Gość: ja.. IP: *.toya.net.pl 21.09.04, 12:44 oby tatus zarobił na dobrą i długą psychoanalizę dal małego... bo jemu już nic nie pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grace Bardzo brzydkie żydowskie dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 13:05 Widać z tego że Żydzi i ich media potrafią wypromować wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _real_ Re: Bardzo brzydkie żydowskie dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 13:13 Miałem dokładnie takie same odczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acid Grace i Real czy wy jestescie poje..... IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.09.04, 13:50 Rzygac mi sie chce od czytania tych kretynskich postow, zydzi tu i tam i nic tylko knuja zeby prawdziwym polakom vide Grace czy Real utrudnic zycie, nawet dwuletnie dziecko to zydowski spisek majacy na celu obalenie ks.rydzyka i henia jankowskiego. to ze macie takie zasrane zycie to tylko i wylacznie wasza wina a nie Zydow, macie po prostu gowno w glowie i dlatego gowno wam potem w zyciu wychodzi, komentarze na acidhead1975@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok Pogłębia to moja opinię o społeczeństwie(naród) US IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 14:01 Odpowiedz Link Zgłoś
us_president Re: Pogłębia to moja opinię o społeczeństwie(naró 21.09.04, 14:52 Hands off the American nation, dude Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titt Re: Bardzo brzydkie żydowskie dziecko IP: *.botany.gu.se 21.09.04, 14:31 Zmien nicka, bo nie pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salsamentum Re: Bardzo brzydkie żydowskie dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:57 pachnie mi tu ze strony Grace spiskową teorią świata. Nawet jeśli to dziecko byłoby faktycznie żydowskie, to co z tego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: Bardzo brzydkie żydowskie dziecko IP: 212.117.142.* 21.09.04, 16:09 Co ma piernik do wiatraka poza ziejacym od ciebie antysemityzmem.Popatrz dobrze na dzieci calego swiata.Dziwnym trafem wygladaja tak samo .Jedyna roznica moze byc kolor skory.Wstyd mi za ciebie az tak ze nie moge cie uhonorowac z duzej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grace Dziecka zwyczajnego goja by nie promowali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:43 Jestem przekonany że zwyczajnego goja by nie promowali. Wśród tych którzy się "fotografowali" z Zorkiem jest mnóstwo Żydów i żydofilów. Taki zbieg okoliczności. Ameryka zwariowała, ale nie na punkcie Zorka, ale tak w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acid Grace zawsze czujny IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.09.04, 17:09 Brawo Grace ty zawsze czujny i jak zwykle masz racje toz Jeremy Zork to ukrywajacy sie w ciele 2 latka syjonista, znany z pozerania polskich katolickich dzieci, podejrzewany o zamach na ojca rydzyka a podobno rowniez wspolpracownik mosadu i SB. To dlatego go tak promuja a nie ciebie ale poslij mi zdjecie twojej paskudnej ale za to czysto polskiej mordy i zaloze ci strone w sieci ze zdjeciami z samymi gojami, slij na acidhead1975@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grace ulubiona metoda żydów i syjonistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:38 Waszą ulubioną metodą jest ośmieszanie poprzez obrócenie argumentów w absurd plus zwyczajowa porcja wyzwisk. To co napisałem to nie żaden antysemityzm tylko zwykła spostrzegawczość nt. amerykańskiej rzeczywistości. Zmartwię cię - coraz więcej ludzi wykazuje tę spostrzegawczość i wkrótce nie pomogą wasze kpiny nt spiskowej teorii dziejów, cyklistów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ulubiona metoda żydów i syjonistów IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.04, 17:41 Grace, zastanow sie nad soba, a nie nad spiskiem zydowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deqs Re: ulubiona metoda z˙ydów i syjonistów IP: *.washingtontimes.com / *.washingtontimes.com 21.09.04, 18:52 A ja mysle, ze opinie takie jak Twoja to nic wiecej jak tylko najprymitywniejszy sposob usprawiedliwiania sie przed samym soba. Jesli ma sie jakies kompleksy to wtedy najlepiej jest zwalic na spiskowa teorie swiata zamiast popracowac troche nad soba. Zal mi takich loserow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grace c.b.d.o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:50 Żyd z Washington Times słusznie zakłada, że jeśli ktoś ma takie poglądy jak ja to wcześniej czy później zostaje wypieprzony z roboty na skutek nacisków "cyklistów" i jest już "loser". Czyli c.b.d.o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deqs Re: c.b.d.o. IP: *.washingtontimes.com / *.washingtontimes.com 21.09.04, 23:38 Tak, tak kazde twoje zyciowe niepowodzenie to wina Zydow, Masonow, Maorysow czy Eskimosow. Tlumacz tak sobie a daleko zajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyboo Re: ulubiona metoda żydów i syjonistów IP: *.rit.reuters.com 22.09.04, 16:29 Twoja ulubiona metoda, to musi byc metoda debila-ksenofoba.... Na stronie Jeremy'ego jest serdeczna prosba do internautow z calego swiata, zeby przysylac jemu i jego tacie artykuly ze wzmianka o ich zabawie. Ciekawe, jak sie poczuja, gdy ktos im przetlumaczy: to jest artykul z Polski, a to komentarz polskiego internauty. Polska nie ma w swiecie dobrej opinii - Ty sie do tego tylko przyczyniasz. Ale nie mozesz tego rozumiec, bo nigdy nie wychyliles nosa ze swego Zascianka. I miejmy nadzieje, ze tam pozostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazwa FAKTEM JEST ze dziecko jest zydowskie IP: *.escom.net.pl 21.09.04, 17:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: FAKTEM JEST ze dziecko jest zydowskie IP: *.adsl.wanadoo.nl 21.09.04, 18:41 I tez jest faktem, ze ty jestes Polakiem. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mio No i co z tego IP: *.cs.umbc.edu 21.09.04, 23:29 Faktem takze jest: - dziecko jest biale (przeciez moze wyrosnac na rasiste, ktory bedzie zakladal spiski przeciw "kolorowym") - posiada chromosom Y (jest szansa, ze wyrosnie na "meska, szowinistyczna itd." i bedzie spiskowalo przeciwko plci odmiennej) - jest czlowiekiem (bedzie przyczynialo sie do zanieczyszczania powietrza, zapewne bedzie jadlo mieso ubijane, czyli bedzie zylo na koszt przyrody i innych gatunkow) - jest Amerykaninem (juz korzysta z ropy zrabowanej milujacym pokoj narodom Bliskiego Wschodu; oczywiscie jest tez winne wymordowania Indian (Native Americans) kilkaset lat temu) - pochodzi z kapitalistycznego i konsumpcyjnego kraju (bedzie mialo wrodzone sklonnosci do wykorzystywania ludzi pracy) - jest Ziemianinem (moze byc wykorzystany podstepnie przez Kosmitow probujacych przejac wladze na Ziemi przez manipulacje umyslami ludzkimi) - bedzie mial prawa wyborcze (moze potencjalnie wybrac niejakiego Leppera, jesli ten dozyje tego czasu i wyemigruje do Stanow Zjednoczonych, aby tam blokowac mownice i autostrady) Jak widac mozna sporo spiskowych wnioskow wyciagnac z tej wiadomosci. A zaloze sie, ze znajda sie ludzie, ktorzy i tak mnie przebija jeszcze bardziej idiotycznymi wnioskami mowionymi na powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kio [...] IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.04, 17:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro brzydkie- tak... IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 21.09.04, 21:02 Zebym powiedzial ze sliczne to bym sam zachodzil w glowe czy nie jestem jakims pedofilarem. Zydowskie? b. prawdopodobne ale pod pory nie zagladalem. Grace ty to jestes rozbojnik. Tyle zamieszania robisz w sieci. Ale z drugej strony bez takich jak ty na forum byloby nudno(patrz Acid) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atylla Re: Mały Zorek superstar IP: *.azymut.pl 21.09.04, 13:10 Paskudny bachor !!! bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Re: Mały Zorek superstar IP: *.nas6.gainesville1.fl.us.da.qwest.net 21.09.04, 14:49 Co to za imie: ZOREK? CHYBA AZOREK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola z jacksonem fotki mu nie zrobi :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 13:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.dfdstransport.com 21.09.04, 13:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Mały Zorek superstar IP: 209.16.204.* 21.09.04, 16:36 A my za to jacy madrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o rany [...] IP: *.chello.pl 21.09.04, 13:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Nie wiem, o co Wam chodzi IP: *.cec.eu.int 21.09.04, 14:00 Dziecko jak dziecko. Ani bardzo ładne, ani bardzo brzydkie. Zwyczajne. A to, że ojciec fotografuje go ze znanymi osobami - fajnie, że wpadł na taki pomysł i fajnie, że mu się to udaje. Inni zbierają autografy czy wycinki z gazet. I po co te głupie komentarze? Nasz naród już tak całkiem zidiociał, że nie potrafimy powiedzieć nic pozytywnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: it Re: Nie wiem, o co Wam chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 14:59 po części masz rację, może to i fajny pomysł... ;) ale widziałaś np. perfumy dla brzdąców? widziałaś co się robi z małymi dziećmi od malucha w tej kulturze? trzeba baaaardzo dużo mądrości życiowej ze strony rodzica, żeby nie zepsuć takiego malucha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nie wiem, o co Wam chodzi IP: *.cec.eu.int 21.09.04, 16:21 Pewnie, że trzeba dużo mądrości życiowej, żeby dobrze wychować dziecko, a i tak nikt Ci nie da gwarancji, że dobrze je wychowasz. Ale ja nie o tym pisałam. Rzecz w tym, że zbyt łatwo krytykujemy innych nie patrząc na siebie. To taka modlitwa Polaka-szaraka - ja nie mam to dlaczego ma mieć ktoś inny? I tego też uczą się od nas nasze dzieci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Nie wiem, o co Wam chodzi IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 21.09.04, 21:09 Aniu, ale po co takie stronki, komu to potrzebne? No, moze jeden plus. Jakbysmy zrobili jedna wielka strone z pieknymi dzicmi, to byc moze moglibysmy wylapac wszystkich pedofilarow. Ale z drugiej strony mogliby pozamykac bogu winnych ludzi, dlatego tez wole na ta strone nawet nie wchodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość W Polsce też jest popularny pewien maluch! IP: *.nfosigw.gov.pl / *.nfosigw.gov.pl 21.09.04, 14:03 W Polsce też jest taki popolarny chłopiec. Jego stronę internetową odwiedza co tydzień kilka tysięcy osób. Zresztą sami zobaczcie. www.antosiowa-karuzela.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: W Polsce też jest popularny pewien maluch! IP: *.cec.eu.int 21.09.04, 16:25 Cudny maluszek i super pomysł!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: it To raczej ZONK nie Zork. Samobój. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 14:22 Ciekawy ten naród Amerykanie... trochę w tym zabawy, ale na tle innych takich 'zabaw' w usa, to przestaje być zabawne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalif2 Ja wcale nie mam ochoty na zdjęcie z tym smarkiem IP: *.tarnow.pl 21.09.04, 14:26 Zwłaszcza że towarzystwo mi nie odpowiada. Jakby to był np. Lenin, Hitler albo Putin (kiedy jest trzeźwy)to może bym się zgodził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej S. Re: Mały Zorek superstar IP: *.impex / 157.25.88.* 21.09.04, 15:00 Ja rowniez chcialbym miec zdjecie Zorka w swojej kolekcji. Czy ktos moze zalatwic widzenie? Henryku J., pomozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amber Re: Mały Zorek superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:46 Nic dziwnego. Caly swiat jest zbudowany z takich malych gówienek. I dobrze, bo inaczej trzeba by myslec o Iraku, bezrobociu i zblizajacej sie pieprzonej jesieni i zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Mały Zorek superstar IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 21.09.04, 21:15 zapomniales o kures.ich swietach i pier...onych zakupach, wiszczacych maluchach, narzekajacych emerytow, poje...nych zlodzieji( politykow tez),sknerujacej rodzince, stargo samochodu, zabitej tesciowej, pustej butelki, drogim paliwie, Janasie, wisle, pedal;ch, pedofilarch, i innych pedokur.ach Odpowiedz Link Zgłoś
ada68 Re: Mały Zorek superstar 21.09.04, 16:00 mieszkam w USA, ogladam wiadomosci, czytam gazety i pierwsze slysze o tym dziecku...to, ze ktos sie z kims sfotografowal jeszcze o niczym nie swiadczy (moze tylko o manii wielkosci tatusia....sam jest malo znanym aktorem, wiec nadrabia dzieckiem...), a juz na pewno nikt tu na niczyim punkcie nie zwariowal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacunio Re: Mały Zorek superstar IP: *.ipt.aol.com 21.09.04, 16:51 No wlasnie ja tez mieszkam w New York i nie slyszalem o jakims tam Zorku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameryka=debile no to kto jeszcze zdjecie z malpka??? IP: 5.5R2D* / *.pg.com 21.09.04, 17:16 no a moze malpka chce banana??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Mały Zorek superstar IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.04, 17:38 O co chodzi? Co w tym zlego? Pomysl jest sympatyczny, wszyscy sie dobrze bawia. Mnie sie podoba. Wyluzujcie sie!!! Tacy mlodzi, a juz sfrustrowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: get a life to prasa polska zwariowala IP: *.echostar.com 21.09.04, 18:13 Mieszkam w USA, pracuje w prasie, czytam internet caly dzien - i pierwszy raz slysze o tym dziecku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: to prasa polska zwariowala IP: *.adsl.wanadoo.nl 21.09.04, 18:43 Ha ha ha, dobre. Rzeczywiscie. Prasa.... musi z czegos zyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deqs Re: to prasa polska zwariowala IP: *.washingtontimes.com / *.washingtontimes.com 21.09.04, 20:21 No wlasnie. Ja takze pracuje w mediach w USA i nikt kogo tu pytam nie slyszal o Zorku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha ha ha Re: Mały Zorek superstar IP: *.cnclrk01.pa.comcast.net 21.09.04, 19:13 Jeszcze jedna rzecz, na punkcie ktorej "Ameryka zwariowala", o czym mozna sie dowiedziec jedynie dzieki "Gazecie", bo mieszkajac w Ameryce jakos o tym nawet nie slyszalam :-) (Zreszta nikt, kogo tu pytalam, rowniez nie mial pojecia, kto to jest Zorek.) Jakis ojciec bierze dziecko na pospisywanie ksiazek i inne podobne wydarzenia i prosi, by mu zrobic zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJW Re:Dorota Miklaszewicz zwariowala.... IP: *.wholenet.net 21.09.04, 20:19 Mieszkajac w w USA rowniez nie slyszlem o zadnym Zorku....Dorota, wracaj do Kutna...a Polskie owczarki nizinne jak zwykle ujadaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re:Dorota Miklaszewicz zwariowala.... IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 21.09.04, 22:10 Skad Dorota wytrzasnela tego Zorka? Nie mam pojecia. Mieszkam w USA 23 lata, codziennie czytam gazety i ogladam wiadomosci i o zadnym Zorku nie slyszalam. Ploty i bzdury mnie nie interesuja. Ten caly artykul jest durny....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Mały Zorek superstar IP: *.rene.com.pl 21.09.04, 20:32 Cale to zamieszanie uwazam za bzdure. Czy dziecko jest zydowskie czy nie, coz za roznica, widze ze tu jest cala masa rasistów. Uwazam ze maly jest zabawny, troche taki buraczany typ urody ale polowanie z dzieciakiem na slawy to juz przegiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Re: brzydal IP: *.ipt.aol.com 21.09.04, 21:56 sam jestes brzydal, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
alex.7 Re: Mały Zorek superstar 21.09.04, 21:13 Ja tez chce miec z nim zdjecie:)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Mały Zorek superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:31 Fajny pomysł, fajna zabawa. Odwalcie się frustraci bez poczucia humoru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ToMeK_ Re: Mały Zorek superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:16 co za popier...ony narod! To jest po prostu chore... smiac sie czy plakac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Mały Zorek superstar IP: *.promax.media.pl 21.09.04, 23:32 Zgadzam się, konieczna bedzie psychoanaliza...amerykanie sa tacy ... prymitywni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Mały Zorek superstar IP: 209.16.204.* 21.09.04, 23:42 Ludzie... zalamka... Autorka artykulu wyciagnela cos niewiadomo skad, bo zapewniam, ze 'ameryka' na punkcie tego dzieciaka nie zwariowala, 'ameryka' najwyrazniej nie ma o tym dzieciaku zielonego pojecia. Informacja jest albo naciagana albo po prostu wyssana z palca. I jakie reakcje? Wymowka do najezdzania na Amerykanow, wyzywania ich od glupich, prymitywnych itd. I nawet pare antysemickich tesktow... Po prostu wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
mojazuza Re: Mały Zorek superstar 03.10.04, 09:32 Nie wiem, nie rozumiem tego narodu. Czyżby nie mieli już niczego, co mogłoby im wyznaczać cele i na siłę szukają potwierdzenia tego, że jeszcze są ludźmi. Biedny dzieciak - zrobili z niego obiegową maskotkę. Tak spłycili, jak potrafi laik spłycić wszystko co piękne i wyjątkowe. Odpowiedz Link Zgłoś