Dodaj do ulubionych

Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na E...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:47
No to mamy super reprezentantow!muzyka na poziomie statystycznego polaka!
zresztą jestem przekonany,ze jakby zapytać ludzi na ulicy czy dobrze wybrali,
90procent powiedzialoby,ze świetnie!prostacki naród, prostacka muzyka na
prostacki konkurs
Obserwuj wątek
    • Gość: Tarnik Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:43
      i dobrze,że pojadą nowicjusze,oni zyskają na popularności,żadna z "poważnych
      gwiazd" się nie zbłaźni.ten festiwal jest z zasady badziewny i nie należy go
      traktować poważnie.mam wrażenie, że nasi przedstawiciele nie będą odbiegać
      poziomem od reszty wykonawców.
    • Gość: Tom.M Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: *.76.classcom.pl 31.01.05, 11:55
      Dzizas... Gorzej już chyba być nie może, piosnka na poziomie niedzielnego Disco
      Relaxu. Czy naprawdę nie mamy nic lepszego do zaoferowania ?! Wogóle co za
      "kołki" siedzą w tej komsij kwalifikacyjnej ?!
      • Gość: ziom z bydzi Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: 212.122.214.* 31.01.05, 12:03
        A wiec muza do dupy ale znając zycie wlasnie taka muzyka zajmie wysoką pozycje
        i zeby nie bylo ku naszemu zdziwieniu jeszcze lepiej. kolejny atutu to Ukraina
        ktora da nam max pkt :)
      • Gość: Muerte Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: *.ci.uw.edu.pl 31.01.05, 12:03
        Mamy co zaoferować
        Kłopot w tym, że to jest szmaciany festiwal gdzie poważna muza nie ma szans
        zaistnieć, a takie "umcykcykumcykcyk", i owszem.
      • Gość: M&M Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: *.udn.pl 31.01.05, 20:18
        Ten pseudofestiwal jest na tak "wygórowanym";) poziomie,że może taka tandeta
        wygra...Ale to dziwne Robert Leszczyński taki koneser;) muzyki i i jako członek
        jury pozwolił,by disco polo reprezentowało Polskę a więc i JEGO? Pokazał Swą
        prawdziwą twarz:]ha haa haaaa
    • Gość: SlaFFcio Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: *.gdynia.mm.pl 31.01.05, 12:19
      Buahaha... Mam nadzieje, że odpadną w półfinale, bo nie chce aby nasza Polska
      tak skompromitowała się na międzynarodowej arenie. Juz wole zeby na Eurowizje
      pojechal Wisniewski ze swoim nowzm zespolem Red Heads czy jakos tak.
      • bartoo Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na 31.01.05, 12:26
        Coś mi się wydaje, że to jest plagiat mołdawskiego "hitu", którego refren
        brzmiał jakoś tak: "...imaja i, imaja o, imaja a, imaja a a..".
    • Gość: Jola Tandeta? Mało powiedziane!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 12:32
      Kiedy usłyszałam o tym "szałowym" wyborze jurorów, byłam pewna, że kit mi
      wciskają... Polsko! Pochyl głowy i tarzaj sie w popiele;(
      • Gość: marmoo Re: Tandeta? Mało powiedziane!!! IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 31.01.05, 15:26
        > Polsko! Pochyl głowy i tarzaj sie w popiele;(

że co? a w domu wszyscy zdrowi?
        • Gość: nocnik Pedalski chlam!!! IP: *.bredband.comhem.se 01.02.05, 08:12
          Przecież Ivan to znany pedzio, czego wiecej można się po nim spodziewać!!!
    • Gość: MonaS Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 12:36
      Przecież to festiwal tandety. Więc kicz jest najbardziej na miejscu.
    • Gość: pola131 Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: *.olsztyn.mm.pl 31.01.05, 12:41
      eurowizja to tandeta,muzyka disco polo - może być strzałem w dziesiątkę
    • Gość: MichałK Wie ktoś może skąd można ściągnąć mp3 z tą piosenk IP: 80.55.158.* 31.01.05, 12:49
      Wie ktoś może skąd można ściągnąć mp3 z tą piosenką, którą będzie Ivan i Delfin wykonywał na Eurowizji? byłbym bardzo wdzięczny, gdyż jej nigdy nie słyszałem.
      pozdrawiam
      • Gość: Jimmy Re: Wie ktoś może skąd można ściągnąć mp3 z tą pi IP: *.ds.pg.gda.pl 31.01.05, 13:12
        Wierz mi - nie chcesz jej posłuchać...Powinieneś dziękować Bogu, że jeszcze nie miałeś tej, jakże wątpliwej, przyjemności ;/
    • Gość: Bartłomiey To już lepsze były smsy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 12:49
      ...przynajmniej telewizja sobie zarobiła, a członkom "jury" pewnie trzeba było
      odpalić jakąś kasę, chociaż telewidzowie wybraliby pewnie to samo, a na pewno
      nie gorzej. pozdrawiam
    • Gość: ZIOMAL Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: 80.50.24.* 31.01.05, 13:01
      DISCO POLO I TYLE Z TEGO IVAN I DELVIN SĄ PO PROSTU DO DOPY KAŻDY TO WIE BLEE
      DLACZEGO NIE MOGŁY JECHAĆ SISTARSY
      • Gość: telewidz Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: *.intranet.ydp / 217.8.175.* 31.01.05, 13:07
        nie mogły bo są równie sztuczne, wymuszone i tandetne, chociaż musze przyznac że
        na tak szmatławy festiwal byłyby i tak o wiele za ambitne.

Proponuję zmianę tytułu festiwalu na:

EUROWIZJA - FESTIWAL PIOSENKI SZMATŁAWEJ.

• Gość: firefly Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: 217.97.128.* 31.01.05, 13:29
          Nie wiem skąd ten dramatyzm???
          Popatrzcie na to kto zawsze wygrywa w tym festiwalu-ano tacy właśnie a'la dicoplowcy.Ivan iDelfin to nic innego jak zespół który pisze piosneczki dla ludu,do słuchania na bazarowym magnetowfonie albo na ringtonie telefonicznym.
          Nie widzę nic złego w tym że pojadą na Eurowizję i jeszcze kto wie mogą tam wygrać -bo to festiwal dla takich właśnie piosenek.
          Oczywiście mozna wysłasać Kazika ,albo Bartosiewicz ,tyle ze oni nie dostaliby tam nawet jednego punktu.
          Ludzie trzeba wreszcie zrozumieć że tak jak na konkursie jeździeckim nie jeździ się na wielbłądach ,tak na konkursie dla piosenek łupu-cupu nie wygra nigdy nic ambitniejszego.
          Ja tam się cieszę ze wreszcie w TV zakumali o co chodzi.
      • Gość: goha Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:36
        sistars!!! aż tak nisko je cenisz? o zgrozo! moim zdaniem ten iwan i s-ka to
        właściwy wybór. jaki poziom festiwalu taka kapela.
    • gooral164 Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na 31.01.05, 13:36
      Moze mi ktos powiedziec kto to jest?????????????????????
      Pierwszy raz widze te nazwe a Ci juz na Euroszmire jada
    • Gość: ... Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: *.mim.pl 31.01.05, 13:53
      eurowizja to kokkurs na ktory z zalozenia wysyla sie tego rodzaju zespoly. inne
      po prostu nie maja szans. pamietam jak pare lat temu wyslalismy mietka
      szczesniaka z jakas ambitna piosenka. zakonczylo sie katastrofa. a poza tym
      zdaje sie ze zwyciezcow wybieraja ludzie glosujac smsami i audiotele. w takim
      razie potrzebne jest wlasnie takie umc umc umc by wygrac a nie pelna
      wirtuozerii pisenka o pieknych slowach i ponadczasowym przeslaniu.

pozdrawiam

ps: ogolnie takiej muzyki nie slucham ale jezeli chodzi o jakakolwiek zabawe to
      nie ma nic lepszego.
      • Gość: ania67 Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: *.net.external.hp.com 31.01.05, 14:06
        znalazlam: www.ivanidelfin.pl
        Tam mozna posluchac jaka graja muzyke.... to zadne disco polo, ale muzyka
        prosta.... powiedzialabym prostacka.
    • Gość: potoczna Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:05
      stary, zanim wyjedziesz z takimi opiniami, zastanów się, jaki poziom
      reprezentuje konukurs Eurowizji w ogóle! jesli śledzisz w miarę "karierę"
      naszych repreznetantów na tym spędzie, to wiesz, że utalentowani ludzie, tacy
      jak - > A.M. Jopek, J. Steczkowska, czy M. Szcześniak, mury jakiegoś
      amfiteatru, gdzie impreza miała miesce, opuścili z kwitkiem. Dlatego wcale się
      nie zdziwię, jesli własnie Ivan i Delfin zajmnie wysoką pozycję w generalnej
      klasyfikacji Eurowizji.
      Wiek XXI to wiek kiczu, nie wiesz o tym jeszcze? [oczywiscie, nie wszedzie, ale
      w tym wypadku na bank!].
      • Gość: tolerancyjna Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:43
        ludziska czemu sie ciskacie?To dobrze ze współczesna muzyka jest tak
        róznorodna, przynajmnieuj kazdy znajdzie cos dla siebie. A erowizji nie musi
        słuchac ktos komu to nie pasuje i odwrotnie na Opere nie pojdzie tehn kogo to
        nie interesuje1 a mowiac ogólnie to tylko snoby wymyslaja tzw muzyke ambitna!
        ta tzw lekka łatwa i przyjemna zauwazyłam ze wprawia w ruch noge pod stołem
        nawet tych zagorzałych na zewnatrz koneserów muzyki ambitnej!
        pozdrawiam
        • Gość: dzekson Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:57
          nikt cię ciopto o zdanie nie pytał
    • Gość: Jesiotr Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:11
      Skoro ten konkurs jest prostacki, a ty uwazasz sie za kogos lepszego od innych,
      to w jakim celu wogole napisales ten post ? Wiesz, ze dzieki takim , ktorzy
      uwazaja spoleczenstwo za opetanych obskurantyzmem dzisaj mamy przymusowy ZUS i
      inne idiotyzmy prawne, bo ktos tam na gorze wie lepiej. Ale to dla ciebie
      pewnie sprawy zbyt przyziemne i banalne aby zaprzataly twoj mega mozg. Podaj mi
      prosze definicje muzyki nieprostackiej.Wg ciebie arpagio gitarowe zalicza sie
      do prostactwa czy tez nie. A i napisz koniecznie czego sluchasz, to znaczy co
      jest teraz trendy w swiecie snobow przyjacielu ?
    • spliin Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na 31.01.05, 14:47
      no, i w koncu pojada tam reprezentanci na poziomie ktory ten konkurs ostatnimi
      czasy reprezentuje. wszystko jest ok
    • kj36 A CZEMU DODA NIE MOGŁA JECHAĆ..??? 31.01.05, 14:47
      • Gość: tolek Jestem w solarium - DODA IP: 213.17.142.* 31.01.05, 15:06
    • Gość: LOL Przecież Eurowizja to tandeta do potęgi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:55
      Więc wszystko jest na swoim miejscu!
    • Gość: sebastian oby polegli, im predzej tym lepiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.01.05, 15:29
      i zeby juz wiecej nie brac udzialu w tym idiotycznym widowisku.
      niech inni robia z siebie idiotow, po co sie z nimi wydurniac?
    • Gość: Krzysiek Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: 80.50.177.* 31.01.05, 15:31
      Wiek XXI to wiek kiczu - popieram, to smutne bo przychodzi mi żyć w tym wieku
      no ale cóż ... poza tym nie rozumię osób które tu wypowiadają się bo nie tylko
      disco polo jest muzyką lekką i nie teksty nie należą do twórczych ale nie
      oznacza to że teksty reprezentowane przez innych są sto kroć lepsze inne
      gatunki muzyki jak pop, dance, techno, R&B, hip hop, rock itd... ludzie jakie
      tam są teksty ... nie traktujcie muzyki piosenek ogólnie tak jakby była jedna
      def. tej doskonałości troszkę dojrzałości i wiedzy w tym kierunku ...
      tłumaczcie sobie słowa wielkich niby VIP scen USA jakie tam są kiczowate
      piosenki ale fajnie wpadają w rymt jedna druga panienka poodslania to i owo i
      cały tłum szaleje ... Śmieszni są Ci co tak krytykuje i takie artykuły na ten
      temat piszą ... zero po prostu wiedzy i obiektywizmu ...
      • Gość: thomas Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: *.lodz.mm.pl 31.01.05, 15:42
        Popieram Twoje słowa o krytyce.Ale nie zgadzam się z kiczem. Jeżeli uważasz, że
        XXI wiek jest kiczowaty, to uważasz sam SIEBIE za kicz. Przepraszam, moze Cię
        uraziłem, ale taka prawda.
    • Gość: vad Nie eurowizji IP: *.chello.pl 31.01.05, 15:42
      moze czas aby Polska jako pierwsza powiedizala nie tandecie. Czas zaprzestadc
      wystawiania kandydatow tego konkursu szczurow. .. swoja droga na dole mozna
      sciagnac na komorke dzwonie z serwosu gazety. czyli gazeta tez napedza ten wyscig.
    • Gość: vasc Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:44
      No i bardzo dobrze. Na eurowizje pasuje. Nie wiem dlaczego wczesniej nie
      wysylalismy typowych gwiazd disco polo. np. Bayer Full :)
    • Gość: Buuuuuuuuu Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:49
      - Nie było lepszego wyboru - wyznaje Robert Sankowski, jeden z jurorów tegorocznej Eurowizji. - Poziom nadsyłanych zgłoszeń był straszny. Nasi najlepsi wykonawcy zupełnie ten konkurs zignorowali.
      Skoro nie bylo lepszego wyboru to nie znaczy, ze nalezy brac byle co. Co w tym kraju sie dzieje? Same gownozjady tu decyduja czy co?
    • Gość: IVona MAMy nareszcie szansę na zwycięstwo!!! IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 31.01.05, 17:26

o niskim poziomie konkursu eurowizji wiadomo nie od dzis , wystarczy
      pooglądać chwilę, zeby przez tydzień mieć ciężką niestrawność. No to i mamy
      reprezentanta godnego konkursu... beznadziejna pioseneczka, śpiewajacy ... hm
      no cóż też nienajlepszy./. ale rosjanin
      12 pkt Ukraina
      12 pkt Rosja
      12 pkt Rumunia ( ten cgański typ melodii)
      12 pkt Estonia
      12 pkt Łotwa
      12 pkt Szwecja - ( lubią taki typ urody..
      i reszta też po 12 pkt - bo taki międzynarodowy refren " la la la"
      Szkoda, ze nie mogą dzwonic ze Stanów też byłoby 12 pkt

A tak na koniec... zastganawiam się dlaczego coraz częściej mam wrażenie, że
      wszyscy oprócz naszego kochanego państwa zrobili juz kilka kroków do przodu a
      my ciągle stoimy i gapimy się na siebie w lustro -0 zachwyceni tym co udało
      nam się kiedyś zrobić
      KTO STOI W MIEJSCU TEN SIĘ COFA
      a jury , które dokonało wyboru oprócz tego, ze ośmieszyło siebie, to w efekcie
      ośmieszy nas
      POZDRAWIAM i zyczę spokojnych snów w maju
      aha i przestaje płacic abonament za tv - nie przyłożę reki do tego absurdu
    • Gość: ech Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: 213.17.226.* 31.01.05, 17:32
      bosh... "toz to sziook".. jak by to powiedzial Pawlak...
    • Gość: camel Re: Eurotandeta, czyli już wiemy, kto pojedzie na IP: 81.19.200.* 31.01.05, 17:50
      ostatnio bylo ich troje..jezu... jeszcze gorsze...

jednym slowem: jaki kraj taki marylin manson

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka