Gość: nawiedzona a co ma powiedziec Begerowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 12:38 ta kobieta to ma dopiero przechlapane. cale szczescie, ze dzieci ma juz odchowane przynajmniej nie grozi jej utrata mleka (chyba ze stres przeniesie sie na krowy w gospodarstwie). alem sie obsmiala z tej utraty mleka. ja karmilam dziecko tylko 3 tygodnie piersia, bo tez mialam malo pokarmu i dzieciak nie chcial ssac, ale nie szukalam winnych wsrod ludzi tylko w sobie, ze nie bylam dosc wytrwala i konsekwenta. tak wiec pani Edyto kit moze pani wciskac szklarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Re: a co ma powiedziec Begerowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 13:01 Gdybys droga "nawiedzona" byla, jak piszesz: wytrwala i konsekwentna, to pokarmu miala bys pod dostatkiem do dzisiaj. Nie bylas, wiec kupujesz mleko w folii, albo w kartonach. Glowe i cycuszki owin bandazem, bo sa chore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mumia Cały jesteś chory... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.07.04, 13:07 ty jestes caly chory, wiec stosujac twoje rady nalezy cie owinac calego bandazem - bedziesz mumia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Re: Cały jesteś chory... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 13:22 Sadzilem, ze "mumia" to zabalsamowane zwloki. Teraz mam klopoty myslowe, bo mumia pisze? Glupoty, bo jej mozg przed mumifikacja dawno odrzucono, ale klawiature naciska. Od dzisiaj wierze w UFO. Odpowiedz Link Zgłoś
emima Re: Cały jesteś chory... 20.07.04, 13:29 klopoty myslowe masz caly czas... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: a co ma powiedziec Begerowa 20.07.04, 13:16 Gość portalu: Aleksander napisał(a): > Gdybys droga "nawiedzona" byla, jak piszesz: wytrwala i konsekwentna, to > pokarmu miala bys pod dostatkiem do dzisiaj. Nie bylas, wiec kupujesz mleko w > folii, albo w kartonach. Glowe i cycuszki owin bandazem, bo sa chore. "CO TY K...* WIESZ O KARMIENIU PIERSIĄ ..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojarowski what a pity:( IP: 217.31.67.* 20.07.04, 12:45 jaka szkoda!also wirklich...;) egdar.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiatra Re: Macie krew na rękach IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.04, 12:49 Antoni ,co ty wiesz o chorobach psychicznych? A moze ty jutro zachorujesz?To tak jak bys komu zarzucal, ze zachorowal na raka, i ty nie chcesz miec z nim nic wspolnego.Wstydz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babciaula Re: Macie krew na rękach IP: *.neting.com.pl 20.07.04, 12:53 no, ma dziewczyna klase :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka no wy za to pkazujecie klasę... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.04, 13:02 jasne superekspres to supergazeta...wszytsko jest towarem smierć milewicza tez...a pani resich modlińska tez ma superklase...oj...a wy macie wyjatkowa klase..fajnie jak mozna poszydzic z kogos...dziewczyna przebyła droge z nizin dzieki własenemu telentowi i klasie ,niewiele jest takich osob...znam dobrze dzeinnikarzy to czesto osoby moralanie ugnojone do uszy,szmondaki,hieny,bez wiedzy,obycia i wychowania,nie umiejące zachowac się przy stole.Ona i tak delikatnych słow uzywa.Mozan było dac naprawde jej spokój ,ona przeciez dopiero co urodziła dzi9ecko...a wy gnoje z forum jesteście nic niewartym bydłem, na które nawet nie warto splunąć.Do piet jej nie dorastacie.a wam cos się udało?????cos spektularnego.???Gnoje jesteście .ona ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Re: no wy za to pkazujecie klasę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 13:13 Czy ta Resich-Modlinska to ta stara zapowiadaczka z Tv o beznadziejnym wyrazie twarzy? Czy to jej brukowiec wytoczyl zazdrosnie wojne, najpiekniejszej Polce? Nie dziwie sie, bo jezeli to ta sama dama, to szlag ja trafia, kiedy porowna swoje odbicie w lustrze ze zdjeciami slicznej buzki Edytki. Nie wspomne o udach i zwiotczalych resztach. Edytka do laska, ktora kazdy chce ogladac, nie zas jakas wypacykowana twarz dla potrzeb TV i wciskana widzom "na sile". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smycz Re: Macie krew na rękach IP: 80.241.130.* 20.07.04, 12:58 ooo widze ze frustracja z powodu beznadziejnego faceta przlozyla sie konkretnie ta babka jest psychiczna i bardzo dobrze nich nas juz soba nie meczy sio na wioche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Macie krew na rękach IP: 217.153.179.* 20.07.04, 12:59 histeryczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egdar.blox.pl Ja nie mam krwi na rekach IP: 217.31.67.* 20.07.04, 13:07 Ten skandal jest tylko po to, zeby porasowac sprzedaz plyt, ostatnia przeciez nawet nie wskoczyla na zadna liste... kazdy kombinuje jak moze...hehehe egdar.blox.pl/html/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F SE i FAKT to prawdziwa KUPA IP: *.dnet.pl 20.07.04, 13:21 SE i FAKT to prawdziwa KUPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Macie krew na rękach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.04, 13:21 I bardzo dobrze.To jest przeciez chora osoba.Po jaką cholerę sie wplatała w rodzinę oszustów a teraz robi z siebie ofiare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Re: Macie krew na rękach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 13:58 Pani Edyto jestem jednym z wielu milionow, Pani wielbicielem. Ci, co pisza, ze wplatala sie Pani w rodzine oszustow, powinni przed Sadem blagac o lagodny wymiar kary. Ja, pomimo trudnego Pani dziecinstwa (mialem podobne, albo trudniejsze), zdaje sobie sprawe z tego, ze w samcach mogla Pani wybierac, jak w ulegalkach (to takie nie szczepione, ale slodkie gruszki), a kazdy bylby szczesliwy. Miala Pani olbrzymie pole wyboru chetnych. Wiec nie z koniecznosci weszla Pani w ta wlasnie rodzine, lecz wylacznie ze swojego wyboru. Samce by chcialy, a samice zazdroszcza. Gdybym ja, Aleksander mial jakakolwiek szanse strtowac do Pani raczki, zdobylbym Wszechswiat. Dla mnie jest Pani Boginia Cudownosci. Niech sie Pani nie przejmuje w chwili czytania tekstow starych ciot spod znaku Radia..... Podpisuja sie imionami meskimi, bo prochno ma to do siebie, ze brzydko sie starzeje. Ten (ta), co napisala o Pani rodzinie oszustow, powinna byc ujawniona i przykladnie ukarana. Czekam na kolejne plyty. Bukietem niezapomnianych chwil odsluchu dotychczasowych nagran, pragne zblizyc sie do Pani usmiechu. Tego slicznego, nie tego przez lzy wywolane kanalowymi wydawnictwami. Edyta - wiele milonow jest z Toba, ale nie wszyscy maja dostep do internetu. Jestes talentem, jestes najsliczniejsza i tak trzymaj moja GWIAZDO. Odpowiedz Link Zgłoś
pawles Re: Macie krew na rękach 20.07.04, 14:03 Gość portalu: Aleksander napisał(a): > Pani Edyto jestem jednym z wielu milionow, Pani wielbicielem. Ci, co pisza, ze > wplatala sie Pani w rodzine oszustow, powinni przed Sadem blagac o lagodny > wymiar kary. Ja, pomimo trudnego Pani dziecinstwa (mialem podobne, albo > trudniejsze), zdaje sobie sprawe z tego, ze w samcach mogla Pani wybierac, jak > w ulegalkach (to takie nie szczepione, ale slodkie gruszki), a kazdy bylby > szczesliwy. Miala Pani olbrzymie pole wyboru chetnych. Wiec nie z koniecznosci > weszla Pani w ta wlasnie rodzine, lecz wylacznie ze swojego wyboru. Samce by > chcialy, a samice zazdroszcza. Gdybym ja, Aleksander mial jakakolwiek szanse > strtowac do Pani raczki, zdobylbym Wszechswiat. Dla mnie jest Pani Boginia > Cudownosci. Niech sie Pani nie przejmuje w chwili czytania tekstow starych ciot > > spod znaku Radia..... Podpisuja sie imionami meskimi, bo prochno ma to do > siebie, ze brzydko sie starzeje. Ten (ta), co napisala o Pani rodzinie > oszustow, powinna byc ujawniona i przykladnie ukarana. Czekam na kolejne plyty. > Bukietem niezapomnianych chwil odsluchu dotychczasowych nagran, pragne zblizyc > sie do Pani usmiechu. Tego slicznego, nie tego przez lzy wywolane kanalowymi > wydawnictwami. Edyta - wiele milonow jest z Toba, ale nie wszyscy maja dostep > do internetu. Jestes talentem, jestes najsliczniejsza i tak trzymaj moja > GWIAZDO. NIE WIEM CZEMU, ALE MAM WRAŻENIE CZYTAJĄC TWÓJ POST, ŻE PISZĄC GO SPUŚCIŁES SIĘ PROSTO NA MONITOR I TERAZ BIAŁA LEPKA MAŹ SPŁYWA CI PO EKRANIE I ZA CHWIKLĘ ZALEJE CAŁY TWÓJ MÓZG (O ILE JEST CO ZALEWAĆ) !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Macie krew na rękach IP: 81.193.149.* 20.07.04, 14:38 W tej litanii zachwytow nad pana Edyta zapomniales dodac ze ma ona klase i poziom kultury osobistej dresiary. Co pokazala wlasnie owym listem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Re: Macie krew na rękach IP: 82.177.75.* 20.07.04, 13:35 To wy (z małej litery) żądne srebrników hieny doprowadziliście Edytę Górniak do ostateczności, wy zamordowaliścię Księżnę Dianę i wiele innych osób Wy możecie doprowadzić do obłedu To wy dziennikarze fotohieny oraz czytelnicy szmatławców ( nie wymiemię ich nazw bo się brzydzę) . Pani Edyto popieram PANI decyzję i niech się Pani nie poddaje przyzwoici ludzie są z Panią a hienami i szakalami nie należy się przejmować tylko je zabijać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Macie krew na rękach IP: 167.153.4.* 20.07.04, 13:47 dzieki bogu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Macie krew na rękach IP: *.medstat.waw.pl / 62.233.201.* 20.07.04, 13:53 Po co udzielała wywiadów w których opowiadała o swoich sprawach osobistych (narzeczonych, przyjacielach,o seksie przed lub po występie itp.)Tak się nie zachowuje osoba, która chce zachować swoją prywatność.Jak te opowieści miały na celu zwiększyć sprzedaż płyt to było dobrze a teraz obudziła się z ręką w nocniku.Słodka idiotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Re: Macie krew na rękach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 14:09 W swoich wypowiedziach, Edyta byla prostolininie szczera. Czy wolimy takie, ktore maczaly sie z setkami chlopow, ale dziewictwo udawaly? Kazda kobieta ma swoje "tajemnice" zwiazane z jej checiami. Edyta je ujawniala. Czy to fatalne? Tak, w odczuciu bojazliwych samic. Wiecie o tym, ze zdobycie chlopa do Oltarza, to dla niemak wszystkich bab, staje sie wyczynem sportowym, zwlaszcza po "przeszlosci". Edytka chocby z bogata przeszloscia (w co nie wierze) jest lepsza niz wy, samice, niby dziewice. Odpowiedz Link Zgłoś
pawles Re: Macie krew na rękach 20.07.04, 14:16 Gość portalu: Aleksander napisał(a): > W swoich wypowiedziach, Edyta byla prostolininie szczera. Czy wolimy takie, > ktore maczaly sie z setkami chlopow, ale dziewictwo udawaly? Kazda kobieta ma > swoje "tajemnice" zwiazane z jej checiami. Edyta je ujawniala. Czy to fatalne? > Tak, w odczuciu bojazliwych samic. Wiecie o tym, ze zdobycie chlopa do Oltarza, > > to dla niemak wszystkich bab, staje sie wyczynem sportowym, zwlaszcza > po "przeszlosci". Edytka chocby z bogata przeszloscia (w co nie wierze) jest > lepsza niz wy, samice, niby dziewice. ALEKSANDER, TY JUZ LEDWO DYSZYSZ............. odpuść sobie, bo nie nadążysz produkować plemników, tak szybko je dzisiaj wypuszczasz....... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Macie krew na rękach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 14:01 Te hieny węszą i wiedzą jak kogoś utytłać w błocie, aby sobie wyciągnąć korzyścii nie widzę tu żadnego dobra czytelnika.Naciąganie faktów , przekręcanie, wymyślanie nowych bajek,przypisywanie komuś czynów których nie popełnili to normalna praktyka ?Gdzie tu jest etyka, dobre wychowanie, wrażliwość ludzka, odpowiedzialność za słowa i wcale bym się nie zdziwił gdyby z zemsty ten dziennikarz gdzieś znikł.A cyganie to potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś CHODZ TU EDYTA BO SWEDZI MNIE PYTA!! IP: *.impex / 157.25.88.* 20.07.04, 14:07 NO JUŻ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Re: CHODZ TU EDYTA BO SWEDZI MNIE PYTA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 14:17 Rymy masz wasciu czestochowskie. Ukladaj teksty wycieczkom. Gdybys raz zobaczyl troche Edyty, spuscil bys sie ostatni raz w zyciu. Swedzenie wowczas na zawsze minie. Jesli to trudne, uzywajac twoich wulgaryzmow przeczytaj: kiedy patrze, jadra bola, gdyz to nagie, piekne cialo. Oj, wiele od niego by sie chcialo. Jest niestety niedostepne, wiec spryskam sie na drabinie, jadra zmaleja i wszystko minie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Macie krew na rękach IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.07.04, 14:10 to zemsta za mistrzostwa świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: E.G. to wybitna wokalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 14:22 ... może gdyby trafiała na lepszych doradców byłaby już gwiazdą światowego formatu a tak trochę szkoda. Powinna brać przykład z innych piosenkarek, które nie afiszują sie z życiem prywatnym tylko realizują sie muzycznie i kolorowe media dają im spokój. Na przykład Kasia Nosowka poza Trójką i Radisotacją nie jest chyba nigdzie grana i wcale nie czuje się z tego powodu gorzej. E.G. przechodzi podobny stan co Mariah Carey (z którą często się ją porownuje) kilka lat temu. Zdaje sie jednak, że Mariah z tego wyszła więc i Edyta może jeszcze wróci do śpiewania. Nie jestem jej fanem ale zawsze żywiłem do niej sympatię, nawet po odważnym i kontrowersyjnym wykonaniu hymnu na Mundialu więc trochę mi jej żal. Odpowiedz Link Zgłoś
amiga Re: Macie krew na rękach 20.07.04, 14:19 Popieram p. Górniak. Niektórzy dziennikarze a szczególnie ci z pracy bulwarowej to krwiopijcy. Wykończyli Edytę, wykończyli Michała i wielu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prosto A ty masz trociny w glowie... IP: *.anonymizationservice.com 20.07.04, 14:19 To jest tak. Jak kolorowe gazetki za 3 zl sypia grosiwem za sesje zdjeciowe i cukrowane wywiady, to jest cacy i Edytka je lubi. Jak kolorowe gazetki za 1,5 zl pisza o przekretach rodziny Edytki to jest be i Edytka sie obraza na caly swiat. Edytka to chora kobietka. Chcialas byc gwiazda? To masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Macie krew na rękach IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 20.07.04, 14:22 ludzie to wy się opamiętajcie-bo takimi tekstami nie jednego możecie skrzywdzić- luzu-świat jest taki piękny tylko ludzie okrutni Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Macie krew na rękach 20.07.04, 14:22 Ranyyyy, dawno sie tak nie ubawilem!!! Tekst jest po prostu genialna probka tak wyzylowanej do nieprzytomnosci pretensjonalnosci, ze az oczy robia sie wielkosci spodkow! Pani Edyto, gratuluje i dziekuje za wycofanie sie z rynku, jak widac - czas po temu byl juz najwyzszy. Serdecznosci, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc Re: Macie krew na rękach IP: *.acn.pl 20.07.04, 14:27 To i tak tych.... delikatnie określiła... Dziennikarzyny potrafią zniszczyć wszystkich i zrobić wiele zła,a że isnieje wśród nich ślepa solidarność to tworzą dość silna i niebezpieczną grupę.Całe szczęście że jestem anonimowy i potrafię odróżnić prawdę od fałszu więc na nich sr... A co do pani Edyty... no cóż tęsknił bardzo nie będę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek Re: Macie krew na rękach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 14:37 Paparazzi dopadną wszystkich a później nikogo nie przeproszą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek-düsseldorf Re: Macie krew na rękach IP: *.12.1411N-CUD12K-01.ish.de 20.07.04, 14:59 to niewatpliwie jeden z najwiekszych polskich glosow!wspaniala piosenkarka,ktora mialem zaszczyt poznac osobiscie podczas jej wystepu w Münster.Jestem i pozostane jej wielkim fanem-to jej decyzja,troche egoistyczna w stosunku do ludzi,ktorzy nie tylko jej sluchaja,ale takze w jakis sposob ja kochaja.Zycze jej z calego serca spelnienia marzen i spokoju wraz z rodzina ,dziekujac jednoczesnie za Whatever It Takes,When You Come Back To Me i Coming Back To Love Radek,Niemcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Antoni, lecz sie sam! Nie jest normalna Twoja IP: *.range81-156.btcentralplus.com 20.07.04, 15:23 "normalnosc" - chcesz, to te opinie rozwinie psychiatra. Nie jestem fanem Gorniak, ale wiem, co myslec o etyce szmat dla chamstwa, typu Fakty czy The Sun. I o poziomie czytelnikow tego lajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Macie krew na rękach IP: *.ifj.edu.pl 20.07.04, 15:29 Ja tam po niej, jako po artystce, plakal nie bede. Ale z drugiej strony to, co media wyczyniaja goniac za sensacja to faktycznie jest ponizej wszelkiej krytyki i zwracac na to uwage trzeba i tepic. Na przyklad nie kupujac idotycznego superekspersu. Odpowiedz Link Zgłoś