Gość: ppp IP: *.poczta-polska.pl 09.03.12, 09:00 Stać w kolejce za ciuchami? Ludzie czy wy nie macie co z czasem robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stoen Re: Kochamy luksus, także ten z H&M IP: 31.178.125.* 10.03.12, 10:18 Jedni stoją za ciuchami, inny za wódą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polish-crap Re: Kochamy luksus, także ten z H&M IP: *.fbx.proxad.net 10.03.12, 15:39 Za komuny tez tak bylo. Postaw sie a zastaw sie. Za markowe jeansy trzeba bylo zaolacic srednia miesieczna pensje. Nic sie ku...wa nie zmienilo ta sama mentalnosc tylko relacje cen troche lepsze... mozna kupic 3 pary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Kochamy luksus, także ten z H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 18:42 Dlatego Polska to raj dla firm, które sprzedają badziewie opatrzone dobrze wylansowaną marką. Producenci szyją na ten rynek ciuchy z gorszych materiałów niż na rynki zachodnie, ale za to droższe. Polski kretyn i tak kupi, i jeszcze będzie dumny, że go stać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Kochamy luksus, także ten z H&M IP: 37.31.57.* 10.03.12, 20:40 Zgadzam się w 100% Jakość w np. H&M w Szkocji jest duzo wyzsza, u nas poprostu szmaty...:( Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Kochamy luksus, także ten z H&M 10.03.12, 11:00 Dla mnie te kolejki i laski polujace na kolnierzyki sa spoko. Analogicznie do mezczyzn moczacych kije w rzekach i jeziorach. Nawet zaneta tu i tam nieestetyczna dla postronnych. Robale biale, czerwone, zywe, martwe, muchy z jednej strony. A z drugiej jak ogladam te zdjecia to blech... Modelka ktora generuja na hybryde transwestyty z manekinem. No i te bidniachy z fotek wygladajace na takich glodomorow, ze chetnie wyzarliby i dzdzownice wedkarzom :). Nie moje hobby. Jak pomysle o tym, ze spece od PR mi taka zanete przed oczy sypia zebym kupil krolika w kwiatkach to... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 Kochamy luksus, także ten z H&M IP: *.wolv.cable.virginmedia.com 10.03.12, 12:32 nie zapominajcie o TKMAXX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: April77 Kochamy luksus, także ten z H&M IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.12, 12:58 A od kiedy H&M jest marką luksusową? Chyba autorowi się coś pomyliło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Kochamy luksus, także ten z H&M IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.12, 13:06 he, he... H&M i luksus ? przecież to się wzajemnie wyklucza ! Odpowiedz Link Zgłoś
mirafas Kochamy luksus, także ten z H&M 10.03.12, 13:22 Od kiedy H&M (Zara, Marks and Spencer, itp.) to luksus??? To taka sama półka jak BigStar, Diverse czy House, a droższa bo managerowie i projektanci zachodni muszą zarobić więcej. Poza tym reklama ("budowanie marki") też kosztuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudziarz Kochamy luksus, także ten z H&M IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.12, 14:16 Wyglada to na akcję marketingową H&M i Starbucksa z wynajętymi staczami. Jak widać dość udaną, bo GW o tym napisała. Wymieniła nazwy firm, napisała o nowej kolekcji , a "Starbacks" występuje tu jako ten dobry wujek, co zmarznietym rozdaje kawę. Problem w tym, że z błędem w nazwie firmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
albionl luksus dla plebsu 10.03.12, 14:25 to jak paciorki dla Indian. Elitarne marki to np w UK , STONE ISLAND ,PRADA, ARMANI, BURBERRY AQUASCUTUM, z nizszej to HENRI LLOYD LACOSTE itp, kurtka za 150 f untow czyli 700-750zl to minimum marki. Jesli na aukcjach ebay jest zainteresowania nawet uzywanymi to jest luksus anie ladnie opakowane tanie smieci dla kazdego czyli nikogo. W Polsce nawet nie wiedza co znaczy luksusowa marka, im wiecej koloru tym lepiej, no coz kazdy ma gust ale tytulowanie tego to przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polish-crap Re: luksus dla plebsu IP: *.fbx.proxad.net 10.03.12, 15:48 A ty to takie ku...wa wolskie high society, aren't you? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: luksus dla plebsu IP: *.play-internet.pl 10.03.12, 21:21 Jak najbardziej ma rację. Ty to pewnie ubierasz się w lumpach, a szczytem możliwości finansowej jest wyprawa do Deichmanna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albionl Re: luksus dla plebsu IP: *.range86-152.btcentralplus.com 15.03.12, 00:10 tak, nie zadaje sie z innymi Odpowiedz Link Zgłoś
mama_myszkina ale od kiedy H&M to luksus? 10.03.12, 17:21 W światowej prasie o modzie H&M i inne podobne okresla sie mianem 'cheap chains'. Prosze redaktorów, żeby się nie ośmieszali. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 jak widze wszyscy piszacy ze H&M to NIE luksus 10.03.12, 21:28 albo wcale nie przeczytali artykulu, albo nie zaznali w szkole luksusu lekcji czytania ze zrozumieniem :D nie musze polowac pod sklepem, mieszkam w cywilizowanym kraju i moge kupowac w h&m online i to na dodatek "na kreche" - limit to 250 euro. zamowilam za wiecej, nie ma problemu - roznice doplace kurierowi przy odbiorze przesylki. na oddanie mam 14 dni, na zaplacenie, jesli trzeba bedzie cos doplacic 30. ogladne, przymierze i z pewnoscia wieksza czesc odesle. marni ma ladne dodatki-buty, torby, okulary i b. fajna plastikowa bizuterie i to glownie zostalo dzisiaj wyekspediowane, co obwiescil mi h&m mailem. w zeszlym roku kupilam w ramach kolaboracji z innym dizajnerem online recznie robione sandalki swedish hasbeens za 39 euro. normalnie ceny tej marki zaczynaja sie od 150, jakosc tej konkretnej serii dla h&m jest rewelacyjna, piekne proste skandynawskie wzornictwo i superwygodne b. kobiece buty nadajace sie do latania nawet w okropne upaly. z versace for h&m kupilam online apaszke z jedwabiu na prezent gwiazdkowy dla starszej pani, ktora praktycznie nie rusza sie z domu bez jakiejs kolorowej chusteczki zawiazanej wokol szyji, wiec prezent byl b. trafiony. pozdrawiam rodakow-malkontentow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luksus Re: jak widze wszyscy piszacy ze H&M to NIE luksu IP: *.play-internet.pl 10.03.12, 22:16 I co? Czujesz ten "luksus"? Tak przy okazji - pl.wikipedia.org/wiki/Luksus , poczytaj sobie co to słowo oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 Re: jak widze wszyscy piszacy ze H&M to NIE luksu 10.03.12, 22:32 a ty dalej nie rozumiesz. trudno, niech ci moze ktos madry wytlumaczy tytul tego artykulu lopatologicznie. ktos pode mna to dobrze ujal. a co do pojecia "luksus", polecam ksiazke "no logo" naomi klein. i nie, nie uwazam kolekcji dizajnerow jak versace, swedish hasbeens, lagerfeld czy obecnie marni dla h&m za "luksus", ale za b. dobra okazje nabycia starannie zaprojektowanych i wykonanych akcesoriow i garderoby wysokiej jakosci za bardzo przystepna cene. dla siebie wybieram rzeczy ponadczasowe, proste, ktore moge nosic przez kilka sezonow. nie wszystkie ciuchy w takich kolekcjach sa dobrej jakosci, dlatego trzeba byc krytycznym i wybrednym, ale buty i torebki sa czesto rewelacyjne i to za cene prawie na poziomie deichmanna. kto jest sprytny nie przegapi okazji, jesli styl mu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jak widze wszyscy piszacy ze H&M to NIE luksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 02:02 nie popadaj w zachwyt, nie ma nad czym. to kolejny sposób, żeby od "spragnionych luksusów" polek wyciągnąć parę groszy więcej za kieckę. i nie przesadzaj, jakoś w deichmannie nie zauważyłam wysypu butów za więcej niż 225 zł, a już na pewno nie zwykłe sandałki. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 Re: jak widze wszyscy piszacy ze H&M to NIE luksu 11.03.12, 13:16 39 euro za swedish hasbeens pdpowiada 160 zlociszom, prawda? za recznie robione buty na kilka sezonow jest to b. dobra cena na poziomie deichmanna wasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Luksusowi krytycy... 10.03.12, 21:24 Raczcie zwrocic uwage, ze w tytule macie napisane: Kochamy luksus, także ten z H&M takze - podkresla w tym przypadku, ze luksus ten nie jest z najwyzszej polki, a H&M to nie haute couture. A teraz wiecej pokory i sypac glowy popiolem ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Luksusowi krytycy... IP: *.play-internet.pl 10.03.12, 22:18 "Luksus z najwyższej półki". Nie wiedziałem, ze może tez być z niższej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRka Kochamy luksus, także ten z H&M IP: *.gdynia.mm.pl 10.03.12, 23:21 Foto to centrum wawy na przeciwko pałacu kultury.. byłam tam 20-23 lutego i w samym sklepie było mało ludu a tym bardziej nie wiem co to za kolejka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reakwoon Filip Kowalski chciał zrobić super-prezent IP: 94.42.88.* 11.03.12, 08:24 na dzień kobiet dla swojej dziewczyny i też ustawił się w kolejce po kolekcję Marni. Ze sklepu wyszedł z koszulką i parą sandałów. Loool. To już wiem co kupię żonie za rok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iziz Kochamy luksus, także ten z H&M IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.12, 09:42 Jak mozna w ogóle napisać, że takie szmatowisko jak H7M jest marka luksusową??? Nigdy nic tam nie kupiłam, mimo szczerych chęci, jakoś materiałów po prostu powala... Nawet do ścierania podłogi to to sie nie nadaje, bo wody nie chłonie. Dlaczego pozwala sie na ściąganie do polski w miare dobrych marek (benneton), ale jakościowo o niebo gorszych od tych z zachodu? wystarczy pójść do tych sklepów we Włoszech, Londynie czy Monachium. Kolory, fasony, ceny - wszystko lepsze od tej dziury Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Kochamy luksus, także ten z H&M IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.12, 11:00 "wszystko lepsze od tej dziury Polski" Po pierwsze nikt Cię tu nie trzyma. Po drugie to nie wina Polski, że pazerne koncerny wysyłają nam towar drugiej jakości. Oczywiście trochę to wina konsumentów, że kupują takie rzeczy w takich cenach. Odpowiedz Link Zgłoś