyć ??? :-)
      • klip-klap normalnie, WWR 05.03.12, 20:32
        Do standardowego: 'wdech, wydech' dodaja pewnie 'rozwsciecz'.
    • Gość: zippo Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiadom... IP: *.centertel.pl 05.03.12, 20:07
      chyba zacznę znów oglądać TVN
    • Gość: kazimierz Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiadom... IP: *.bkl-bng-011.adsl.virginmedia.net 05.03.12, 20:07
      buddyzm ma jedna powazna przewage nad katolicyzmem - budda istnial :)
      • Gość: KrzyKacz Re: Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiad IP: *.sgh.waw.pl 05.03.12, 20:10
        Najpierw pomyśl, potem napisz, przed wysłaniem przeczytaj
        • Gość: zws Re: Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiad IP: 31.61.230.* 05.03.12, 21:04
          Ty też.
      • signomi.net Re: Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiad 05.03.12, 20:12
        Budda istniał, to fakt. A kto twoim zdaniem nie istniał?
    • Gość: bs Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiadom... IP: 109.95.202.* 05.03.12, 20:09
      Ehh.... ten katolicki zaścianek.... ekumenizm i tolerancja.... buahhahahaha.
      • Gość: ... Re: Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiad IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.03.12, 20:41
        ,Nie ma to jak szerokie horyzonty, tolerancja i nowoczesność lewaków...
    • saskarramba66 Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiadom... 05.03.12, 20:12
      Panie Wojtku, zapraszamy do Kabulu ! Albo choćby do Teheranu ! Z tymi mądrościami w Pańskiej głowie, ma Pan szansę na jeden i to bardzo krótki program Tv, ale za to dołączy Pan do swojego słynnego imiennika, Wojciecha z przed 2000 lat, który także lubił bezcześcić symbole religijne "głupich ludzi".
      Źle skończył, ale pamięć o Was będzie "Trwam"!
      • signomi.net Re: Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiad 05.03.12, 20:14
        A nie pomyliłeś dat? Chyba miałeś na myśli Wojciecha sprzed 1000 lat?
      • mabiwy następny czciciel jedynej, najprawdzijeszej prawdy 05.03.12, 21:33
        chłopina ma dar obserwacji i opowiadania, ale bredzi. Z piedestału. Wdrapał się bo mu obuwia brak.
      • Gość: Zimny Re: Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiad IP: *.be.jnj.com 06.03.12, 09:22
        Przyganiał kocioł garnkowi...

1. Nie zrozumiałeś wypowiedzi "o głupich ludizach" ale rozum nie zależy od woli więc Ci nie będę tłumaczył.
        2. Jeżeli spotkasz mnie to przy odrobinie pecha też możesz mieć problemy na miarę Św. Wojciecha...lubię gości, którzy straszą strasznym wujkiem...np.: w Kabulu
        3. Jesteś Afgańczykiem to siedź sobie w Kabulu i ciesz się klimatem i bombową atmosferą tamtejszego życia towarzyskiego...jeżeli jesteś Polakiem to tym gorzej...
        4. Akurat Afgańczycy dali du.py z pomnikami Buddy w Bamian wysadzając je w powietrze więc logicznie rzecz biorąc u części z nich program Cejrowskiego znajdzie uznanie
        5. Kiedy urzędnicy unijni wydadzą nakaz zgodnego myślenia to będzie oznaczało, że najwyższy czas opuścić ten syf. Póki co Cejrowski może robić swój program podobnie jak ty możesz pieprzyć głodne kawałki o Św. Wojciechu czy strasznym losie Cejrowskiego w Afganistanie. Nie podoba mi się to ale cóż taki gów.niany system a lepszego na razie nie ma.
    • zuuuraw Pytanie do autora artykułu przed obejrzeniem filmu 05.03.12, 20:13
      Zara obejrzę słynna już "myślozbrodnię" Wojtka w TVN, nie miałam jeszcze okazji. Ale przed tym pytanie do pana Chełchowskiego:
      Czy szanowny pan, a także pańska redakcja z takimi samymi emocjami podchodzicie do przedstawiania choćby religii katolickiej i jej wyznawców ? Półki kiosków Ruchu w całej Polsce wypluwaja co tydzień wulgarne, antykatolickie treści spod znaku Urbana i jego pociotów. Jakoś ani razu GieWu nie zjąknęło się na ten temat. Czyżby przyjaźń naczelnych tych pism nie pozwałał stanąć w obronie wyznawców tej jednej religii ?
      A teraz biorę się za oglądanie filmu WC-kowboja. I wszystkim to radzę, lepiej na własne oczy i uszy przekonać się czy te wszystkie głosy oburzenia mają jakiekolwiek podstawy.
      • Gość: Jaga Re: Pytanie do autora artykułu przed obejrzeniem IP: *.devs.futuro.pl 05.03.12, 20:28
        mnie uraził
        złożyłam zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa oraz zawiadomiłam radę etyki mediów
        Jestem buddystką, ale nie jestem głupia i nie wierzę w bożki, a tym bardziej w szatana :-)
    • Gość: b0b czaruś, hipokryta i manipulator IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.12, 20:14
      Czaruje ludzi swoimi uroczymi gadkami, a w rzeczywistosci zwykly cham i prostak. W dodatku manipuluje faktami, co dyskfalifikuje go w moich oczach jako jakikolwiek autorytet jesli chodzi o programy podroznicze. Wystarczy poszukac w sieci bloga tierralatina, w ktorym autor punkt po punkcie demaskuje jego klamstwa. Musialo byc to dotkliwe, bo Cejrowski udzielil kiedys wywiadu, w ktorym odpowiada na zarzuty, pograzajac sie jeszcze bardziej. Ciekawe, co jeszcze robi w Polsce, skoro publicznie deklarowal zamiar emigracji ?

Temat dotyczyl ameryki poludniowej. Moglby czyscic buty halikowi, Palkiewiczowi i dziesiatkom innych podroznikow.
    • Gość: mods tłum głupieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.12, 20:14
      Postrzeganie przez tłumy:

*Żydzi są ....... - tutaj zostanę antysemitą. Naczelny Rabin wraz z Grossem napiszą 13 książek które będą na wakacyjnej liście bestselerów, po czym zostaną przerobione na papier toaletowy
      *Buddyści są...... - lincz forumowy potęgowany przez nowoczesnych lewaków którzy o buddyźmie wiedzą tyle co w wikipedii napisano:)
      *Islamiści są....... - tutaj zostanę przeklęty na wieki przez skrajnych lewaków a Islamiści jako religia pokoju mnie ukamienują lub wysadzą w powietrze
      *Prawosławni są.... Putin i KGB "na karku" do końca życia
      *Katolicy są..... - tutaj Wyborcza, feministki, lemingi i ludzie bez instynktu myślenia mi przyklaskują, napiszą z tego artykuł, zaproszą socjolożki i ministry, profesurki i inne gadziny z parytetem na czole do studia - rozpęta się arcyważna debata nad wolnośćią słowa. Jedynie babcie od Rydzyka mnie wyklną.

Obiektywizm nie istnieje. W tłumie rodzi się największa głupota.
    • Gość: Mark Re: Do Prokuratury IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.12, 20:15
      Przeważnie jednak pieniądze mają ludzie inteligentni i pracowici. Reszcie pozostaje jedynie wymądrzanie się na forach i wyzywanie od idiotów mądrzejszych od siebie.
    • amelie2 Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiadom... 05.03.12, 20:15
      Jeśli ktoś uważa, ze jedyna droga do Boga prowadzi przez Watykan, to brak slow ubolewania nad fanatyzmem i umysłowością takiego osobnika.
      Nigdy nie lubiłem prymitywizmu i bezczelności Cejrowskiego. Teraz będzie nas więcej, którzy wyłączą TVN gdy ten "gwiazdor" będzie miał się pojawić.
      Do sadu nikt go nie poda, bo o obrazę uczuć religijnych ciągają sie po sadach tylko prymitywni rzymscy katolicy.
      • Gość: ? Re: Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiad IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.03.12, 20:36
        Po sadach? Jakich sadach, takich z jabłonkami...?
    • wwwagent W jakiego Boga wierzyć 05.03.12, 20:16
      Wszystko zależy co (lub Kogo) rozumiemy pod pojęciem "religia" oraz "bóg".
      Bo jeśli "bóg" to wymyślony przez ludzi bożek, a każdy naród ma swojego (jak np. Katolicka Polska ma Maryję), to nic dziwnego, że JPII i Dalajlama siadają zgodnie, bo przecież nie mają się o co kłócić, czym argumentować - każdy ma swego bożka, niewchodzącego jeden drugiemu w drogę. W Indiach czekają tysiące innych bożków i też będzie zgoda.
      Ale jeśli Bóg to ktoś żywy, to niech mi ktoś wytłumaczy jak pogodzić przykazania Jezusa z Kazania na Górze z naukami buddyzmu? Jak pogodzić zdanie Jezusa "czyż nie wiecie, że od początku byli Adam i Ewa" z buddystyczną filozofią, która nawet nie rości sobie praw do tłumaczenia/nauczania jak powstał (wszech)świat i skąd wzięli się ludzie, również buddyści?? Co innego, jeśli filozofię nazwiemy "religią", ale wtedy patrz jak wyżej - bożek, nie Bóg.
      I tyle w temacie, choć przyznam, że Cejrowski niepotrzebnie rozwodnił swoje odkrycia jątrzącym językiem - teraz każdy czepialski, (czytaj: tolerancyjny inaczej) może przenieść ciężar tematu na jego epitety i tym sposobem oszukać własne sumienie. Tylko co o sumieniu mówił Jezus, ponoć Bóg 98% Polaków?
    • Gość: korbanostra Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiadom... IP: *.selsoft.pl 05.03.12, 20:17
      Ale o co chodzi ? Przecież powiedział prawdę :D Tak jak nie lubię jego poglądów na politykę, tak w dziedzinach związanych z etnografią gość jest niewątpliwym autorytetem ;P
    • Gość: barr8 Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiadom... IP: *.ip.euro.net.pl 05.03.12, 20:18
      prymitywnu facet który szuka choć trochę zainteresowania. ale zawsze był żałosnym pajacem
    • wwwagent P.S. 05.03.12, 20:19
      I jeszcze to, jako komentarz do tematyki "boga":
      polishexpress.polacy.co.uk/art,mieszko_i_jan_pawel_ii8230_pan_buk_trzeci,5143.html
    • Gość: Anna Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiadom... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 20:20
      Pomóżcie mi ludzie. Dręczy mnie pytanie, na które sama nie potrafię znaleźć odpowiedzi:
      Cejrowski jest bardziej głupi, czy bardziej brzydki ?
      • Gość: ad Re: Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.12, 20:46
        Głupi raczej nie jest bo w życiu coś osiągnął.
        Brzydki? Nie mnie oceniać.
        Ty zaś parapetem zwykłym jesteś:)
    • Gość: on mazowsze Re: TVN po raz kolejny wyemitowało program Cejrow IP: *.play-internet.pl 05.03.12, 20:20
      ma b.dobre programy. dobrze opisał ta religie.! oburzeni sa? to fajansiarze..prawda w oczy kole.?????? cejrowski mówi prawde i ma swietne programy.!!
    • Gość: Sam Po co ogladąć tego trola ?. IP: *.v60.interkam.pl 05.03.12, 20:20
      Ja zrezygnowałem z TVN kiedy tak się tam pojawił z tym swom szowinistycznym serialikiem . To jedyny sposób na telewizję by nie emitowała tego oszołoma. Chcą go mieć to ja im dziękuję . Jest do glądania wiele innych stacji .
    • Gość: mixmax Cejrowski znów rozwścieczył buddystów. Zawiadom... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 20:21
      Dlaczego wszędzie gdzie pojawią się katolicy muszą być wojny, rebelie, bunty i walka o "ogień"?
      Przecież buddyści zawsze działali i działają pokojowo. Czy to znaczy, że demon też działa pokojowo?
      • Gość: mod Re: Cejrowski znów rozwścieczył lemingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.12, 20:27
        Hitler - ateista
        Stalin - ateista
        • Gość: :/ Re: Cejrowski znów rozwścieczył lemingi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.03.12, 20:30
          Dokładnie, ale... Lewackim pseudo inteligentom tego nie wyjaśnisz...
          • Gość: bb Re: Cejrowski znów rozwścieczył lemingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.12, 20:32
            Problem polega na tym iż lewacy nie wierzą ani w wiarę ani w naukę lecz w jakiś urojony wyidealizowany świat o wdzięcznej nazwie "utopia"
        • Gość: xxx Re: Cejrowski znów rozwścieczył lemingi IP: *.icpnet.pl 05.03.12, 21:00
          Taki tylko detal, że hitler był katolikiem, a na klamrach pasków oficerów SS był nawet taki ładny napis 'Gott mit uns', no ale jestes tylko zwykłym, internetowym debilem, dla którego charakterystyczne są żenujący brak wiedzy w jakimkolwiek temacie, 100% ignorancja, a mimo to chęć przelewania swoich nieprzemyślanych wymiotów werbalnych na klawiaturę.
          • Gość: alojzy-bombel Re: Cejrowski znów rozwścieczył lemingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.12, 21:17
            Spal gusła i zacznij czytać publikacje naukowe prostaku. Niedługo napiszesz że Hitler był księdzem i chciał świat zbawić. Lewacy to nawet uwierzą że wata cukrowa na drzewach rośnie.
            Parapet jesteś i tyle.
            • Gość: xxx Re: Cejrowski znów rozwścieczył lemingi IP: *.icpnet.pl 05.03.12, 21:25
              A umiesz ty skończony internetowy durniu zaargumentować jakoś swoją opinię, czy będziesz dalej pie...ł 3 po 3?
              • Gość: alojzy-bombel Re: Cejrowski znów rozwścieczył lemingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.12, 21:45
                A widziałeś kiedyś żeby normalny człowiek z parapetem dyskutował i argumentował swoje postępowanie?
                Głowa najwyraźniej służy ci tylko do tego aby deszcz do szyi ci nie padał:)
    • Gość: perepere8 burak! IP: *.isp.broadviewnet.net 05.03.12, 20:21
      • Gość: ? Re: burak! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.03.12, 20:33
        po co się przedstawiasz??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka