Gość: ania Re: Wybierz obciach lata IP: *.chello.pl 22.07.05, 12:57 Leszczyński to obciach lata,dredziarstwu nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imielka Re: Wybierz obciach lata IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.05, 13:05 Pani Monika Bielkiewicz uważa się za znawczynię...hmm.. mody...taaa.. to proszę obejrzeć czasami coś z mody światowej a nie zaściankowej... właśnie, że bielizna lekko widoczna - pod lekką bluzką jest zawsze modna, chyba że założy ją pani mająca problemy z nadwagą...ale to inna bajka...bez odbioru.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metka_woreczko Re: Wybierz obciach lata IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.07.05, 14:24 A nawet jak ta pani ma trochę nadwagi?to co?Jak ona się w tym dobrze czuje to i my bądźmy tolerancyjni!Prawda jest taka, że moda na pewne ciuchy trwa chwilę - wszyscy tak pędzący za nią coby być trendy - za parę lat będą wyśmiewani za "obciach". Zobaczcie niektóre stroje z lat 80 tych - teraz jak się ogląda filmy z tamtych lat to aż łzy ze śmiechu lecą - co wtedy było cool - a jak wygląda z perspektywy lat!Życzę wszystkim,którzy tak się modą kierują coby czasami krytycznym okiem popatrzyli na siebie i na świat mody!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahmedow Re: Wybierz obciach lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:09 mnie tam "proca" kręci , kto powiedział , że tylko laski z dobrym gustem są podniecające? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqhb Re: Wybierz obciach lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:20 Największy obciach to wszelkie komentarze największej medialnej porażki, Robusia Leszczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio buhah leszcynski autorytet ubierania a ta dziwczyn IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.07.05, 13:21 tak gada bo pewnie biustu nie ma i zazdrosci kazdy robi co chce skiba zazdrosci umienisnionej klaty bo sam ma kibel zamiast niej a leszczu to bez komętarz niech sie umyje najpierw a pozniej osądza pewnie jakby w amrykanskiej telewizji powiedzieli ze sandaly ze skarpetami sa dobre to by to przyja albo jak bu zaplacili palant jednym slowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann plecak do garnituru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:05 no i co w tym złego, często tak ubierają się "konkretni" mężczyźni. Mają coś do załatwienia: egzamin, rozmowę...Oznacza, to że nie zawracają sobie głowy "duperelami" tylko są skupieni na działaniu. Jeśli takiego faceta mamusia nie ubierze, to zaklada plecak do garnituru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em em Re: Wybierz obciach lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:21 dodam źle dobrane sandałki na obcasach - cała stopa "leci" do przodu, palce wystają przed bucik, a za piętą jeszcze wolne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazztine Re: Wybierz obciach lata IP: *.chello.pl 22.07.05, 13:27 Kurcze, niesamowici eksperci się wypowiadają w tym artykule... o czym w ogóle ludzie debatujecie? Nie szkoda powietrza? Łatwo jest mówić o modzie jak się ma komercyjne siano w kieszeni i pochodzi się z "modnego" miasteczka Warszawy. Nie wszystkich stać na ciuchy z najmodniejszych butików drodzy Państwo. Poza tym czy moda jest wyznacznikiem człowieka? Ja osobiście wolę tych mniej modnych, ale normalnych i przyjacielskich ludzi, niż zarozumiałych, wydumanych pajacyków żywcem wyciągniętych z teledysków mtv - bo teraz wszystko musi być cool, inaczej nie wpuszczą Cię do snobowatego klubu, albo obgadają za plecami. Poza tym, spójrzmy na naszych jurorów - Pan Cozza pewnie wyglądał super trendy z włosami na czeskiego piłkarza i tym szafirowym pasemkiem we włosach... szczególnie jako biznesmen. Pan Skiba... w tych marynarkach i brzuszkiem uniemożliwiającym ich zapięcie na guziczki istny Jean- Paul Gaultier... Znajdźcie sobie ludzie normalną pracę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubię sandały Re: Wybierz obciach lata IP: *.umk / *.um.krakow.pl 22.07.05, 13:30 Jak mnie śmieszą takie rankingi. Ależ obciachujcie się czym chcecie. A noście sobie co lubicie. Obciachem jest brud i smród, a sandały ze skarpetką to doprawdy obciach jest ale chyba dla kobiet z wiosek. ja mam stopy delikatne i nie zamierzam nikomu pokazywać paluchów, bo uważam to za szczyt złego smaku dlatego ZAWSZE ubieram sandały ( gdy jest gorąco) i ZAWSZE ubieram skarpetki. Jeśli uważacie, że gołe paluchy sa estetyczne to przykro mi, ale macie wyjątkowo obciaszne gusta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuji Re: Wybierz obciach lata IP: 213.199.214.* 22.07.05, 13:37 Kopyta na stopach, podkolanówki a la pończochy do spódnicy, która w normalnych warunkach jest długa, ale przy powiewie wiatru ukazuje, że to właśnie podkolanówki a nie pończoszki. ;) Spodnie męskie przykrótkie, a la gość z Gangu Olsena. Fryzura - z przodu wypracowany tapir, a z tyłu jakby kto deską przyklepał (pani w lustrze nie widziała tyłu, to nie obrabiała). Puder - ciemny fluid na twarzy nałożony tylko do uszu i brody, a dalej już kontrast z naturalnej barwy skórą. Obcisłe bluzeczki podkreślające oponki, jeszcze z nie przepuszczających powietrza tkanin. Rozpinane swetry w szpic u facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Wybierz obciach lata IP: 195.238.247.* 22.07.05, 13:34 Nie rozśmieszajcie mnie - Leszczyński dbający o wygląd!!!???!! Buahahaha!!!! Pyzata buźka podtatusiałego czterdziestolatka, który udaje równego ziomala w postmodernistycznych (czyt. post-dobrosmakowych) bluzkach, koszulkach i innych takich. Dredy, a teraz ich ścięcie - nic nie pomoże tej nie-coolowej główce, szmaciarza, który chętnie zrobi wiele obciachowych zachowańbyle byćw Galach, Vivach iinnych Życiach na gorąco ("Chwilach dla debila"). Ekspert!?!? MOże i nieco zna się na muzyce rozrywkowej (tak, wie co nieco!!)- ale to obciachman stylistyczny!!! Biahahaha!! Aha - a ja chodzę, chodziłęm w skarpetkach do sandałów - pragnę przewiewnego obuwia, a moje palce u nóg nie wyglądają zbytnio apetycznie (wrastające paznokcie, etc.)!!!! Brudne bose stopy w sandałach, a po całym dniu chodzenia w nich robią się co najmniej zakurzone, nie wyglądają najlepiej!!!! Dla mnie obciachem są sznurowane biodrówki kobiece a la dziewczyna z "Mrocznego przedmiotu pożądania", kolczyk w pępku czy "roślinny" tatuaż nad pośladkami - TO są atrybuty "TOMEKSIAR" i "TANDECIAR" (ps. zgadnijcie skąd pochodzę ?!?).BLEEE!!! Dla mężczyzn - kresz to materiał gorszy niż ten zrobiony z sizalowg sznurka do snopowiązałek!!!! Kaptur, smycz, mokazyny z kutasikami, wybrzuch wiszący i proca ze stringów - też BEEE@!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Wybierz obciach lata IP: *.acn.waw.pl 23.07.05, 17:09 Z tymi tatuazami nad tylkiem to juz nie moda i lans a plaga. Wszystkie mlode kobiety marza albo o kolczyku w pepku ( gorzej jak w ustach) albo orle nad dupa. Nie wiem w czym to im pomoze ale niedlugo zaczne byc oryginalny bo nie bede mial ani kolczykow, ani tatuazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typowy_kark robert leszczynski - kompetentny stylista IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 22.07.05, 13:36 do niedawna noszacy beznadziejnej jakosci dready, ubierajacy sie jakby szedl na potancowke w remizie czlowiek, wyglasza sady (krytyczne!) o trendach w modzie i zjawiskach "ubraniowych". najwiekszy obciach to wygladac jak leszczynski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: robert leszczynski - kompetentny stylista IP: 195.238.247.* 22.07.05, 13:38 Nie widzialem pozostałych komentarzy pisząc mój własny.... Okazuje się, że nie tylko ja dostrzegłem wiocha-STYL Leszczynskiego!!!! Myśłałem , że się może zbyt czepiam. A jednak NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajanatojaknalato a'propos sandałów i skarpetek IP: *.chello.pl 22.07.05, 13:36 Ja osobiście lubię widzieć stopy, może to jakiś fetysz, ale stopy są jednym z ładniejszych części człowieka, a jeśli chodzi o skarpetki i sandały... też za tym nie przepadam, ale gorsze jest chyba jak facet, tudzież kobieta zdejmie z gołej stópki sandałek i zaraz po tym pada połowa ludności miasta... to jest dopiero passe! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: a'propos sandałów i skarpetek IP: *.acn.waw.pl 23.07.05, 17:11 Ale piszesz chyba o stopach damskich, mlodych i zadbanych...mam tak samo. Ale meska stopa w kapciu, podeptana w autobusie i spocona ? Nie dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oum Re: a'propos sandałów i skarpetek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.05, 18:09 Ależ dlaczego męska stopa nie miałaby być równie zadbana jak damska? Antyperspirant, obcięte pazurki, brak "skamienielin" na pięcie i palcach, no i oczywiście - bez grzybów :-) Lakier na pazurkach nie jest obowiązkowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeszcze raz Re: Wybierz obciach lata IP: *.umk / *.um.krakow.pl 22.07.05, 13:38 nie, nie mogę. Przeczytałam do końca. Słabo mi. Prosze Skiba tak Cię lubię - napisz, że nie brałes w tym udziału. Błagam. Czasem się zastanawiam jak całkeim inteligentny człwiek może napisać takie brednie. Nie brak mi słów. Plecaczek z garniturkiem fe? o a czemu skoro tak mi wygodnie, a dleczego mam 4 kilometry z pracy isć z torbą zamiast wygodnie z plecaczkiem. Mam po górke, a w pracce muszę mieć mundurek. Ten artykuł jest rozpaczliwy. Ja sobie przypominam moje koleżanki miały takie problemy w liceum - dla mnie zresztą niezrozumiałe i wtedy i dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnik Re: Wybierz obciach lata IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 22.07.05, 13:50 obciachem jest ten sondaż, ludziska chodźcie jak wam się podoba to wolny kraj, a jak ktoś się śmieje to w zęby:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Baran z dredami będzie mi mówił co jest estetyczne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.05, 13:54 a co nie. Śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbinl czekajcie, czekajcie IP: *.cable.casema.nl 22.07.05, 13:56 A co maja zrobic Ci panowie, ktorym faktycznie brzuch sie nie miesci - co maja siedziec w domu, bo jakas grupa fanatykow cial, wysporowanych wymyslila sobie jak ma wygladac pseudo cialo. jakby ak bylo to wiele osiagniec wspolczesnych wynalazkow i nie tylko, nie istniala by, bo wynalazcy musieli by siedziec calymi dniami w silowniach. Napedzanie sztucznie rynku takimi "pie..mi" jak ma kto wygladac mozna zobaczyc na ulicach Holandii, gdzie ludzie ubieraja sie tak jak im pokaza witryny sklepowe. A zakup polega juz tylko na wejsciu i zabrania tego co wisi na wieszaku. Bo przeciez tak - mowia (pokazuja) ci, co sie znaja na modzie. Precz z dyktatura w swiecie mody... Ludzie noscie to co sie wam podoba i w czym czujecie sie dobrze i wygodnie. A nie slychajcie ludzi, ktorym brak gustu. A przeciez De gustibus non est disputandum (o gustach sie nie dyskutuje). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
norbinl przeciez, sami juz rzymianie mowili, ze o gustach 22.07.05, 13:58 A co maja zrobic Ci panowie, ktorym faktycznie brzuch sie nie miesci - co maja siedziec w domu, bo jakas grupa fanatykow cial, wysporowanych wymyslila sobie jak ma wygladac pseudo cialo. jakby ak bylo to wiele osiagniec wspolczesnych wynalazkow i nie tylko, nie istniala by, bo wynalazcy musieli by siedziec calymi dniami w silowniach. Napedzanie sztucznie rynku takimi "pie..mi" jak ma kto wygladac mozna zobaczyc na ulicach Holandii, gdzie ludzie ubieraja sie tak jak im pokaza witryny sklepowe. A zakup polega juz tylko na wejsciu i zabrania tego co wisi na wieszaku. Bo przeciez tak - mowia (pokazuja) ci, co sie znaja na modzie. Precz z dyktatura w swiecie mody... Ludzie noscie to co sie wam podoba i w czym czujecie sie dobrze i wygodnie. A nie slychajcie ludzi, ktorym brak gustu. A przeciez De gustibus non est disputandum (o gustach sie nie dyskutuje). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koliber38 Re: Wybierz obciach lata 22.07.05, 13:58 W wielu polskich domach brak jest sprzętu , jakim jest lustro, przykro jest na ulicy popatrzeć na młode i ciut starsze panie, które bez żenady pokazują swoje pępki z '' obwarowaniem '', a gdzie doza samokrytycyzmu. Wystarczy dłużej postać w lustrze, czy spytać się mądrej koleżanki. \uleganie modzie nie musi być aż tak ślepe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Wywiad w vivie tylko dlatego że ktoś zgolił mopa IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 22.07.05, 14:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Wybierz obciach lata IP: *.icpnet.pl 22.07.05, 14:34 za to pan Leszczyński to dopiero jest bezguście - jak on wyglada w tych "footbolowych" koszulkach. jak pajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ A Tobie gratuluję znajomości polskiej ortografii! IP: 81.80.218.* 22.07.05, 14:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Wybierz obciach lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:41 Umieram z wrażenia i ze smiechu kiedy widzę "sandały na skarpetach", to dla mnie niewybaczalne ROTFL. Swoją drogą, wielu ludzi tak chodzi, nawet kilku moich znajomych. To tak jakby założyć białe skarpetki do czarnego granituru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Wybierz obciach lata IP: *.aster.pl 22.07.05, 14:52 moim zdaniem na pierwszym miejscu tej listy powinien sie znalezc pan leszczynski. jako obciach ostatnich kilku lat na pewno wyprzedzi sandaly ze skarpetkami. pozdrawiam obciachowo! janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszysko A ja tam noszę sandały na skarpety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:43 ... ale nie używam grubych skarpet jak ktoś to insynuował. Jest sporo powodów by tak się ubierać, myślę, że głównym jest pewnego rodzaju nieśmiałość i norma - jak czulibyście sie przychodząc do pracy np. do urzędu w "gołych" sandałach? A w okolicach domu chadzam na bosaka w kalapkach, więc chyba nie jestem taki beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: Wybierz obciach lata 22.07.05, 15:48 Nagroda specjalna za sformulowanie "ubrac buty" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ataman Re: Wybierz obciach lata IP: 82.177.9.* 22.07.05, 15:55 a dla mnie obciachem numer jeden są doczepiane, sztuczne dredy niejakiego leszczyńskiego roberta Odpowiedz Link Zgłoś