Dodaj do ulubionych

Wybierz obciach lata

• Gość: ania Re: Wybierz obciach lata IP: *.chello.pl 22.07.05, 12:57
      Leszczyński to obciach lata,dredziarstwu nie!
    • Gość: Imielka Re: Wybierz obciach lata IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.05, 13:05
      Pani Monika Bielkiewicz uważa się za znawczynię...hmm.. mody...taaa..
      to proszę obejrzeć czasami coś z mody światowej a nie zaściankowej...
      właśnie, że bielizna lekko widoczna - pod lekką bluzką jest zawsze modna, chyba
      że założy ją pani mająca problemy z nadwagą...ale to inna bajka...bez odbioru..
      • Gość: metka_woreczko Re: Wybierz obciach lata IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.07.05, 14:24
        A nawet jak ta pani ma trochę nadwagi?to co?Jak ona się w tym dobrze czuje to i
        my bądźmy tolerancyjni!Prawda jest taka, że moda na pewne ciuchy trwa chwilę -
        wszyscy tak pędzący za nią coby być trendy - za parę lat będą wyśmiewani
        za "obciach". Zobaczcie niektóre stroje z lat 80 tych - teraz jak się ogląda
        filmy z tamtych lat to aż łzy ze śmiechu lecą - co wtedy było cool - a jak
        wygląda z perspektywy lat!Życzę wszystkim,którzy tak się modą kierują coby
        czasami krytycznym okiem popatrzyli na siebie i na świat mody!:)
    • Gość: ahmedow Re: Wybierz obciach lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:09
      mnie tam "proca" kręci , kto powiedział , że tylko laski z dobrym gustem są
      podniecające?
    • Gość: wqhb Re: Wybierz obciach lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:20
      Największy obciach to wszelkie komentarze największej medialnej porażki,
      Robusia Leszczyńskiego.
    • Gość: tomcio buhah leszcynski autorytet ubierania a ta dziwczyn IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.07.05, 13:21
      tak gada bo pewnie biustu nie ma i zazdrosci kazdy robi co chce skiba zazdrosci
      umienisnionej klaty bo sam ma kibel zamiast niej a leszczu to bez komętarz
      niech sie umyje najpierw a pozniej osądza pewnie jakby w amrykanskiej telewizji
      powiedzieli ze sandaly ze skarpetami sa dobre to by to przyja albo jak bu
      zaplacili palant jednym slowe
      • Gość: ann plecak do garnituru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:05
        no i co w tym złego, często tak ubierają się "konkretni" mężczyźni. Mają coś do
        załatwienia: egzamin, rozmowę...Oznacza, to że nie zawracają sobie
        głowy "duperelami" tylko są skupieni na działaniu. Jeśli takiego faceta mamusia
        nie ubierze, to zaklada plecak do garnituru.
    • Gość: em em Re: Wybierz obciach lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:21
      dodam źle dobrane sandałki na obcasach - cała stopa "leci" do przodu, palce
      wystają przed bucik, a za piętą jeszcze wolne miejsce
    • Gość: jazztine Re: Wybierz obciach lata IP: *.chello.pl 22.07.05, 13:27
      Kurcze, niesamowici eksperci się wypowiadają w tym artykule... o czym w ogóle
      ludzie debatujecie? Nie szkoda powietrza? Łatwo jest mówić o modzie jak się ma
      komercyjne siano w kieszeni i pochodzi się z "modnego" miasteczka Warszawy. Nie
      wszystkich stać na ciuchy z najmodniejszych butików drodzy Państwo. Poza tym czy
      moda jest wyznacznikiem człowieka? Ja osobiście wolę tych mniej modnych, ale
      normalnych i przyjacielskich ludzi, niż zarozumiałych, wydumanych pajacyków
      żywcem wyciągniętych z teledysków mtv - bo teraz wszystko musi być cool, inaczej
      nie wpuszczą Cię do snobowatego klubu, albo obgadają za plecami. Poza tym,
      spójrzmy na naszych jurorów - Pan Cozza pewnie wyglądał super trendy z włosami
      na czeskiego piłkarza i tym szafirowym pasemkiem we włosach... szczególnie jako
      biznesmen. Pan Skiba... w tych marynarkach i brzuszkiem uniemożliwiającym ich
      zapięcie na guziczki istny Jean- Paul Gaultier... Znajdźcie sobie ludzie
      normalną pracę!
    • Gość: lubię sandały Re: Wybierz obciach lata IP: *.umk / *.um.krakow.pl 22.07.05, 13:30
      Jak mnie śmieszą takie rankingi. Ależ obciachujcie się czym chcecie. A noście
      sobie co lubicie. Obciachem jest brud i smród, a sandały ze skarpetką to
      doprawdy obciach jest ale chyba dla kobiet z wiosek. ja mam stopy delikatne i
      nie zamierzam nikomu pokazywać paluchów, bo uważam to za szczyt złego smaku
      dlatego ZAWSZE ubieram sandały ( gdy jest gorąco) i ZAWSZE ubieram skarpetki.
      Jeśli uważacie, że gołe paluchy sa estetyczne to przykro mi, ale macie
      wyjątkowo obciaszne gusta.
      • Gość: fuji Re: Wybierz obciach lata IP: 213.199.214.* 22.07.05, 13:37
        Kopyta na stopach, podkolanówki a la pończochy do spódnicy, która w normalnych warunkach jest długa, ale przy powiewie wiatru ukazuje, że to właśnie podkolanówki a nie pończoszki. ;) Spodnie męskie przykrótkie, a la gość z Gangu Olsena. Fryzura - z przodu wypracowany tapir, a z tyłu jakby kto deską przyklepał (pani w lustrze nie widziała tyłu, to nie obrabiała). Puder - ciemny fluid na twarzy nałożony tylko do uszu i brody, a dalej już kontrast z naturalnej barwy skórą. Obcisłe bluzeczki podkreślające oponki, jeszcze z nie przepuszczających powietrza tkanin. Rozpinane swetry w szpic u facetów.
    • Gość: Maciek Re: Wybierz obciach lata IP: 195.238.247.* 22.07.05, 13:34
      Nie rozśmieszajcie mnie - Leszczyński dbający o wygląd!!!???!! Buahahaha!!!!

Pyzata buźka podtatusiałego czterdziestolatka, który udaje równego ziomala w
      postmodernistycznych (czyt. post-dobrosmakowych) bluzkach, koszulkach i innych
      takich. Dredy, a teraz ich ścięcie - nic nie pomoże tej nie-coolowej główce,
      szmaciarza, który chętnie zrobi wiele obciachowych zachowańbyle byćw Galach,
      Vivach iinnych Życiach na gorąco ("Chwilach dla debila"). Ekspert!?!? MOże i
      nieco zna się na muzyce rozrywkowej (tak, wie co nieco!!)- ale to obciachman
      stylistyczny!!! Biahahaha!!
      Aha - a ja chodzę, chodziłęm w skarpetkach do sandałów - pragnę przewiewnego
      obuwia, a moje palce u nóg nie wyglądają zbytnio apetycznie (wrastające
      paznokcie, etc.)!!!! Brudne bose stopy w sandałach, a po całym dniu chodzenia w
      nich robią się co najmniej zakurzone, nie wyglądają najlepiej!!!!
      Dla mnie obciachem są sznurowane biodrówki kobiece a la dziewczyna z "Mrocznego
      przedmiotu pożądania", kolczyk w pępku czy "roślinny" tatuaż nad pośladkami - TO
      są atrybuty "TOMEKSIAR" i "TANDECIAR" (ps. zgadnijcie skąd pochodzę ?!?).BLEEE!!!
      Dla mężczyzn - kresz to materiał gorszy niż ten zrobiony z sizalowg sznurka do
      snopowiązałek!!!! Kaptur, smycz, mokazyny z kutasikami, wybrzuch wiszący i proca
      ze stringów - też BEEE@!!!
      • Gość: facet Re: Wybierz obciach lata IP: *.acn.waw.pl 23.07.05, 17:09
        Z tymi tatuazami nad tylkiem to juz nie moda i lans a plaga. Wszystkie mlode
        kobiety marza albo o kolczyku w pepku ( gorzej jak w ustach) albo orle nad dupa.
        Nie wiem w czym to im pomoze ale niedlugo zaczne byc oryginalny bo nie bede mial
        ani kolczykow, ani tatuazy.
    • Gość: typowy_kark robert leszczynski - kompetentny stylista IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 22.07.05, 13:36
      do niedawna noszacy beznadziejnej jakosci dready, ubierajacy sie jakby szedl na potancowke w remizie czlowiek, wyglasza sady (krytyczne!) o trendach w modzie i zjawiskach "ubraniowych". najwiekszy obciach to wygladac jak leszczynski.
      • Gość: Maciek Re: robert leszczynski - kompetentny stylista IP: 195.238.247.* 22.07.05, 13:38
        Nie widzialem pozostałych komentarzy pisząc mój własny.... Okazuje się, że nie
        tylko ja dostrzegłem wiocha-STYL Leszczynskiego!!!!
        Myśłałem , że się może zbyt czepiam. A jednak NIE!!!
    • Gość: ajanatojaknalato a'propos sandałów i skarpetek IP: *.chello.pl 22.07.05, 13:36
      Ja osobiście lubię widzieć stopy, może to jakiś fetysz, ale stopy są jednym z
      ładniejszych części człowieka, a jeśli chodzi o skarpetki i sandały... też za
      tym nie przepadam, ale gorsze jest chyba jak facet, tudzież kobieta zdejmie z
      gołej stópki sandałek i zaraz po tym pada połowa ludności miasta... to jest
      dopiero passe! :)
      • Gość: facet Re: a'propos sandałów i skarpetek IP: *.acn.waw.pl 23.07.05, 17:11
        Ale piszesz chyba o stopach damskich, mlodych i zadbanych...mam tak samo.
        Ale meska stopa w kapciu, podeptana w autobusie i spocona ? Nie dziekuje :)
        • Gość: oum Re: a'propos sandałów i skarpetek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.05, 18:09
          Ależ dlaczego męska stopa nie miałaby być równie zadbana jak damska?
          Antyperspirant, obcięte pazurki, brak "skamienielin" na pięcie i palcach, no i
          oczywiście - bez grzybów :-)
          Lakier na pazurkach nie jest obowiązkowy :-)
    • Gość: Jeszcze raz Re: Wybierz obciach lata IP: *.umk / *.um.krakow.pl 22.07.05, 13:38
      nie, nie mogę. Przeczytałam do końca. Słabo mi. Prosze Skiba tak Cię lubię -
      napisz, że nie brałes w tym udziału. Błagam. Czasem się zastanawiam jak całkeim
      inteligentny człwiek może napisać takie brednie. Nie brak mi słów. Plecaczek z
      garniturkiem fe? o a czemu skoro tak mi wygodnie, a dleczego mam 4 kilometry z
      pracy isć z torbą zamiast wygodnie z plecaczkiem. Mam po górke, a w pracce
      muszę mieć mundurek. Ten artykuł jest rozpaczliwy. Ja sobie przypominam moje
      koleżanki miały takie problemy w liceum - dla mnie zresztą niezrozumiałe i
      wtedy i dzis.
    • Gość: okularnik Re: Wybierz obciach lata IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 22.07.05, 13:50
      obciachem jest ten sondaż, ludziska chodźcie jak wam się podoba to wolny kraj,
      a jak ktoś się śmieje to w zęby:)
    • Gość: Rysiek Baran z dredami będzie mi mówił co jest estetyczne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.05, 13:54
      a co nie. Śmieszne
    • Gość: Norbinl czekajcie, czekajcie IP: *.cable.casema.nl 22.07.05, 13:56
      A co maja zrobic Ci panowie, ktorym faktycznie brzuch sie nie miesci - co maja
      siedziec w domu, bo jakas grupa fanatykow cial, wysporowanych wymyslila sobie
      jak ma wygladac pseudo cialo. jakby ak bylo to wiele osiagniec wspolczesnych
      wynalazkow i nie tylko, nie istniala by, bo wynalazcy musieli by siedziec calymi
      dniami w silowniach.
      Napedzanie sztucznie rynku takimi "pie..mi" jak ma kto wygladac mozna
      zobaczyc na ulicach Holandii, gdzie ludzie ubieraja sie tak jak im pokaza
      witryny sklepowe. A zakup polega juz tylko na wejsciu i zabrania tego co wisi na
      wieszaku.
      Bo przeciez tak - mowia (pokazuja) ci, co sie znaja na modzie.

Precz z dyktatura w swiecie mody...
      Ludzie noscie to co sie wam podoba i w czym czujecie sie dobrze i wygodnie. A
      nie slychajcie ludzi, ktorym brak gustu. A przeciez De gustibus non est
      disputandum (o gustach sie nie dyskutuje). Pozdrawiam
    • norbinl przeciez, sami juz rzymianie mowili, ze o gustach 22.07.05, 13:58
      A co maja zrobic Ci panowie, ktorym faktycznie brzuch sie nie miesci - co maja
      siedziec w domu, bo jakas grupa fanatykow cial, wysporowanych wymyslila sobie
      jak ma wygladac pseudo cialo. jakby ak bylo to wiele osiagniec wspolczesnych
      wynalazkow i nie tylko, nie istniala by, bo wynalazcy musieli by siedziec calymi
      dniami w silowniach.
      Napedzanie sztucznie rynku takimi "pie..mi" jak ma kto wygladac mozna
      zobaczyc na ulicach Holandii, gdzie ludzie ubieraja sie tak jak im pokaza
      witryny sklepowe. A zakup polega juz tylko na wejsciu i zabrania tego co wisi na
      wieszaku.
      Bo przeciez tak - mowia (pokazuja) ci, co sie znaja na modzie.

Precz z dyktatura w swiecie mody...
      Ludzie noscie to co sie wam podoba i w czym czujecie sie dobrze i wygodnie. A
      nie slychajcie ludzi, ktorym brak gustu. A przeciez De gustibus non est
      disputandum (o gustach sie nie dyskutuje). Pozdrawiam
    • koliber38 Re: Wybierz obciach lata 22.07.05, 13:58
      W wielu polskich domach brak jest sprzętu , jakim jest lustro, przykro jest na
      ulicy popatrzeć na młode i ciut starsze panie, które bez żenady pokazują swoje
      pępki z '' obwarowaniem '', a gdzie doza samokrytycyzmu. Wystarczy dłużej
      postać w lustrze, czy spytać się mądrej koleżanki. \uleganie modzie nie musi
      być aż tak ślepe.
    • Gość: hehe Wywiad w vivie tylko dlatego że ktoś zgolił mopa IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 22.07.05, 14:23
    • Gość: Jola Re: Wybierz obciach lata IP: *.icpnet.pl 22.07.05, 14:34
      za to pan Leszczyński to dopiero jest bezguście - jak on wyglada w tych
      "footbolowych" koszulkach. jak pajac
    • Gość: DJ A Tobie gratuluję znajomości polskiej ortografii! IP: 81.80.218.* 22.07.05, 14:38
    • Gość: marcin Re: Wybierz obciach lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:41
      Umieram z wrażenia i ze smiechu kiedy widzę "sandały na skarpetach", to dla mnie
      niewybaczalne ROTFL. Swoją drogą, wielu ludzi tak chodzi, nawet kilku moich
      znajomych. To tak jakby założyć białe skarpetki do czarnego granituru.
    • Gość: esteta Re: Wybierz obciach lata IP: *.aster.pl 22.07.05, 14:52
      moim zdaniem na pierwszym miejscu tej listy powinien sie znalezc pan
      leszczynski. jako obciach ostatnich kilku lat na pewno wyprzedzi sandaly ze
      skarpetkami.
      pozdrawiam obciachowo!
      janek
    • Gość: uszysko A ja tam noszę sandały na skarpety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:43
      ... ale nie używam grubych skarpet jak ktoś to insynuował. Jest sporo powodów
      by tak się ubierać, myślę, że głównym jest pewnego rodzaju nieśmiałość i norma -
      jak czulibyście sie przychodząc do pracy np. do urzędu w "gołych" sandałach? A
      w okolicach domu chadzam na bosaka w kalapkach, więc chyba nie jestem taki
      beznadziejny.
    • pikus Re: Wybierz obciach lata 22.07.05, 15:48
      Nagroda specjalna za sformulowanie "ubrac buty"
    • Gość: ataman Re: Wybierz obciach lata IP: 82.177.9.* 22.07.05, 15:55
      a dla mnie obciachem numer jeden są doczepiane, sztuczne dredy niejakiego
      leszczyńskiego roberta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka